Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz HaZsolt #55499 üzenetére
Univerzális hülyebiztos megoldás:
Notepad++ telepít. Install után kikeresed az exét, jobbklikk, kompatibilitás, összes felhasználó, futtatás rendszergazdaként.
Aztán CFG-n jobbklikk edit with notepad++. Lesz syntax highlightod is és biztos nem felejted el a rendszergizda módot. -
HaZsolt
őstag
A következő a problémám, ha valamilyen CFG fájlt, át szeretnék írni, mindig azt kapom, hogy hozzáférés megtagadva és nem tudom így elmenteni. Mit kellene csinálnom ez esetben, hogy szabadon írhassam át (win7-nél ilyen nem volt)? Itt egy példa: https://prohardver.hu/dl/upc/2017-02/16/238338_xebdaruflbteeram_den.thumb.jpg
-
quailstorm
nagyúr
-
nagyúr
válasz quailstorm #55494 üzenetére
Gondolom azért kell x64 alá mindkettő, mert nem mindegyik app-nak van x64-es verziója... Jól gondolom?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
GEPESZ66
veterán
válasz quailstorm #55494 üzenetére
64 bitre a 32 bites is kell?
-
quailstorm
nagyúr
válasz GEPESZ66 #55493 üzenetére
fel kell rakni
Alapvetően a Microsoft oldaláról és Microsoft update-tel frissülnek de akkor itt az én csomagom.
64-bites rendszerre értelemszerűen az összes kell. Sok app felrakja magától, de nem mind, ha nem akarsz meglepődni, felrakod.
tags: Visual C++ redistributable x86 and x64
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Frissen felrakott WIN10 64-bitre fel kell-e rakni a Microsoft Visual C-t, vagy valamelyik program telepítés közben felrakja?
Ha telepíteni kell, akkor a legfrissebbet honnan töltsem le? -
törölt tag
válasz #16939776 #55342 üzenetére
Ezzel befürödtem: nem tudtam saját driver feltenni a win10-es helyére, érdekes, amíg nem tettem fel catalyst-ot, addig villogó zöld pettyeket produkált a x1250 a DVI kijáraton, másik érdekes hogy a driver csak és kizárólag 64Hz-es képfrissítést enged bármilyen felbontáson és nincs benne aktív V-sync. #fuckya
Hogy pozitívat is írjak, új release-t tettem fel, ami fejlődött a hang kezelésben: foobar és yt között probléma mentes a váltás, már nem kell órajelet váltani a hangkártyán+OS-ben, vagy újraindítani a gépet.
Megeszi 192KHz/24bit-es beállítással, a hang eltűnése nélkül[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Egy kérdésem lenne csupán:
Egyik napról a másikra nem indítható a Windows 10, saját számológépe. Kedd este még használtam, tegnap este pedig ismét kellett volna, és Nem indítható üzenet fogadott. Automatikus frissítések a kezdetektől le vannak tiltva, a rendszer nagyjából 9-10 hónapos. Eddig hibátlan volt. Az áruhzból hiába töltöm le: letölteni letölti, de telepíteni nem engedi: ezt írja ki, hogy nemtelepíthető!
Ez mitől lehet? Hogy-hogy eddig működött, mindenféle frissítés nélkül, most meg megdöglött?
Köszönöm a válaszokat
-
Patrick76496
őstag
válasz tibike8 #55357 üzenetére
Köszi a választ! Valahogy átfutottam rajta, de sok tutorial után (ami nem kéne, ha lenne normális támogatás) most láttam egy videóban, hogy ide is be kéne jelentkezni külön. Úgy voltam vele, hogy ha már OneDrive-ba és a Store-ba is be vagyok jelentkezve, akkor már csak tudja ez is. De így már érthető, hogy miért nem látom a lejátszási listáimat Forzában.
Várható, hogy a jövőben mi is megkapjuk ezt a feature-t?
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
pzstm
titán
Azt nylván tudjátok, hogy az ehavi patch kedd nem történt meg 14-én. Március 14-én kell számítani csak a következőre:
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségeteket szeretném kérni!
Tegnapi nap folyamán a Dell Inspiron 3537-es (i7es verzió) laptopomra felraktam a Windows 10-et, le is update-oltam és most amikor bekapcsolom a gépet és be töltött a rendszer a tálca teljesen behal és nem tudok rajta semmit csinálni. Természetesen explorer ujraindítás megjavítja de ezzel meg az a baj, hogy ilyenkor a touch pad driver el barmolódik és amiatt kell ujraindítani a gépet - hogy jó legyen. (Igen, próbáltam a driver ujraindítását .. de nem jó)Hogyan lehetne megoldani, hogy bootoláskor ne haljon meg a tálca ?
Előre is köszi !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
papeti01
senior tag
a matrica tokeletes allapotban van.
a kod teljesenmas, dewin 7 pro-nak van jelolve mindketto
az lehetseges, hogy mivel ez egy hasznalt uzleti gep, a ceg aki a "refurbished" csinalta, nem hasznalhatta azt a kodot, es feltette egy sajattal?mi az a korlatozott hasznalatu modszer? az miben kulonbozik a sima win 10 tol?
[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
csixy
addikt
válasz papeti01 #55481 üzenetére
Hasonló esettel én is találkoztam. Más volt a gépen mint ami a matricán volt olvasható, de újra telepítve a win7-est a gépből kiolvasott coa matrica számot nem fogadta már el. Biztosan az előző telepítéskor valamilyen aktivátorral kurblizta be az illetékes. Aztán rájöttem, hogy miért lehetett így. Azért mert a COA matricán a Q és a 0 karakterek könnyen félreolvashatók.Én is azt a COA matrica számot kb harmadik nekifutásra tudtam helyesen kiolvasni és ezt a számot már elfogadta a telepítő.
Akkor is gond lehet, ha a te számodat már más használja.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
zsadnok
tag
válasz Attila2003 #55475 üzenetére
Huuu, ez nekem így angolul igen nehezen érthető. Tulajdonképp ezzel mit is csinálnánk?
Nálam az IDE ATA/ATAPI vezérlőknél Intel R 100 Serie/C230 Chipset family SATA AHCI Controller van csak.
Tulajdonságoknál elakadtam, hogy mit kellene tenni.[ Szerkesztve ]
-
papeti01
senior tag
-
papeti01
senior tag
illetve ha megis visszatennem a win 7-et, akkor hasznalhatom a regi kodot, az mindig mukodik hozza, ugye?
#proudfather
-
félisten
-
papeti01
senior tag
válasz szabonagyur #55476 üzenetére
ok, nem ertek hozza, koszi a kiigzitast.
az lenne a kerdesem, hogy ami a laptopra van ragasztva win 7 kod matrica, az a kod win 10 telepitesnel is jo lenne?#proudfather
-
félisten
-
Attila2003
tag
válasz zsadnok #55448 üzenetére
Hali. Nem tudom hogy segít e, nekem egy Asus laptopnál csinált ilyesmit, amikor SSD-re cseréltem a HDD-t. Akkor ezt a megoldást használtam, és működött. Ha jól látom neked is SSD- n van. Itt a link, egy próbát megér.
https://support.microsoft.com/en-us/help/3083595/task-manager-might-show-100-disk-utilization-on-windows-10-devices-with-message-signaled-interrupt-msi-mode-enabled -
papeti01
senior tag
sziasztok,
azt szeretnem kerdezni hogy a win 7 pro telepito kod - ami lenovo mennyisegi licensz, azt irj a ms weboldal- az jo kod egy win 10 prohoz?
koszonom
#proudfather
-
apatyas
Korrektor
Napi win10 puffogás:
Bejelentkeznék, nyomom a billentyűzetet. Százszor. B@.ik megjeleníteni a szövegboxot hozzá. Nyomok egy CTRL-ALT-DEL-t, amire beadja végre. Eddig ilyet sohase csinált. Az otthoni gépen meg szerintem nem gépelem el a jelszót, mégis azt mondja az esetek negyedében amikor először írom be, de elismerem lehet figyelmetlenség.
A másik, bár már tapasztaltam hasonlót korábban is: weblapon, kijelölök egy szöveget egy textboxban, nyomom a CTRL-C-t, nem másolja le. Aztán jobbklikk másolás, arra lemásolja. Nem csak ezen az egy helyen tapasztaltam ezt.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Laptopon leállítás gombra kattintva, nem kapcsol ki a windows10. Mintha csak alvó állapotba tenné magát, mert a led világít tovább a laptopon de se kép se hang, semmi. Reggelre szépen le is merül a laptop. Ez valami beállítás gond lehet? (hivatalos win10 pro x64)
-
törölt tag
Próbáld meg ezt, hátha.
Amúgy nem lehet, hogy a sok tweakelés meg keresőpusztítás közben kicsit a rendszer is defektes lett?
-
-
-
mexel
veterán
Na újabb probléma. Egyszecsak nincs áruhát. Hibakód: 0x80072EE7
A hálózatnál azt írja: nincs internet. Persze azért megy a net, ezt írja. Na ez mi? -
mexel
veterán
válasz tordaitibi #55461 üzenetére
Köszönöm, ez megvan, le is van tiltva ahogy a képen is látszik ( alapbeállítás), de szerintem ez nem a microsoft fiók jelszóra vonatkozik, vagy valamit át kellene ott konfigurálnom.
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
-
mexel
veterán
Na ez a jelszó dolog nem jött be viszont jól meg is szívatott ez a retek. Gondoltam csinálok egy jelszó módosítást, kipróbálom, majd visszarakoma régit amit már tudok fejből. Erre nem engedi arégit visszaállítani, mert azt nem lehet amit már használtam. A franc essen bele a hülyeségeikba. Nem lehet valahol törölni a jelszavaik megjegyzését hogy visszaállíthassam a régit?
-
mexel
veterán
Ja, és neplwiz is megvolt ( mindig úgy használom a gépet) ésa fióko-bejelentkezésnél is "soha" van beállítva, mégis jelszavazik ez a tákolmány. Ötlet?
-
mexel
veterán
válasz kory24 #55442 üzenetére
Ez nem működik, a cortanát nem tudom kiirtani pedig ki van kapcsolva elvileg, tweakerekkel tiltva minden szinten de azért megy.
Érdekes dolgokat csinál azért a 10-es. Ma elment alvóba, és visszatéréskor jelszót kér, amit eddig soha, be is van állítva hogy ne kérjen Ráadásul simán megváltoztatta az UAC beállításokat is, a csúszka nekem mindig le van rakva nullára, most úgy gondolta ő emel egy szintet. Ha ezeket még 2x megcsinálja visszatérek 8.1-re, egyre érdekesebb dolgokat művel. Ez is olyan lesz m inta 7-es és 8-as, hogy várnom kell 1 évet mire újból felrakhatom mert addigra úgy ahogy használhatóvá teszik. -
raidx
őstag
válasz scarabeus86 #55447 üzenetére
A 2.2.1-et portable módba használom. Túl élt már három alaplapot és semmi baj vele.
Megpróbálnám csökkentett módba eltávolítani.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
zsadnok
tag
Sziasztok!
Több helyen is felvetettem már a problémámat, de senki nem tudott megoldást rá:
win10 pro 64 bit telepítése után érdekes akadások jöttek elő. Videó lejátszásnál, játéknál egy-két pillanatra megáll a kép és hang majd megy tovább. GTA V-nél egyszerűen csak egyedül leszek az online-ban.
Próbáltam driver frissítést, torrent uninstall, stb. semmi eredmény. A rendszer ADATA m2. ssd-ről megy.
Ha valaki már járt így és tudja a megoldást, kérem segítsen. A konfigom a nevemre kattintva látható. -
scarabeus86
tag
Üdv! Én a utorrent 2.2.1-es verzióját használom, azzal még nem volt ilyen problémám. Igaz meg sem próbáltam letörölni, de ezt nem is kell újratenni ha nem frissítjük. Sok tracker, köztük magyarok sem ajánlják a frissebb verziókat, ez nálam tökéletesen működik immár 6 éve.
-
Popes
őstag
Próbáld meg a Geek Uninstallert, nem kell telepíteni és általában elbír a makacs programokkal is.
Deus ex machina
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e... Van egy kis gondom a utorrentel, és gondoltam eltávolítom, majd felrakom újra frissen. Na már most nem tudom törölni, ez mitől lehet? Azt írja a WIN, hogy "Nem elégségesek a jogai a utorrent eltávolításához. Forduljon a rendszergazdához."
A gond az, hogy én vagyok a rendszergazda, csak ez az egy fiók van a gépen. Aktiváltam a normál "Rendszergazda" fiókot, azonban ott pedig nincs a programok és szolgáltatásoknál a utorrent.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi előre is -
anonimus25
tag
Sziasztok lenne egy asus m81c típusu tabletem,nos tegnap át akartam térni a windows 10-re akadálymentesített frissitéssel és sajnos hiába volt meg a helyem meg minden nem sikerült.Tegnap óta csak egy asus felirat a tableten sajnos.ilyenkor ha garis szervízbe kell vinni?vagy ez nem szervíz gond?Esetleg újratelepíteni hogyan lehetne egyszerűen?mert így használni nem lehet sajnos.Ide irányítottak hozzátok ti ebben nagyobb koponyák vagytok.Gépen is win 10 van már régóta azzal nem volt gond,és nincs is.köszönöm előre is ha a menetét a dolgoknak leírnátok itt vagy akár privátban egy egyszerű megoldás keretében.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
kory24
őstag
Szia.
A keresés kilövése: Jobb klikk rá fájl helyének megnyitása, látsz egy mappa amibe benne van cortana. Nevezd át pl végére irod _bak vagy csak egy pontot mindegy, ekkor kér engedélyt átnevezéshez, mielött megadod folyamatot leallitod és nagyon gyorsan megadod engedélyt. Ha elég gyors voltál nem tud újra betölteni. Ha nem voltál akkor azt hiszem nem sikerül átnevezni, proba újra
-
westlake
félisten
Ne várjátok ma a frissítéseket, semelyik Windows-hoz. Valami komolyabb bugot találtam a srácok. Majd jönnek valamikor a hónapban a frissítések.
Play nice!
-
mexel
veterán
A feladatkezelőben folyamatosan látok egy "keresés" műveletet egy kék kis kereső ikonnal. A windows search ki van kapcsolva, annak ellenére ott van.
Már mindenféle tweak progival próbáltam kikapcsolni a keresést, a cortanát, de valahogy mindig ott van. Plusz még előjön állandóan egy "microsoft sync center" is ami időnként elindul.
Ezeket hogyan lehetne kilőni, kiirtani, soha nem szerettem ha keresők, kutakodók és más egyéb dolgok mennek a háttérben amiket én nem akarok. Van ötlet ezekre, vagy valami jó leírás hogy mit lehet büntetlenül kikapcsolni? Pl nem szeretném ha appokat frissítene, telepítene stb.( a szinkronizálás minden része ki van kapcsolva a fiókbeállításoknál)
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Am. nem ma van patch kedd?
Nem jöttek (még) frissítések a Windows -hoz.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz pendre54 #55083 üzenetére
VGYke megválaszolta az ESET -tel kapcsolatos problémádat.
Az elsőre a megoldás: próbáld meg törölni csökkentett üzemmódban a teljes SoftwareDistribution mappát a rendszermeghajtód Windows mappájából.
Utána nyomj egy lemezkarbantartót.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
-
Outblast
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már téma, de nekem kb 2 hete elkezdte csinálni, hogy elindítom a gépet és betöltés után lefagy az egész.
Van hogy már 1-2 program betöltése után, van hogy játék közben. Most pl 4szer fagyott le mire sikerült normálisan elindulnia. Írja esetleg valami log fájlba, hogy mi csinálhatja ezt?
Win 10 pro 64bit, eredeti.
Aida szerint 10.0.14393.693 verzió.
Kezd eléggé idegesíteni a dolog, Nod32 van fent így elvileg vírus nem okozhatja. -
Benito94
tag
válasz #16939776 #55404 üzenetére
Igazából nem kattogás hanem egy alap nagyon halk vinyó hangot lehet hallani, és az akadás pillanatában el megy a hangja aztán visszajön. Ez a hülye Windows Defender use interface csinálja mert ha bezárom a feladatkezelőben akkor helyrejön. Nem tudom mit csináljak, hogy ne induljon el pár perc után. Amúgy egyszer elég bezárni és utánna már nem indul el újraindításig, nincs kedvem minden indítás után bezárogatni.
-
senki66
senior tag
válasz Pokesz007 #55366 üzenetére
Miután az AMD HD Audio Managert is leszedtem tegnap, megint úgy tűnt, hogy megoldódott, de nem akartam elkiabálni - erre ma megint mit látok, magától feltette a 16.6-os Radeon software-t és persze az akadás is megint jelentkezik. 99.99 % hogy a Crimson a felelős a hibáért, hogy a fenébe tudnám megakadályozni, hogy megint feltegye önhatalmúlag a rendszer? [Itt az érintett beállítás]
[ Szerkesztve ]
-
nonosmr
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy megállja helyét a kérdésem, de azért megpróbálkozom.
aktivált win10-t használok, és egy olyan problémám lenne, hogy amikor alvó állapotból felkel a gép, egy fekete képernyő fogad, de amint elkezdek belépni, előjön a rendes beállított kép, és minden megy rendesen.
bellításokba csak olyat tudtam elérni hogy mielőtt elkezdek beirni barmit akkor megjelenik a kép, de ebben az esetben viszont amikor irom be a jelszot, akkor tunik el teljesen.
ötlet? -
krealon
veterán
válasz scarabeus86 #55419 üzenetére
"1. Miért nem működik a drag&drop Win Explorerben? Példa: AIMP-on hallgatnék zenét, de csak TC-ből tudom behúzni a zenefájlt, intézőből nem engedi."
Intezo: UWP alkalmazas
TC: Win32 alkalmazas
A tobbit ezek utan konnyen kitalalhatod. -
mexel
veterán
Közben rákerestem a másik kulcsra, az egy "generic key" elvileg. Ha jól értelmezem néhány leírásban akkor frissítéskor generál egy olyat, tehát normális hogy az ott van? Sok helyen látható a neten az a kulcs mint "generic key"
-
mexel
veterán
Sziasztok! Kérdésem lenne a win 10 frissítés utáni érvényességről. Volt egy gép amin egy win 8 volt, jó pár éve egyetemen tanító rokon kapta, regisztrálta stb, nem tudom milyen módon. ( valami tsiztaszofveres megoldás volt, a lényeg hogy jogtisztán használta)
Amikor nem régen néztem a gépet, már azt írta hogy nincs aktiválva ( volt közben alaplapcsere stb, és akkor valami WMC kóddal újra aktiválták, megint aktív volt, kértek ms-től kódot az eredeti alapján, vagy nem tudom mit és sikerült ismét aktiválni. )
Abszolút bonyolult előélete volt a gépnek. Amikor kijött a 8.1 akkor nem lehetett frissíteni, azt írta nem frissíthető ( talán mennyiségi kulcs miatt ha jól emlékszem Vol MAK talán?)
Mindezek ellenére win 10-re sikerült nem régen frissíteni. Akkor viszont ismét az jött elő, hogy nem aktivált. Előkeresték a régi kódot, és telefonon aktiválták, elfogadta. Most nézegetem a gépet, és megnéztem mit ír aktiválásra: Tartósan aktivált, retail. Ez mit jelent, és mi akülönbség Retail és a mennyiségi között? Most miért ilyen? Biztos vagyok benne hogy amikor anno aktiválták akkor nem retailt írt a win 8.
Megnéztem egy progival mi a telepítési kulcs, és 2 db-ot látok. Az egyik az ami volt régen de van mellette egy másik. Az mi lehet? Miért látok kettő kulcsot?
Nem warez kérdés, a win 8 anno legálisan jutott hozzájuk, azóta én istápolom néha a gépet ha valami elakad, a win 10 frissítés előtt soha nem volt újratelepítve, kb 4 éve megy ugyanaz a win. -
scarabeus86
tag
Üdv! Két kérdésem lenne:
1. Miért nem működik a drag&drop Win Explorerben? Példa: AIMP-on hallgatnék zenét, de csak TC-ből tudom behúzni a zenefájlt, intézőből nem engedi. Ugyanígy TC-be sem tudok asztalról fájlt húzni, fordítva viszont igen. Eléggé bosszantó. Admin módban fut minden program.2. Több program egyszer csak always-on-top módra vált. Hol a Firefox, hol a TC, máskor a Notepad2, stb. Ezt a bugot mi okozhatja?
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
A Windows 10 csatlakozás vezetéknélküli kijelzőhöz funckiót szeretném használni.
Nem megy a laptopomon, bebootoltam egy win to go ról, azzal ment.
Mi lehet elállítva, ami miatt nem megy ?
A gép Dell latitude E6430 , Windows 10 Pro x64 1067 eredei.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
tordaitibi
veterán
válasz CoolBoy323 #55402 üzenetére
Ez nagyon ugy nez ki mint az usb driver hianya.
Nincs dvd olvaso benne, az a legegyszerubb.
W10-nel meg nem lattam ilyet, de elkepzelheto. -
ph2012
senior tag
Edge böngészővel szerettem volna belépni a prohardver fórumára. Rosszul írtam be a jelszót emiatt nem sikerült a belépés. A böngésző felajánlotta, hogy elmentse a jelszót és én a nem-re kattintottam. Majd újból beírtam a jelszót, ekkor már jól de a böngésző nem kínálta fel, hogy elmenti a belépési adatokat.
Hogy kell újra előhozni a belépési adatok elmentésének ablakát?
Köszi.
-
garga01
őstag
Sziaszok!
Biztos volt már kédés, de nem találtam. Laptopomban cserélném a HDD-t SSD-re, Win10 újratelepítéssel egybekötve. Ezzel a cserével a HW ID ugye nem fog változni, és aktiválhatom újra a régi telepítő kódommal?
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
mexel
veterán
válasz #16939776 #55404 üzenetére
SSD-nél viszont igencsak vájtfülűnek kell lenni
Viccet félretéve, régebben volt egy olyan design elemem a géphez, amiben régi mutatós műszer mutatta a feszültséget, hőfokot és hdd használtságot ( 3 műszer volt azt hiszem, mint valami klassz retro autóban, és egy dvd helyet foglalt) és az ssd olvasás-írásakor a műszer ahogy kilengett, olyasmi hangja volt mint egy halk hdd-nek. Jópofa volt az ssd-vel. -
Mika1227
őstag
Hol lehet azt beállítani az áruházban, hogy ha letöltök akkor az általam választott helyre töltse le?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
addikt
Üdv!
Akkor én mit szóljak, nálam meg naponta felrak 5-6 olyan frissítést egy olyan progihoz, ami nincs is telepítve a gépemen. Még szerencse, hogy mindre azt írja, hogy sikeres volt. [link][ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz Benito94 #55388 üzenetére
Szia!
Kb. ilyen intervallumban használja a háttértárat az OS tétlenség esetén, ebből gondolom hogy ott kellene keresni a probléma okát.
Elsőre: Tapaszd a füled a HDD-re, ha arról megy a rendszer-> Ha az akadás ütemben kattogást hallasz, akkor parkolja a fejet a HDD.
Amíg újra vissza nem tér a lemezterületre a fej, addig I/O-ra vár az OS, pont olyan mint a "fagyás".[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
Sziasztok,
Nem birok zold agra vergodni a kovetkezo problemaval:
Adott egy Windows 10 Pro. Letolti a legfrissebb update-et felinstallalja majd restart utan kozli, hogy nem sikerult az update installalada ezert eltavolitja. Ha jol emlekszem ez a legutobbi nagy frissites ota megy es nem tudok ebbol a loop-bol kikerulni. Mar leszedtem a MS registry hotfix-jet erre de semmit nem er. Probaltam offline updatelni de ott meg az installer dob hibat.
Van esetleg valakinek egy biztos megoldasa erre? Ahogy olvasom kulfoldi forumokon eleg sokaknal gondot okozott. Megoldas eleg sokfele van de nem akarom elhinni, hogy az MS nem javitotta ezt meg...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest