Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e... Van egy kis gondom a utorrentel, és gondoltam eltávolítom, majd felrakom újra frissen. Na már most nem tudom törölni, ez mitől lehet? Azt írja a WIN, hogy "Nem elégségesek a jogai a utorrent eltávolításához. Forduljon a rendszergazdához."
A gond az, hogy én vagyok a rendszergazda, csak ez az egy fiók van a gépen. Aktiváltam a normál "Rendszergazda" fiókot, azonban ott pedig nincs a programok és szolgáltatásoknál a utorrent.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Köszi előre is -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok e... Van egy kis gondom a utorrentel, és gondoltam eltávolítom, majd felrakom újra frissen. Na már most nem tudom törölni, ez mitől lehet? Azt írja a WIN, hogy "Nem elégségesek a jogai a utorrent eltávolításához. Forduljon a rendszergazdához."
A gond az, hogy én vagyok a rendszergazda, csak ez az egy fiók van a gépen. Aktiváltam a normál "Rendszergazda" fiókot, azonban ott pedig nincs a programok és szolgáltatásoknál a utorrent.
Találkozott már valaki hasonlóval?Köszi előre is
-
kerxy
őstag
válasz
Arolotifar #25959 üzenetére
Nem hogy esetleg az Irfanview hibája lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest