Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz senki66 #32997 üzenetére
Nálam is voltak "akadások" videólejátszás illetve egérmozgatás közben is.Furcsa megoldása lett kivettem az akksit a laposból és érdekes módon azonnal jó lett minden.A win10 allergiás lett az akkura.
A 8.1 alatt természetesen ilyet nem kellett csinálni.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
davidsone
addikt
Az összefoglalót olvasva törölném a win.old mappát ami 10giga felett van. Semmit nem befolyásol a törlése?
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
senki66
senior tag
válasz Elektrikus #32954 üzenetére
Nekem nem ajánl frissítést, pedig reggeltem az Insider-be és a Fast ringet is beállítottam, rebootoltam. Kell még valamit állítani?
-
artiny
őstag
Hogyan kell ezt a hibat megoldani ? windows error code 2052/2053
telepiteskor es uninstall nal szokott előjönni, es most nem eleg az hogy ujra initom a task managerbena explorer.exet adminban bepipálva -
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 10 van a céges gépen. Olyanokat csinál, hogy bizonyos időközönként "nem ez a legjobb kifejezés,de ez jut először eszembe" letakarítja az asztalt: eltünteti az ikonokat,visszaállítja a gyári hátteret, és csak a c.windows.felhasználók.user mappában van újra meg minden az asztalon. Én külön portable mappát használok amit a D-n tartok, ezért megvan egyből, de ott is kijelentkezik a chrome-ban mindenből, lenullázza a társított alkalmazásokat.
Mit kéne tennem?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
bzs73
őstag
Üdv.
Mit kell tennem hogy pl a notimon ne telepítsen állandóan az asus smart gesture frissítést. Semmit nem ér, meg megy a háttérben állandóan. Már 2xletöröltem, de minden frissítéskor letölti ezt is. Nem igaz.! Jó lenne ez a win10, de egyszerűen minden sz@r megy a háttérben, és bele se szólhatok hogy kell vagy nem.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
Zotya0218
tag
Sziasztok.
Mi van akkor, ha a KB3124262 frissítés telepítése után, a build szám nem változott 63- ról 71- re?
A rendszer Win 10 10586 x64 pro.
Tud valaki segíteni, valami értelmes hozzászólással?
NTLite- al beintegráltam a WHDownloader által letölthető 2 frissítést, a Microsoft oldaláról beszerezhető képfájlba. Feltettem VMWare- ra és az is 63 maradt.
Se a már fent lévő, se a integrált tiszta telepítésnél, nem változott 63- 71- re!
Nem értem.A frissítés rendben felment. A vezérlőpult Prog. és sz. visszajelzi a KB3124262 frissítést.
Help. -
törölt tag
Azóta szinte újra is telepítettem frissítés választásával, köszönhetően a javíthatatlan korrupt fájloknak (a történelem ismétli önmagát, 29800 körüli hsz-ek), de "csempe-ügyben" ugyanaz. Nekem egyébként mindig ment az összes élő csempe általában. Volt olyan időszak, amikor nem, még th1-nél, szeptemberben, panaszkodtam is itt rá. Mellesleg ez már win8.1 alatt is létező probléma volt, de ott is ideiglenes volt, pár napos. Akkor még azt gondoltam naivan, hogy win10-nél már biztosan nem lesznek ilyen gyermekbetegségek!
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Jogtiszta win 10 pro 64 bit. Nem tudom láthatóvá tenni a rejtett fileokat, mappákat és az oprendszer védett filejait. Folder options/View alatt. Beállítom, apply de semmi sem történik. Visszaáll alapra.
Nem tudom mióta rossz ma vettem észre.Ötlet?
-
raidx
őstag
válasz vorosmarti #32971 üzenetére
Nem tudom. Legális Win7 Ultimate több gépes frissítve Win 10 re. Azóta volt alaplapcsere, rendszer SSD-re de minden újrarakás után aktivált maradt.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
raidx
őstag
válasz vorosmarti #32968 üzenetére
Az aida 64 is megmutatja és nem erőszakoskodik az 1 $ adományért.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
gbela
senior tag
válasz vorosmarti #32968 üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom, bár ha jól tudom ezt tömegessel nyomták ki kicsi kinaiak. Ez lehet a gond? Bár csináltam már clean installt tömeges licenszelt gépen is, és akkor is tudtam kulcs megadása nélkül, így már csak emiatt sincs ötletem most miért nem megy.
Köszi mégegyszer. -
vorosmarti
senior tag
http://www.rjlsoftware.com/software/utility/winproductkey/download.shtml
Ez megmutatja a kulcsot, amennyiben nem "tömeges" liszensz van a gépen.
-
gbela
senior tag
Sziasztok,
vettem egy tabletet, kínai, aktivált Win10 Home-mal. Creation toollal csináltam pendrive-ot, clean installt szerettem volna, de kér product key-t. Többször csináltam már több képen, aktivált win mellett sosem kért, így most total elakadtam, nincs skip gomb sem. Home verzióst pendtrive-ot csináltam.
Amúgy a beaktivált product key-t ki lehet olvasni valahol? De egyáltalán miért kér? Valaki ötlet? -
vlevi
nagyúr
válasz #56474624 #32961 üzenetére
"az alap Időjárás alkalmazás egyáltalán nem,"
Nos, nálam meg kizárólag az alap időjárás működik normálisan.
Illetve, van még, amiben van élő, pl. a store is mozog, de abban érdemi információ nincs.
De pl. a posta, naptár nálam sosem élt.
Szóval, ez nagyon változó, hogy kinél mi működik. Nekem AMD kátyám van, de én sem hiszem, hogy a videó drivernek köze lenne az egyes csempék működőképességéhez. -
törölt tag
Nem tudom megérteni, hogy egy frissen, tisztán telepített oprendszernél miért fordul elő olyan anomália, hogy a csempék jó fele-háromnegyede egyszerűen nem élő, akár körbe is gyalogolhatom a Földet, akkor sem. Illetve az Euronews csempéje közepes méreten élő, de ennyi. Aztán ha felteszem az Accuweather-t, az széles méretig élő, legnagyobbon nem, az alap Időjárás alkalmazás egyáltalán nem, a Hírek szintén nem, no és a Tubecast, Pénzügyek sem.
Vagy tényleg ilyen szar a win10, vagy allergiás rá a gépem, egyszerűen a franc ki van vele, hogy adott egy oprendszer, ami elméletileg tetszene, gyakorlatilag mindig, a sokadik összegző frissítést követően is van vele valami gubanc, és fogalmam sincs, miért. A legújabb Nvidia driver lenne a felelős? Kétlem.
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Másnál újabban nem megy el a net? Nekem csak újraindítással jön vissza...
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron M5010 laptop Windows 10-el. Hozzá csatlakoztatnék egy külső HDD-t USB porton keresztül.
Csatlakoztatom, de nem látja a HDD tartalmát!
Felismeri mint USB eszközt, de a particiók nem látszódnak. Mi lehet a gond?
Ugyanez a külső HDD, egy másik Win 10-es laptophoz csatlakoztatva rendesen működik. Látszódik és hozzáférhető a tartalma.
Próbáltam már másik usb portba dugni, másik külső házba tenni. Sajnos a helyzet nem változott.
Mi lehet a gond? Hogy férhetnék a külső HDD tartalmához a Dell laptopon?
-
senki66
senior tag
válasz Elektrikus #32954 üzenetére
Ba***us én ezt már nem tudom követni, nekem az Aida azt mondja "Opr. verziója10.0.10586.63 (Win10 TH2) "
akkor ez hogy viszonyul a sokat dícsért 1511-hez meg ehhez a 14251-hez? -
Fercsáj
csendes tag
válasz norbert0622 #32933 üzenetére
Szia!
Nálam is jelentkezett a probléma asztali gépen, csak nekem a power gombbal csinálja ugyan ezt. A menüből ki tudom kapcsolni. Próbáld meg az energiagazdálkodásnál beállítani, ott vannak lehetőségek, hogy hogyan viselkedjen a gép kikapcsolásnál.
"Fiam, mindegy mennyire értesz valamihez, legalább egymillióan sokkal jobban értenek hozzá"~Homer Simpson
-
Elektrikus
csendes tag
"Jelenlegi legfrissebb build: (már megint frissült)
Fast ring: 14251"
-
senior tag
Sziasztok!
Windows 10 Pro-m van és olyan gondom van, hogy ha az asztalon rákattintok bármilyen ikonra a jobb egérgombbal, akkor nem csinál semmit, csak a kék kör töltőjel mutat bármeddig várok. Konfigom az adatlapomon.
Ötletek?
Köszönöm!
Your car, your life ;)
-
bopeti98
őstag
válasz bubus66 #32948 üzenetére
Nálam is ez volt Samsung nyomtató telepítésekor.
Teljesen le kell tiltani az UAC-ot: [link]
Majd egy reboot után mennie kell a telepítésnek.
Ha sikerült felrakni a programot, akkor utána nem árt visszakapcsolni az UAC-ot. Ezt már a műveletközpontba is meg tudod majd tenni. -
-
Agyzuzo
addikt
válasz bubus66 #32946 üzenetére
Jobb klikk, Tulajdonságok, Tiltás feloldása elé pipa.
Nekem Sasmung driverrel csinálta, tök nonszensz...Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok Windows 10-re szeretnék telepíteni és ezt az üzenetet kapom "Ez a gyártó blokkolva van" ezt hogyan lehet feloldani?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz pendre54 #32942 üzenetére
A laptop esetében itt a megoldás: LINK
Úgy néz, ki, hogy a LAN és Wifi drivel nem volt a megfelelő.Az, hogy az asztali gépnél mi lehetett a probléma, meló után megnézem.
Szerintem a véletlen egybeesés miatt gyanakodtam a win updat-re. Nem a win 10 a hibás, user error lessz itt. -
addikt
válasz SetCHOO. #32937 üzenetére
Nos, az ilyen híreket olvasva én mindig összeteszem a két kezem, hogy nálam még mindig a 10240-es verzió van a gépen, és szerencsére még nem erőltette rám az MS a TH2-es verzióját. Nemrég kapcsoltam be a gépet, rögtön elindítottam a gépházban egy frissítés keresést, mert tegnap írták itt a fórumon, hogy megint útban van egy frissítő csomag, de szerencsére kidobta, hogy naprakész.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
astreno
csendes tag
válasz UnSkilleD #32939 üzenetére
WOW... Ezen most tényleg meglepődtem... Akkor viszont tényleg nincs értelme erőltetni a jelenlegi állapotot (most gyorsítóként próbálom használni a flasht, úgymond előírás szerint). Viszont így a korábbi kérdéseim fokozottabban érvényesek.
Az újrarakás végül is nem fontos annyira. Bár ha meghajtóképet készítek, akkor... még a kérdést sem tudom feltenni. Lesz egy rendszermeghajtóm, meg egy a programoknak. Ez bonyolítja a helyzetet.
Viszont a program files áthelyezése továbbra is kérdés. Találtam egy leírást itt. Végül is szerintem meg tudom oldani ez alapján. A kérdés, hogy ha elkezdek installálni egy programot, akkor azt automatikusan a D/program files-ba rakja-e...
És a hdd formázási problémám is fenn áll.
Mindenesetre köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
pschio
őstag
Rendszergazda topicban nem kaptam választ ezért megpróbálom itt is:
Probléma:
Ti hogyan csinálnátok meg, hogy egy munkaállomáson semmit ne lehessen csinálni, csak a firefox fusson. Tálcára se lehessen letenni és csak 4 megadott weboldal töltődjön be. Nincs szerver, se semmi, csak egy router. A gépre érintőkijelző van kötve.
Kapott válasz:
Beállítod automata bejelentkezésre a felhasználót, hagyj meg egy admint azért.
Firefox-ot szintén beállítod a megfelelő tab-okkal.
Majd a firefox-ot állítod be mint shell. [link]Tapasztalat:
Kipróbáltam amit küldtél, de Win10 alatt nem működik sehogy sem. Ezért megpróbálkoztam az assigned access beállítással, hogy az adott user csak azt az appot érje el. Na most ennek ugye egy böngészőnek kell lennie. Az már mind1 is mi az. Edge is lehet meg IE is, csak működjön. A baj, az hogy 10-ben csak store-os appokat lehet ide tenni. Hogyan tudnék odavarázsolni egy böngészőt? De a custom user interface-es megoldás is jó, csak működjön. Nem tudom elképzelni mi lehet a gond, annyira pofon egyszerű pedig. Próbáltam Chrommal, FF-al és Edge-el is.
Ötlet?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
A tegnap érkezett frissítés óta nem tapasztaltatok random fagyásokat? Tegnap este az asztali gépem is dobott egy win10-es kékhalált és a lapos is. Mem test lefutott és nincs hiba. Valakinél jelentkezett hasonló, hogy a beton stabil gépe elkezdte dobálni a kék halált? -
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10-em van (1511)
Nekem olyan problémám volna, hogy ha szeretném leállítani a laptopomat vagy is kikapcsolni (Start --> Főkapcsoló --> leállítás) akkor nem kapcsol ki a laptop. Elsötétül a kép de maga a gép nem kapcsol ki.
A bekapcsolást jelző led égve marad.
Már jó pár dolgot kipróbáltam de eddig még semmi sem hozott eredményt.
Valakinek valami ötlet?
Másnál is jelentkezik ez a probléma?
Miért nem állítja le a gépet a windows?
Válaszokat várom és köszönöm[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
-
astreno
csendes tag
válasz Racecam #32909 üzenetére
Ennyire azért nem egyszerű. Ez egy SSHD és egyben van a két meghajtó. Azzal nincs gond, hogy külön látja a partícionálásnál a rendszer a flash részét meg a merevlemez részét, fel is megy az oprendszer a flash-re, csak utána nem látom a sajátgépben. Hiába adok neki betűjelet a lemezkezelőben, addig nem enged be a meghajtóba, amíg le nem formázom...
Ha, tegyük fel, csak úgy elméleti síkon, felrakom a windowst az SSHD flash részére, és minden mást a merevlemezre (programfiles, users, adatok) és később újrarakom a windowst, akkor a programokat is újra kell telepíteni, igaz?
Van arra lehetőség, hogy a programfiles alapértelmezettként ne a windows meghajtójára generálódjon, hanem egy másik meghajtóra? Korlátolt helyem van sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz Elektrikus #32477 üzenetére
Letiltod a Windows 10 automatikus driver frissítés Ezt hol lehet beállítani?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Fercsáj
csendes tag
Win 10 alatt milyen tisztítási, karbantartási lehetőségek vannak? 1-2 hónapja települt a rendszer egy tiszta gépre win 8.1-re. Most egy kicsit lassan töltődnek be a programok. pl. azelőtt szinte nem is kellett várni, hogy a firefox elinduljon, most meg töltöget. A konfig relatív erős: asus z87i.pro, core i5-4670, 8GB Crucial 1600 MHz mem., samsung evo 840 SSD. AHCI bekapcsolva, TRIM működik, leellenőriztem. Warezolni nem szoktam, a böngészőkön, meg a rendszermonitorozó szoftvereken kívül semmi extra nincs még feltelepítve, a gopro studio-t leszámítva. Köszi előre is!
"Fiam, mindegy mennyire értesz valamihez, legalább egymillióan sokkal jobban értenek hozzá"~Homer Simpson
-
törölt tag
válasz Werkly #32921 üzenetére
Google Earth -> Van beépített térkép, de közel sem tud annyit
Adobe Reader -> Edge is megnyitja a PDF fájlokat, úgy-ahogy
Daemon Tools -> Na ez az, amire nem lesz szükséged, jól kezeli a lemezképeketAlaplap csere esetén jó kérdés mi lesz, az EULA szerint örökli az alapot frissítés. Erről elég sok véleményt olvasni, nem tudom mi az igazság.
(#32922) Damage401: Ilyen akksi kell nekem is!
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 10 van a céges gépen. Olyanokat csinál, hogy bizonyos időközönként "nem ez a legjobb kifejezés,de ez jut először eszembe" letakarítja az asztalt: eltünteti az ikonokat,visszaállítja a gyári hátteret, és csak a c.windows.felhasználók.user mappában van újra meg minden az asztalon. Én külön portable mappát használok amit a D-n tartok, ezért megvan egyből, de ott is kijelentkezik a chrome-ban mindenből, lenullázza a társított alkalmazásokat.
Mit kéne tennem?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
AMD Power
titán
Összegző frissítés x64-alapú Windows 10 Version 1511 rendszerekhez (KB3124262).
Ez mit tartalmaz?
-
vorosmarti
senior tag
válasz Werkly #32921 üzenetére
OpenOffice-t már nem fejlesztik. Helyette a szellemi örököse, a LibreOffice javasolt.
http://hu.libreoffice.org/ -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Most reggel lőttem, egy kis bug a Win10: Erre tessék
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Werkly
őstag
Még csak ismerkedem e rendszerrel. Nos Google Earth, Adobe Reader, OpenOffice, pl.: Daemon tools programokat érdemes föltenni vagy alapból kezeli a rendszer valamilyen beépített saját programmal? Amúgy 1511 vagy melyik verziót letöltöttem majd dobozos W7 kulcs megadásával aktiváltam. Oké is lett. De ha alaplap csere lesz jogosult leszek megint mivel nem OEM volt a 7-esem?
-
wjbhbdux
veterán
-
konyi79
addikt
Hali,
egy pár napja zajosabb lett a gépem, sokkal jobban teker a venti, mint előtte. Ránéztem a feladatkezelőben, és a Windows-folyamatok között a "Rendszer és tömörített memória" folyamatosan 12-15% processzor aktivitást mutat. Lényegében a gépen semmi nem változott, semmit nem telepítettem, újraindítások után is csinálja. Van tippetek, mi okozhatja? W10 64bit.
Köszi -
pzstm
titán
Tegnap kellett volna érkeznie, de kicsit megkésve ma jön meg a 10586.71-es build a Non-Insidereknek.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raidx
őstag
válasz Norbi095HUN #32910 üzenetére
Mehet a dolog mivel frissítés lessz.
-
VoidXs
nagyúr
válasz Norbi095HUN #32863 üzenetére
Inkább csinálj egy pendrive-ot Rufussal. Bármikor lekapcsolhatja a meghajtókat.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
törölt tag
válasz Norbi095HUN #32910 üzenetére
Szerintem mennie kell, ahogy írtad!
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Norbi095HUN #32863 üzenetére
Valaki valami tipp?
-
Racecam
nagyúr
válasz astreno #32907 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, hogy egy meghajtót amire nem kerül a rendszer le kellene formázni...
u.i.: Szerintem rakd csak újra, de telepítés előtt a másik (D:/ ) meghajtót csatlakoztasd le és csak, ha már kész van csatlakoztasd újra és adj neki betűjelet, ahogy felettem is írták..
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
astreno
csendes tag
Sziasztok!
Ha újrarakom a windows 10-et (8-nál is gond volt), csak úgy tudom használni a másik meghajtóm, hogyha leformázom. Erre tudtok valami megoldást, hogy a C-t leformázom, újrarakom, de a D-n ne kelljen adatokat menteni? Két külön meghajtóm van...
-
VoidXs
nagyúr
válasz robcsekwow #32905 üzenetére
Ha a CPU nem kompatibilis, nem tudsz mit csinálni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
robcsekwow
tag
Sziasztok! Nekem van egy lassan múzeális értékű vasam, név szerint IBM Thinkpad R50. A win7 még kompaktibilis vele nagyrészt, csak az aero nem akarja az igazat meg a 720p videókkal nyöszörög. A 10 pro meg nem akar felmenni se frissítésről, se rendes telepítéssel. Cpu nem kompaktibilis. Valahogy ki lehet ezt küszöbölni?
Egy Asus eeepc 1000hd-ra könnyedén frissült 8.1 proról...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy egy egyszerű keresés a regeditben az alkalmazás leállását/újraindulását eredményezi? (friss telepítés)
Külföldi fórumokon is tapasztalták a hibát: [link]Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Mexildos
aktív tag
A hálózati és megosztási központban, hogy hogyan lehet a vendéghálózatot módosítani utólag. Semmilyen változtatási lehetőség nincs. Örülnék ha ebben segítenétek mert elég zavaró részemről, hogy nem lehet se vendéghálózatot módosítani meg ilyenek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest