Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy 32 bites win 7ről lehet 64 bites win 10-re frissíteni?
Van egy jogtiszta 32 bites win 7-em, de a jelenlegi gépemhez 64 bites kell, így jelenleg nem jogtiszta a win 7 van fent. Ha 10-re váltanék 64 bitesre, akkor felraknám a 32est, hogy mégiscsak jogtisztáról váltsak. Remélem megoldható, mert nem szívesen vennék csak azért egy win7et, hogy utána egyből frissítsek 10-re, mikor az ingyenes.
Illetve, ha egy win 7-ről frissítek 10-re, akkor az ahhoz a 7hez lesz kötve, vagy magához a géphez? Szóval ha az éves teljes újrainstalt meg akarom tenni, megtudom majd? Thx!Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
Elektrikus
csendes tag
válasz Norbi095HUN #32487 üzenetére
Igen
IgenHD2600 Pro kártyával. (egyedi telepítéssel SDK nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
hape60
aktív tag
Sziasztok, egyszerű kérdés, de nem tudok rá felelni
Hogyan lehet az Eseménynaplóban a Felügyeleti eseményeket törölni? 13 ezer körül jár már a bejegyzések száma, nem érdekelnek a régiek.. Win10pro. -
raidx
őstag
válasz ImpersonatoR #32492 üzenetére
Jobb klikk a Startmenün, lemezkezelés és ott már gondolom elboldogulsz. Jobb klikk dolgozik ott is.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Nem tudom valaki a win10 naptár / posta app ban otthon van-e
Van céges mail szerverünk ahol a naptáraknál vannak feliratkozásaink mások naptárára is
Thunderbird szépen mutatja is a naptáramnál a többiek naptárát, de a win10-es appban csak a sajátomat hozza fel :SLehet csak beképzelem, de mintha régebben amikor teszteltük szerintem felhozta a win10-es naptár app is a többiek naptárát
Valaki használja ilyenre a naptár appot?
SeriesX: JamesSHun
-
addikt
Ha van a gépemben egy WD green vinyo amit cserélni akarok a NAS ban levő WD red -re ami jelenleg egy speci falj-rendszert használ (NAS -et) akkor ha bedugom es betotl a win akkor a win 10 ben van valami program amivel újra tudom formázni, hogy lássa a windows is és tudjam használni?
Olyasmire gondolok mint win isntall elején amikor lehet particionálni meg torolni/formázni csak most nem akarom ezert újrarakni a wint.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mustármag #32482 üzenetére
Értem. Mivel arra az oldalra dobott továbbra is a választ a Microsoft oldalán találod meg. Konkrétan annak az applikációnak kapcsán szerintem nem talál részletesebb értesítőt - egy hónap után a legutóbbi figyelmeztetést követően sem -, de nagyjából arról beszél a Microsoft is, amiről legutóbb írtam neked. Katt erre oldalra és ott olvasd el What does it mean if an app is listed valamint How often does the report run FAQra a magyarázatot. Abban minden benne van és annál többet nem tudsz meg akkor sem, mikor újra jelezni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Elektrikus #32477 üzenetére
Értelek, köszönöm a válaszod!
Még annyi lenne, hogy kaptál 100%-osan müködő Catalyst Control Center-t is?
És simán felment a win8-as 13.1 teljesen hibamentesen? -
Rossi
addikt
válasz Racecam #32481 üzenetére
Mióta van (normális) keresetem, azóta csak jogtiszta szoftvert (op, játék, office, vírusirtó, stb.) használok, ezért is írtam, hogy ha újat kell venni, hát veszek.
Ebben teljesen egyetértek.
Különben is akkora gép upgrade-re készülök (6. gen. i7), hogy az oprendszer kb. tizedét sem tenné ki a költségnek.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Racecam
nagyúr
Mindenképpen javaslom a telefonos próbálkozást először. Valami megoldásnak lennie kell arra is, ha OEM verziót veszel bármilyen Windowsból, de az aktiválás után tönkremegy az alaplapod, akkor is tudnod kell használni a csere alaplappal, hiszen az nem a te hibád.
Warez verzióra szinte biztos, hogy nem fogsz tudni upgradelni és azon kívül is, hogy az itt tiltott, ha nem lenne sem javasolnám, hogy olyat használj.
Tudom, hogy nem olcsó egy Windows operációs rendszer, különösen a magyar pénztárcákhoz mérve, de (és ez az én véleményem) ezt be kell kalkulálni számítógép vásárlásakor. Különben csak simán tolvajok vagyunk...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
törölt tag
Nagyon durva bug: ha nyitva az IE ablak és közben file explorerben akarok scrollozni lefele magától visszaugrik a tetejére. Ugyanezért ha át akarok nevezni pár fájlt visszaveszi a fókuszt, tehát eltűnik a kurzor és marad a fájl régi neve. Ha bezárom az IE-t, akkor jó a scroll és az átnevezés is. Google alapján mással is előfordult, én is ott láttam egy fórumban akkor jön elő a bug ha nyitva az IE is.
Amitől szintén eldurrant az agyam: a számológép értékelésért nyaggat munka közben, hát ez hihetetlen most már biztos a Windows 10-et idióták csinálták, fullba nyomja a kretént az MS
Kiadták nyáron idő előtt félkészen ezt a béta bughalmazt, 6 hónap alatt se lett sokkal jobb, csúszások mint Edge, kósza ígéretek, lassú, ronda és nem működő új appok, bevált régi programok kukázva.... de ez már a legalja hogy számolás közben spammel ez a szar három nap alatt kétszer is (pedig a settings-ben a feedback kérése az hogy never)
idióták -
Rossi
addikt
válasz Racecam #32476 üzenetére
Köszi.
Olvastam, hogy telefonos aktiválással az alaplap cserénél is sikerült újra aktiváltatni OEM verziót.
De ez érdekes, ha ingyenes az upgrade, akkor az OEM 8.1 helyett tegyek fel egy warez verziót, és arra upgrade-eljek?
(Nyilván nem fogok így tenni, csak kérdezem.)Egyébként, amennyiben újat kell vennem, az sem fog különösebben meghatni, de azért megpróbálnám a telefonos aktiválást.
Szerk.: Találtam pl. ilyen hozzászólást is: If you purchased windows 8 OEM DVD and installed it yourself
You are allowed to transfer to a new system as long as you remove it from the old system.[ Szerkesztve ]
-
Elektrikus
csendes tag
válasz Norbi095HUN #32402 üzenetére
Szia!
Én a következő eljárást javaslom:
1.
A biztonság kedvéért lekéne töltened a AMD Clean Uninstall Utility programot:
2.
Az AMD oldaláról lekéne töltened a Catalyst Software Suite 13.1 programot (persze a 8-hoz készültet)
3.
Letiltod a Windows 10 automatikus driver frissítését:
Mert különben felülírja! (az automata frissítésnél)
4.
Simán feltelepíted a Catalyst programot! (javaslom hogy ne az express telepítést válaszd mert a 90 MB-os SDK-t érdemes kihagyni)
Nekem a HD2600 Pro-nál az SDK csomag telepítése esetén nem töltődött be a rendszer csak csökkentett módban!
Ha te is így járnál akkor jöhet a AMD Clean Uninstall Utility!
Ui:
Ha mégis szeretnéd hogy a Windows valamilyen drivert aut. frissítsen akkor engedélyezed majd megismétled a letiltást és az installálást.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Mondjuk ez pont, hogy nem igaz, amit janeszgol írt.
Ha OEM verzió volt a 8.1 akkor az aktiválásnál hozzárendelte a géped azonosítóját, ezért alaplapcsere esetén (csak alaplap!, a proci, SSD, HD, videókártya, RAM nem számít) az új gépre már nem lesz érvényes Windows-od, újat kell venned.
Ha Retail 8.1-ed volt, akkor a régi gépen deaktiválni kell a windows-t, hogy az új gépen aktiválhasd.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
janeszgol
félisten
Totálisan újra kell tenned a rendszert. Nálam egy proci csere miatt is kellett.
A kulcsod natívban jó a W10-hez. Tehát letöltesz egy kulcsodhoz megfelelő (32 vagy 64 bites) W10-et az MS honlapjáról, azt feltelepíted és bele írod a kódod. (Ha sulis kód, egyetem, főiskola, az nem jó hozzá.) -
Rossi
addikt
Sziasztok!
Eredeti Win 8.1-ről upgrade-elt Win 10-et használok.
Konfig cserét tervezek (alaplap, CPU, minden), mi a teendő az oprendszerrel?
Köszi előre is.
-
oravecz56
aktív tag
válasz Neil Watts #32470 üzenetére
Szia
Nállam is ez a progi megy w10-en Szeptember-ben raktan fel, hibátlan.[ Szerkesztve ]
Oszika
-
janeszgol
félisten
Szevasztok.
Ilyen problémát még nem láttam. Se tegnap, se ma nem működik a start menü. Bal kattintásra semmi nem történik és az órán sem, ha arra is kattintok. Jobb katt mindkettőnél megy. A tálca nem lehet bugos, mert a rá tett alkalmazásokat el tudom indítani.
Volt esetleg nem rég egy frissítés? Fast ringbe vagyok (2014 október 2-án csatlakoztam a "tesztelőkhöz".)
Tegnap előtt még simán működött.
-
petir
senior tag
Sziasztok
Raaszantam magamat telepitesre...ures vinyo, kepfile powerisoval kiirva.
Osszes merevlemez letiltva BIOS-ba csak amelyikre telepiteni szeretnem az aktiv.
Boot indul kek win logo fogad majd egy hibauzenet es a gep ujraindul.A hibauzenet :
" Your pc ran into a problem and needs to restart. We'll restart for you.
If you'd like to know more you can search online later for this error : KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE"Ja es kaptam egy szomoru smileyt
Talalkozott valaki ilyen hibauzenettel?
Hogy lehet orvosolni? -
veterán
-
törölt tag
válasz Mustármag #32459 üzenetére
Műveletközpont. A tálca jobb alsó végében van egy ikon, amolyan szögletes, csíkozott bubble. Katt rá, ott szerintem látszik minden eddigi rendszer figyelmeztetés. Amúgy meg ha nem megy az adott app Win10 en akkor ne erőltesd, hanem nézd meg hogy vane az Win10-re vagy nézz más után.
-
Racecam
nagyúr
-
top3
tag
Üdv .
Abban kérnék segitséget , hogy a gyári mail app tud e freemail-és fiókot kezelni és erről kellene beállítás vagy link .
Köszönöm . -
Motion_Blur
félisten
üdv!
nVidia kártya alá keresek használható Gadget-et.
GPU Observer / nVidia GPU Temp nem működik.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SP4C3
veterán
Üdv. Hogyan tudom megoldani, hogy a Front Panel ( füles ) és Rear Panel ( Hangfalak ) egy időben lejátszák a hangokat? ? ? Már szét gúgliztam minden-t, nincs erre windows beállítás??
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Jazz
veterán
Hogy lehet megnyitni a vezérlőpultot úgy hogy ne kategóriák szerint jelenjen meg?
Egyszer véletlenül sikerült valahogy, de már nem tudom hogy hogy. Azóta sem tudom visszahozni.A site-on leírtak alapján 5-ből 5 nem hoz eredményt.:S [link]
Szerk.: Ok meg van.
A titkos pici alig látható lefele mutató nyílra kattintva előlehet hozni a minden vezérlőpult opciót!Más: Külső tools nélkül hogyan lehet print screent készíteni úgy hogy az egér kurzor is látszódjon?
Thx[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Műveletközpontban kaptam egy értesítést hogy a windows blokkolta az egyik alkalmazást, rákattintottam hogy megtudjam mi történt, át dobott ide és eltűnt az értesítés. Hol tudom megnézni újra azt az értesítést?
-
Bkrisz9
őstag
Még az első héten amikor kijött a win10 kipróbáltam az edge-t na akkor nem győzött meg. Most már egész gyors, még a bővítmények kellenek és az állandó könyvjelzősáv (utóbbi lehet bent van mintha rémlene valami..) és teljesen oké lesz számomra.
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Racecam
nagyúr
Ha Retail kulcsot vásárolsz, bár van itt vita köztünk, de szerintem újra teheted más gépre is 2 év múlva, de tévedhetek... Viszont ugyanarra gépre biztos, hogy bármennyiszer újrateheted amíg az végleg meg nem hal.
u.i.: Az utolsó mondatodnak utána kellene járni, mert itt vannak leginkább az eltérő álláspontok. És nem szeretnék olyasmit írni, amiből később bárkinek problémája lesz...
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz Racecam #32454 üzenetére
Ez világos persze, ami olcsó, az lesz a drágább végül.
De azért merült fel bennem a kérdés, mert olyan eladók hirdetik, akik számtalan pozitív értékeléssel rendelkeznek. Csak kérdésem, hogy tömegesen valaki hogyan jut hozzá ennyi kulcshoz?Másik dolog, az járható út lenne, ha eredeti Windows 7 rendszert megvásárolok CD-n. (Ami jelenleg tűrhető áron van) és frissítem Win10-re. Ezután, ha 2 éven belül újra kell telepítenem, akkor gondolom nem tehetem újra a Win 10-et, hanem muszáj a 7-el kezdeni, de akkor már nem lesz ingyenes a frissítés igaz?
-
Racecam
nagyúr
Ha azok a kulcsok valósak, vagyis valaki megvásárolt a hozzá tartozó oprendszert, de már nem használja, akkor valami pénzt még megpróbál kihozni belőle. DE! A gyakoribb eset, hogy vagy nem érvényes a kulcs, akár azért, mert már használatban van, esetleg nem is Retail, valmilyen "rossz helyről" származik stb. Ezért ezeket fenntartásokkal fogadnám a helyedben és elgondolkodnék rajta, hogy semmi sincs "ingyen".
-
madle
őstag
Bocsánat ha nem ide illőt kérdezek, csak meg szeretnén tudni, hogy az aprón hirdetett retail kulcsok, miért ilyen olcsóak a bolti Windowsokhoz képest, illetve itt is mitől függ az árdifferencia? Láttam 3500 Ft-tól egészen 9000 Ft-ig retail kulcsokat. Mi a különbség? Mivel tud kevesebbet mint egy 40.000Ft-os Windows?
-
vlevi
nagyúr
válasz V.Stryker #32447 üzenetére
Ha legacyban indul, akkor az a baj. Uefiben kellene. Vagy forditva
A probléma lényege az, hogy a régebbi telepitesek általában MBR particios tablat tettek a meghajtokra. Az ujabb alaplapokban lévő uefi azonban jobb szeret gpt-vel inditani.
Ahhoz meg gpt particios tabla kellene a hdd-re is.
Megoldás az lehet, ha a géped bootolásakor (nálam asus alaplapnál f8 gomb), kiválasztod, miről és hogyan botoljon. Én pl. Ilyenkor tudok választani, hogy uefi, vagy hagyományos módon kezdje a bootolást a pendriveról a gép. Valamelyiknek működnie kell.
Az, hogy törölj minden particiot, ugylatom, nálad nem opció, mert ott vannak az adatok is.
De lehet, hogy a legelső particiot törolni kell, mert akarna még recoveryt és egyebeket csinálni. Jó lenne látni a particios táblát valami rendes progival, akár a win7 lemezkezelővel is jó. Csak látni kellene, mi az elsődleges, a logikai, satöbbi. -
Bkrisz9
őstag
Kicsit off de valamennyire ide is tartozik: Egy 64GB-os SSD-n elfér a win10? (meg esetleg office 2016 + 2010-es visual studio bár ezek elvannak HDD-n is..) A kérdésem az agresszív frissítési politika miatt merült fel.. vajon mennyi időbe telik nekik telepakolni egy kisméretű merevlemezt?
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
V.Stryker
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Neil Watts #32442 üzenetére
Ezt próbáltad már? SoftPerfect RAM Disk
Win10-en nem prószáltam, de korábban win7, win81 alatt szépen tette a dolgát, nem tapasztaltam vele semmi komplikációt. Win10 szerepel a támogatott OS-ek között, így szvsz. itt sincs vele gond
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
veterán
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés lesz és inkább valamelyik programajánlós topikban kellene feltennem a kérdésem, de a lényegi rész a rendszergez kapcsolódik, így ezlrt jöttem ide
Tudtok ajánlani olyan RAMDisk programot ami nem akad össze a Windows 10-zel, nem lassítja a bootot és a Windows gyári AHCI driverével is ki van békülve?
Köszi!
Üdv. core2
-
törölt tag
válasz King Unique #32440 üzenetére
A "névadás" megoldás lett. Megfelelően csatlakozik és leválasztódik ha megadom a parancsot. Így már döfi.
-
sz.j
nagyúr
válasz Воланд #32430 üzenetére
Elolvastam, de a win 10 frissítésekkel kapcsolatban kérdéseimre nincs válasz ..., nem is igazán lehet, mert még win10-re való frissítés előtt állok (ha a frissítéssel nem korlátozódnak a dobozos win7-el nyert jogaim).
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
törölt tag
válasz King Unique #32427 üzenetére
Közvetlenül csatlakoztatva megjelent a lemezkezelőben, de míg nevén szólítanám a "gyermeket" rendben van, hogy a csatlakoztatott tárhely aktív, elsődleges partícióként szerepel? Lásd alábbi ábra (a kékkel jelölt meghajtóról van szó).
Van 2x2.0 és 3.0 is és Win10 10586 Felváltva mindegyik porttal csatlakoztam és sehogy nem jutottam eddig elé előbbre, de most megpróbálom a "névadást".
-
Воланд
titán
-
rgeorge
addikt
-
Воланд
titán
válasz rgeorge #32431 üzenetére
pont ez a lenyeg, hogy a licencszerzodesben nincs olyan, hogy frissites utan retail-bol oem lesz. az aktivaciot teljesen felesleges idekeverni, mert az aktivacios folyamatban nincs benne a kulcs blokkolasa, ergo, ha te letorlod a w10-et, majd felteszed egy masik gepre egy retail w7 kulcsaval, akkor az aktivalodni fog.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
rgeorge
addikt
válasz Воланд #32430 üzenetére
Én megtettem, de a felmerült kérdésre nem találtam benne releváns információt, ezért tettem fel a kérdést a Microsoftnak. Ha megtennéd, hogy a szerződésből ide citálod a vonatkozó részt, akkor sokat segítenél.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
junior11
veterán
Sziasztok, készíteni szeretnék pendrivera egy Win10-es telepítőt (x64, W10 Home), ha lehetséges az utolsó legfrissebb, verziót. Az összefoglalóban az szerepel vagy tudtok linket ajánlani? Media creation tollal ajánlott továbbra is? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
törölt tag
válasz King Unique #32420 üzenetére
Ez a gondom, hogy sem natívan, sem hubbal. Az ami még meglepőbb, hogy anno a hub mind a 4 csatornáját látta, de már a hubot sem ismeri fel külön sem.
-
King Unique
titán
válasz kaszaf #32424 üzenetére
Sok ilyen rejtély van Windows esetében... Amikor javítani akarja, mert szerinte hibás, aztán a végén kiírja, hogy mégsem volt hibás, az a legjobb...[link].
(#32425) pillowhead: nincs a 10-esben sem jobban eldugva, mint a többiben. Win+X ---> Lemezkezelés, vagy más módon.
Közvetlenül csatlakoztatva pedig fel kéne ismernie rendesen és a leválasztásnak is működnie kéne. Milyen port, 2.0/ 3.0, Win10 10240/ 10586? Van olyan gép, ahol a 3.0 portok megkergülnek néha. Illetve eszközillesztő újratelepítése is sokszor megold ezt-azt.[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Воланд #32413 üzenetére
Na most akkor kinek higgyen az ember, ha ők "hülyeséget tudnak mondani", hisz ők lennének az illetékesek a témában ...
De ettől függetlenül talán érdemes lenne a tuti BIZTOS jogi információkat az 1 hsz-ba beírni!
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kaszaf
aktív tag
válasz King Unique #32423 üzenetére
Van egy pendrive-om (16 gigás Sandisk). Felválltva használom win 10 és win 7 oprendszerekkel Néhány hetente eltűnik a betűjel win 7 és win 10 esetén is. Hozzárendelem újra és jó megint hetekig. Rejtélyes.
-
King Unique
titán
válasz kaszaf #32421 üzenetére
Igen, ez is okozhatja valóban, ha nem oszt ki neki betűjelet. Bár a fórumtárséhoz hasonló problémám már nekem is volt Win10 alatt és akkor nem ez okozta, hanem alapból volt a rendszerben egy ilyen bug.
(#32422) pillowhead: semmit csak ismerősek voltak, ennyi. OK, + ezt a meghajtó betűjel hozzárendelését. Nyilván nem mindenkinek, de sokkal kényelmesebbek és többet tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #32418 üzenetére
Igen, igen. SH14 és HD710. Mi mosolyogsz? Köszi. megpróbálom az újraindítást és amiről szó van itt még. Ha nem hubról csatlakozok, akkor a leválasztás tökéletesen működik OSről is. Nem kell más applikáció.
-
King Unique
titán
válasz #22237440 #32419 üzenetére
Ennél lehet az USB hub kavar be, natívan rákötve a gépre gondolom felismeri. Illetve alapból aktív hub ajánlott, mert a sima passzív nem ad neki elég áramot, ha 2,5" meghajtókról van szó. Ha nem ez okozza, akkor másik USB portban próbálás, restart, illetve eszközillesztő újratelepítésén kívül mást nem tudok mondani.
-
King Unique
titán
válasz #22237440 #32417 üzenetére
Win10 bug, ennyi... ha gondolom rámész, akkor meg nincs kijelölhető eszköz. ilyenkor restart neki, vagy gépházban az eszközök listájából eltávolítod mind2 meghajtót, ami leszedi az eszközillesztőt is. Majd utána gép restart és újracsatlakoztatod őket.
Azt nem tudom, hogy ilyenkor csak ez a gyári leválasztás része krepál be, vagy más programmal se működik...? Én mondjuk USB Safely Remove porgramot használom, annál nem szokott ilyen gond lenni. Csak fizetős, max az a gond. Az USB Disk Ejector ingyenes, aszem fel tudtam telepíteni a 10-esre is. Mindkettőnél lehet akár gyorsbillentyűvel is leválasztani, ami nagyon kényelmes.
Adata SH14 & HD710?
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Clean installhoz valahonnan lehet letölteni hivatalos telepítőt ? Itt van ilyen ms oldal, de a választhatóknál nem látom a Pro-t, viszont ahhoz van licenszem.
-
-
sz.j
nagyúr
válasz rgeorge #32409 üzenetére
Topikgazdák, jogosultak!
Érdemes lenne végérvényesen tisztázni a Windows 10-re történő frissítés jogi vonatkozásait (ha szükséges, akkor a MS MO-i képviseletétől azt beszerezni) és azt az 1. hsz-ban beírni, mert pl. az utolsó két oldalon pro és kontra érvek lettek ez ügyben felsorolva, mert véleményem szerint mindenki szeretne ez ügyben tisztán látni.
Köszönöm.
-
rgeorge
addikt
válasz Воланд #32407 üzenetére
Nem, a retail Windows 7/8.1 az ingyenes időszak alatt frissítve Windows 10-re nem marad retail. Idéznék:
"...de érdemes tisztázni, hogy a díjmentes Windows 10 azonban függetlenül a frissítésre jogosultságot biztosító Windows 7 vagy Windows 8.1 rendszer licencétől, csak ugyanazon hardveren lesz használható és újratelepíthető a jövőben. Ennek oka az aktiválási módszerben rejlik, hiszen az aktiválás a hardver ID alapján történik, tehát a díjmentes frissítéssel beszerzett Windows 10 az adott hardverhez kötött...". Az eredeti Windows persze retail marad, de ameddig az abból frissített Windows 10 aktív, ez nem érdekes.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Воланд
titán
válasz Milestone2 #32406 üzenetére
igen.
nyarig.
igen."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Milestone2
nagyúr
válasz Воланд #32405 üzenetére
Köszi.
És akkor ezt addíg használhatom Win8-ként ameddig akarom (illetve míg lesz hozzá driver).
Illetve meddig frissíthetem ingyenesen Win10-re, most nyárig? És utána is retail marad?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Воланд
titán
válasz Milestone2 #32403 üzenetére
azok dobozos, retail valtozatok. az ms nem oem-et arul az oldalan.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Milestone2
nagyúr
válasz Воланд #32400 üzenetére
Kedves fura sátánom!
Én a Microsoft Weboldalán vásároltam 2db-ot (Win8) kártyával fizettem, kaptam egy linket ahonnan letölthettem.
Dobozosnak ilyen értelemben nem nevezném, mindenesetre nem OEM kaptam géphez. Ezzel mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki konkrét képet, vagy leirást adni arról hogyha esetleg feltenném a Windows 10-et a gépemre, mint frissitést, hogyan tudnám majd a videókártyámat müködésre birni, lehetőleg Catalyst Control Centerrel eggyüt?Videókártyám: Ati Radeon HD 4770 512Mb-os. Jelenleg Win7-et használok arról szeretnék frissiteni. Gond nincs semmi a géppel, mindössze csak szeretnék váltani ha persze lehetséges, és tudom, hogy megy is csak is akkor.
Namost ugye Win8-as driverből is csak 13.1 vagy 13.4 Béta van, és mint régebben irtátok nekem, egyeseknek sikerült, nade nem tudom hogyan csinálta?
Ha kaphatnék némi tippet/választ, lehet hogy felraknám, de csak lehet, ugye tudjam hogy menne-e.
Előre is köszönöm! -
fradi81
veterán
Hello
Nvidia shadowplay win 10-ben másnál sem működik?
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest