Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, megesz az ideg.
Adott egy két hetes Thinkpad X1 Carbon (8. generáció), amin egyik napról a másikra eltűnt a hang.A windows-os hibaelhárító nem tud mit kezdeni vele ("a hangszolgáltatások nem válaszolnak"), tesztnél a "nem sikerült lejátszani a tesztdallamot" hibaüzenet jön.
Minden Windows update naprakész, audió driver letörölve, újratelepítve, gyártói audió driver fent, Windows hangszolgáltatások újraindítva (Audio és hangvégpontépítő), teljesen tanácstalan vagyok.
Visszaállítási pont csak egy van, az az utáni, hogy jelentkezett a probléma.
Előre is nagyon köszönöm!
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Próbálok helyet csinálni az SSD-men, mivel a windows igencsak meghízott.
Pl. AppData 14GB, maga a windows mappa 21GB.
Lemezkarbantartó megvolt, de nem sok hely szabadult fel.
Hogyan lehet némi helyet kreálni?
Fogok venni nagyobb SSD-t, de a teljes konfiggal együtt cserélném, addig nem szeretném, ha feldobná a pacskert.
Köszi szépen!
-
Rossi
addikt
válasz Racecam #32481 üzenetére
Mióta van (normális) keresetem, azóta csak jogtiszta szoftvert (op, játék, office, vírusirtó, stb.) használok, ezért is írtam, hogy ha újat kell venni, hát veszek.
Ebben teljesen egyetértek.
Különben is akkora gép upgrade-re készülök (6. gen. i7), hogy az oprendszer kb. tizedét sem tenné ki a költségnek.
-
Rossi
addikt
válasz Racecam #32476 üzenetére
Köszi.
Olvastam, hogy telefonos aktiválással az alaplap cserénél is sikerült újra aktiváltatni OEM verziót.
De ez érdekes, ha ingyenes az upgrade, akkor az OEM 8.1 helyett tegyek fel egy warez verziót, és arra upgrade-eljek?
(Nyilván nem fogok így tenni, csak kérdezem.)Egyébként, amennyiben újat kell vennem, az sem fog különösebben meghatni, de azért megpróbálnám a telefonos aktiválást.
Szerk.: Találtam pl. ilyen hozzászólást is: If you purchased windows 8 OEM DVD and installed it yourself
You are allowed to transfer to a new system as long as you remove it from the old system.[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Eredeti Win 8.1-ről upgrade-elt Win 10-et használok.
Konfig cserét tervezek (alaplap, CPU, minden), mi a teendő az oprendszerrel?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest