Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy egy egyszerű keresés a regeditben az alkalmazás leállását/újraindulását eredményezi? (friss telepítés)
Külföldi fórumokon is tapasztalták a hibát: [link]Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Sziasztok! (elore is sorry mobilrol vagyok)
Windows 10 alatt be lehet ugy allitani az energiagazdalkodast, hogy a ket HDD-bol az egyiket sleep-be kuldje 10 perc utan?[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Találkoztatok már ilyennel? Bizonyos mappákon/fájlokon a security fülön megjelenik egy ismeretlen felhasználó:
Friss telepítés a szokásos alapvető progikkal, semmi gány.
ps.: MS és egyéb külföldi portálokon is rengetegen panaszkodnak, de nekem nem sikerült értelmes választ találnom az ismeretlen jövevényre, ezért gondoltam rákérdezek, hátha közületek valaki találkozott már ezzel a jelenséggel.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Köszi! Mondjuk ebben csak az a fura, hogy nincs más felhasználó a rendszerebe csak én, viszot másik SSD volt a gépeben adatmentés céljából, ezen akkor volt még OS (Win10) sőt volt olyan, hogy arról bootoltam mert kellett pár progi ini/config fájl backup a meghajtóról.
Akkor elképzelhető, hogy a régi SSD rendszere adta hozzá ami értelemszerűen már nem létezik??[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta nem működik a bluetooth-os eszközökkel a vezérlés. Gondolok itt főként a BT fejesre, amivel eddig tudtam play/pause műveleteket végezni.
Tudtok erre valami megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Srácok volt egy alaplapcserém és egy OEM kulcsom, kérdés hogyan tovább mert ugye most szegénykém azt mondj, hogy nem valid ez az OEM kulcs.
Kiegészítő infó: az előző kulcs nem volt az MS fiókomhoz rendelve, így a Windows féle problémamegoldó nem listázza a régi gépem[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
A Media Creation tool-lal létrehozott ISO pontosan melyik Windows Edition lesz? Most vettem egy Pro Retail licenset és fogalmam nincsen hogyan, illetve honnan tolthetnék le egy érintetlen (nem összebarmolt) tiszta Windows 10 Pro (1809) telepítőt.Összefoglaló!
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz King Unique #91393 üzenetére
Köszi, de az egyébként nem ilyen N-es kiadás? Mondjuk most lehet baromságot írtam
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Sziasztok!!
Miert van az, hogy ha az osszes meghajton kikapcsolom az indexelest, (local C, RPI Network etc) illetve services alatt is leallitom illetve tiltom a hatterfolyamatot, szoval egy reboot utan fittyet hanyva az egeszre indexel tovabb?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest