Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz VGYke #152989 üzenetére
Nekem is először hibára futott (csak a többi frissítés települt) másodjára már felment de nem volt gond a partíciókkal, vagy legalábbis nem tűnt fel a lemezkezelésben néztem én is.
Nem tűnik súlyos hibának (szép magyar nyelven: a működést nem folyásolja be )
De ha ennyire általános akkor felmerül a kérdés, hogy nem derült ki egy-két sima teszt alatt?!? -
kezo0
addikt
Nekem is ezt a hibát dobta a gép…
Nálam összesen csak 2 db partíció van a notebook 1 db SSD meghajtóján, és ha jól nézem, egyik sem helyreállítási. A manuális javítás enyhén szólva bonyolultnak tűnik, arról nem beszélve, hogy már rögtön az első lépésnél elbukik: a reagens /info parancsra azt írja, hogy ilyen parancs márpedig nincs is. Szóval ha akarnék, sem tudnék továbblépni. De szerintem nem is akarok. Vonják vissza a frissítést, és adják ki újra úgy, hogy ne jelentsen problémát. Vagy legalább gyártsanak egy egy kattintással futtatható tool-t, ami lefut és megoldja. Vagy bármi. Ne a felhasználónak kelljen már cmd-ben varázsolni, pfff.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
ledgeri
nagyúr
válasz qqcqqc #152995 üzenetére
Ha behal a sim, nem adnak újat, ami lehet, hogy frissebb? (nem ismerem a sim-szabványokat, és hogy mihez, ami mikor jött be, mi kell)
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
őstag
válasz ledgeri #152993 üzenetére
A voda csak a roaming partner, nem fog segíteni. SIM csere kizárva, a DIGI már nem csinál semmit a lezárt mobil üzletággal, csak lélegeztetőn tartja. Azt lehet megpróbálni, hogy aktív maradjpm az adatforgalom roaming esetén is. Nálam legalábbis csak így volt net hasonló kártyával usb modem estén.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Petrónius #152991 üzenetére
Szerintem, ha laptop, akkor megérni elmenni a vodához, vagy legalább felhívni őket konfig beállításokért... Mert ha minden driver azért oké, akkor csak nem tudja, hogy mi a hálózata... Esetleg egy sim csere lesz ami megoldja, ha régebbi a SIM.
Emellett, sőt előtte azért beírnék a digi/voda topikokba is, hátha arról az oldalról látott már valaki valami hasonlót!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
King Unique
titán
Nyilván az 523 MB-os az - ami méret teljesen normális és átlagos volt eddig - , oda is van írva, hogy helyreállítási partíció.
Egyébként érdekes, mert eddig nem nagyon kellett a WinRE méretével manuálisan foglalkozni, meg inkább funkciófrissítéseknél volt téma, de ott is a Windows 10 szükség esetén automatikusan megnövelte a WinRE méretét - ami 20H1 verzió óta a C után létrehozva ugye még egyszerűbb - ha kellett, vagy ha nem tudta, akkor létrehozott + 1 db WinRE partíciót és így 2 db lett 1 rendszermeghajtón.[ Szerkesztve ]
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Adott egy 8. generációs laptop amin Windows 10 Pro fut. Van benne egy Fibocom L850-GL 4G LTE WWAN modem és egy diginet aktív 50 csak adatforgalommal rendelkező sim kártya, ami most már a Vodafone hálózatán csüng. Eddig működött. Tegnapelőtt újra kellett telepítenem a Windowst. Azóta az istennek sem tudom működésre bírni, nem emlékszem a beállításokra. Átnéztem egy rakás leírást de egyik sem jött be.
Segítsetek nekem légy szíves a beállításokban akár linkeljetek egy megfelelő leírást.
Ha esetleg nem jó helyen tettem fel a kérésemet, irányítsatok át a megfelelő topikba.
Köszönöm. -
VGYke
addikt
válasz etomcat #152987 üzenetére
Kíváncsi vagyok, kettőnkön kívül ki futott még bele a KB5034441 frissítésnél a 0x80070643 hibaüzenetbe? Mert én azt olvasom, nem mindenki és azt, hogy a kézi partíció buherálás valakiken segített.
Egyébként mi / melyik is ez a partíció pontosan?
Amelyik nálam, ezen a nem túl izmos laptopon 523MB, mert az tényleg nem túl nagy.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Curtain
senior tag
Az előbb megnyitottam az "Ez a gép"-et és feljött egy hibaüzenet hogy "hiba a lapban" Sajnos tovább nyomtam úgyhogy nem tudom mivel kapcsolatban írta ki. Volt már ilyen valakinek? Mi lehet ez?
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
etomcat
tag
Valamit elkeféltek a most keddi Microsoft Update foltozásban: megpróbálja biztonsági frissíteni a WinRE helyreállító partíciót, de a Win10 gépek nagy részén leáll KB5034441 : 0x80070643 hibakóddal.
Egyelőre Redmond csak egy kézi buherálós leírást adott ennek a megoldására, de sokaknál az sem segít. -
King Unique
titán
-
milszab
senior tag
Sziasztok. Pár napja csinálja a gép, hogy indításnál megnyílik magától a böngésző és egy internet oldal. Ezt hogy tudom kideríteni mi nyitja meg vagy letiltani?
-
-szabi-
addikt
-
abdulka1
őstag
válasz Kylesa #152979 üzenetére
Szia!
Belakott rendszernél jártam úgy, hogy minden előjel vagy bármiféle beavatkozás nélkül ilyen képernyő fogadott, és csak az segített, hogy a Microsoft store-ból letöltöttem az MSN Időjárás alkalmazást.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Kylesa
aktív tag
Sziasztok, remélem jó helyre írok.
Két napja újratelepítettem a Win 10-et. Nem ma kezdtem az ipart, sokszor csináltam már, eddig soha nem volt ebből gondom, ám most van egy olyan problémám, hogy a Start menüből elérhető Időjárás alkalmazás valamiért nem üzemel. Nem egy életbevágó hiba, de számomra fontos.
A Win 10 felrakása után szokásom szerint minden elérhető frissítést is telepítettem. Az alkalmazást megnyitva csak ez fogad, hiába frissítek rá, nem történik semmi. Ugyanakkor a tálcán, az óra melletti kis widgeten tökéletesen jelzi az időjárást.
Meg lehet valahogy javítani, hogy működjön az alkalmazás?it's a danger pretty here in Night City
-
ledgeri
nagyúr
válasz qwertly #152977 üzenetére
Nekem bios beállítás ment el (vissza ált az IDE<-> AHCI váltó alapra, mikor másik kell), és már azt hittem behal vagy a vinyóm vagy a lapom, aztán csak egy elemcsere kellett...
Milyen idős a lap/elem? Enyém kb 7-évesen csinálta...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
-
hotkar
aktív tag
válasz VikMorroHun #152973 üzenetére
Kisebbre kell venni az ikonokat
-
movax
őstag
válasz VikMorroHun #152973 üzenetére
Kérni fog egy újabb képernyőt.
-
VikMorroHun
őstag
-
desigo
senior tag
Sziasztok!
Van olyan topik (weboldal) ahol ötletek,tippek vannak a gépen tárolt adatok rendszerezésére? Ki milyen mappát,hogyan rendez átláthatóan?
Évek óta Total Commanderrel kezelek mindent de már nem tetszik a sok filmek,sorozatok,munka,képek,telefon,zenék,számlák és az egyre több átláthatatlan mappa ami elé még számokat is írok,hogy sorrendbe rakjam. -
piadex2
senior tag
Szia Lenry! Szia qqcqqc!
Köszönöm az ötletelést. Holnap a cégre azért rá fogok telefonálni.
Nézegettem a win10-ben, hogy milyen userek vannak. A rendszer létrehozott egy TEMP és TEMP...[valami karaktersor] nevű usert. Ez arra engedett következtetni, hogy egy újraindítás kell neki.
Valóban, utána mondhatni megjavult a win.
Hogyha van ötlet, hogy miért csinálta ezt, szívesen fogadom.Más: win10 esetén az óra mellett a jobb alsó sarokban található az aktuális billentyűzet nyelvének rövidítése (ENG, HUN stb).
Hogyan kerülhetett ez át a "hírek..." gomb mellé, balra?
(Itt jegyzem meg, hogy ez a probléma aránylag alacsony prioritású, csak kicsit idegesít.)Köszi előre is.
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
Armagedown
őstag
válasz DrKapocs #152953 üzenetére
Minek annyi pénzt kiadni egy ekkora bloatware-ért, túl gyors a géped és lassítani szeretnéd?
Mi az a funkció belőle, ami kell neked és még fizetni is akarsz érte?Talán hittél az ingyenes verzió valamelyik kamu üzenetének?
Az ingyenes verzió is csak személyre szabottan, a minimális összetevőket kiválasztva jó.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Kis segítséget kérnék, a win10 órája állandóan rossz időt mutat. Hiába állítom be, következő indításkor rossz időt mutat. Szerviz folyamatokat is néztem ott fut akkor vezérlőpultban is be van minden frankón állítva. De következő indításkor megint rossz időt mutat. Notebookról van szó és mar a biosban in néztem az időt ott pontos.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Graphics #152951 üzenetére
Ha ráviszed az egeret, kiírja. Lényegében a készenléti + szabad memória egy része. Engem az zavar, hogy használatban van 21-22 GB memória, de nincs gazdája. Majd valamikor újraindítom a gépet, hátha rendbe jön.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Lenry
félisten
válasz piadex2 #152960 üzenetére
hogy nem tudja betölteni a profilt, az általában azért van, mert megsérül valamilyen kapcsolódó rendszerfájl. ezt SSD/HDD hiba, ritkábban memória okozhatja.
HDSentinel mit mond a C:\ meghajtót tartalamazó lemezre?[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz piadex2 #152956 üzenetére
Tudja valaki, hogy hogyan lehet "büntetlenül" nyelvet váltani?
simán átállítod és kész.
az, hogy nálad ez történt, az hiba.a legegyszerűbb, ha csinálsz neki egy új userfiókot, ezt meg töröld
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Cs1csó
félisten
válasz DrKapocs #152955 üzenetére
Azt az Avast verziót akarod megvenni ami már volt a gépeden és elégedett is voltál vele?
Azért kérdezem mert a leg "lájtosabb" az Avast Free, és minden ennél "prémiumabb" elég sok mindent rátesz ami a működés könnyedségének a rovására is mehet, nem biztos, hogy fog de mehet.
Ha a Prémium telepítője is moduláris érdemes ott sem minden fölösleges dolgot telepíteni. -
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Bajban vagyok.
Ilyennel még nem találkoztam:
feltettem (természetesen jogtiszta) win10-et ismerős gépére több GUI nyelvvel (vagyis lehet váltani magyar és egyéb között). Ma, akarok visszaváltani magyarra, hát mondja, hogy a profilt nem tudja betölteni. Kis szórakozás után átváltott magyarra, de a desktopot lenullázta. Eltűnt pl a korábban telepített teamviewer.
Semmi rendkívülit nem csináltam. A Kaspersky előfizetés a gépen elvileg véd, plusz valami azt súgja, hogy nem kártevő okozta ezt.
Tudja valaki, hogy hogyan lehet "büntetlenül" nyelvet váltani?
(Lehet, hogy érdemes újraindítani váltáskor, és nem csak kijelentkezni?)
Kösz előre is!!
p.kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
-
-
DrKapocs
őstag
Szeretném megrendelni az Avast Internet Security-t Windowsra. (Tudom, tudom, vegyek inkább ilyen vagy olyan vírusirtót helyette, mert az jobb, minek veszek, ott a MS gyári, stb, stb, ezeken lépjünk is túl...) A Cyberghost VPN segítségével nézegettem a különböző országok árait. Nálunk kb. 9 eFt 1 évre, 1 eszközre. Japánban kb. 12 eFt, 3 évre, 1 eszközre. Ez nyilván sokkal jobb ár. Működhet, ha Japán régión keresztül veszem meg az Avastot? Előre is köszönöm, ha bárkinek van ilyen jellegű tapasztalata!
-
w.miki
veterán
válasz King Unique #147526 üzenetére
Ha szeretnék Win10, és az Androidos Swiftkey között vágólap szinkronizálást, akkor be kell kapcsolnom az online fiókot, és akkor bukom a jelszó nélküli belépést, vagy van más megoldás?
Lehet online fiókba jelszó nélkül win10-et indítani?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Graphics
Jómunkásember
válasz VikMorroHun #152950 üzenetére
Miért, mit tekint annak?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
VikMorroHun
őstag
válasz Graphics #152949 üzenetére
Ha figyelembe veszem, hogy mit tekint "gyorsítótárazott" memóriának az Erőforrás figyelő... akkor nem.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz VikMorroHun #152948 üzenetére
Oda van írva, hogy gyorsítótárazott, úgy kijön a matek?
-
VikMorroHun
őstag
Valahogy nem jön ki a matek. Kb. 8 GB memóriát megeszik a Firefox. 1-2 (inkább 1) kell más programoknak. Hova tűnik el kb. 10 GB RAM? Ennyire szétterpeszkedett a Windows?
-
csixy
addikt
válasz Pyttawrx #152944 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt egy tizenéves win7-es matricás HP compaq vassal. Hagytam hogy az menjen rá, amit a telepítő felajánl és úgy beaktiválta magát mint a sutty. Persze lehet, hogy már korábban valaki feltett rá egy w10-est és uncle samu emlékezett rá.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz csixy #152943 üzenetére
Hát azzal a kulccsal próbáltam, és nem megy. Azért is írtam.
De jogos, nem írtam le egyértelműen, csak rákérdeztem.
Az azon a matricán található kóddal a fenti képen látható üzenetet kapom, mindegy hogy Win10 Home vagy Pro-val próbálkoztam.
-
Graphics
Jómunkásember
Rendszer nélkül.
@csixy: Sima Home-t tegyek fel, és akkor elfogadná a W7 Pro kulcsot a 10-es?
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz w.miki #152923 üzenetére
Az a jó, ha több driver van?
Totál felesleges, ha működik a gép, nem kell masszírozni már, Win10 is megtalálja a választhatók között.
Én is használok egy bizonyos driveres programot, de csak offline, mivel friss telepitesnel már volt , hogy nem ment minden. És így online sem tudtam lenni ( hálózati eszközök)
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz w.miki #152923 üzenetére
ŐŐŐ de minek????
54 driver van fent win10-hez....
[kép]
Ha meg átváltasz win7-re, akkor 87db driver van fent, ami simán felmegy a win10 esetén is.
Miki inkább add oda valakinek, aki ért is hozzá, ez kb 10-30 perces művelet maximum a gyártói oldal igénybevétele alapján.
Bocsi ne sértődj meg, de túl vagy már pár gépen, és egy alap dolognál meg itt jársz? -
w.miki
veterán
válasz Pyttawrx #152913 üzenetére
Csak van olyan eszköz, pl. a Dell e6540-en, amire nem találok a gyártói oldalon drivert.
Olyankor mint csináljak?
Mind1, a másik topikban ajánlották a Snappy Driver Installer-t, mint megbízható(-bb ) alternatíva.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Lehet már lerágott csont, meg eddig nem merült fel nálam ,de jól sejtem, hogy hiába volt a laptophoz Windows 7 Pro hivatalosan, matricával meg minden ,azt a kulcsot már nem fogom tudni használni Windows aktiváláshoz?Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Lenry
félisten
válasz Rider74 #152917 üzenetére
ha felajánlotta az Update, akkor minden feltétel teljesült, onnan már nem akad el
az Intel PTT-vel a processzorban lévő TPM-et kapcsoltad be, így már az alaplapon nem kell lennieGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Rider74
tag
Sziasztok, kissé láma kérdésem merült fel,
Adott: WIN10 OEM, MBO: b360m h
A közelmúltban a BIOS-ban állítottam vmt. egy új másodlagos SSD telepítése miatt és megláttam egy ilyen opciót:: INTEL PTT igen / nem. Eddig nem volt, átállítottam igenre tegnap, erre ma az fogadott, hogy már telepítené is a WIN 11 -et az Update.Ennyi? Ha alkalmasnak írja a WIN update, WIN 11-re a PC-t, akkor ez tutira fel is települ, vagy elakadhat a telepítés során a TPM 2.0 modulon?
Ahogy néztem nincs ilyen modul a lapon...
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
válasz Lenry #152911 üzenetére
Próbálj meg egy régi 32 bites UEFI-s Manjaro telepítőt USB-n rádugni. Ha elindulna ne csodálkozz, ha telepítés alatt a képernyő keresztbe állna. Azt utólag lehet módosítani.
Az UEFI-je lehet 32 bites valószinüleg.
[Ez] is a bootia32.efi -t emlegeti, meg a nem megfelelően betájolt képernyőt , .... érdekes.[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
w.miki
veterán
válasz Pyttawrx #152910 üzenetére
Okés, de mi a baj a linkelt a Driver Booster 11 PRO-el?
Az azért egyszerűbb, csak egy kattintés, és mindent megcsinál.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Lenry
félisten
előre leszögezem, kizárólag a szakmai kihívás miatt foglalkozok a következő problémával. meg mert apám gépéről van szó
szóval adott egy windowsos tablet: TrekStor Surftab Duo W1 típusú Atomos, 2G RAM, 32GB mmc-vel szerelt rettenet.
volt rajta egy előtelepített Windows 10, édesapám jött vele, hogy nem használja már, továbbadná, le kéne róla mindent takarítani.
ok, nem probléma, Gépház, Gép alaphelyzetbe állítása, fájlok törlésével.ez látszólag le is futott, viszont
- első induláskor egy "Másik felhasználó" feliratú login képernyő fogad, ahová nem tudok mit beírni, hisz még nem hoztam létre felhasználót.
- a rendszergazda fiókra azt mondja, hogy le van tiltva, lépjek kapcsolatba a rendszergazdával
- recoveryt el tudok indítani a shift nyomva tartása közbeni újraindítással, de az ottani parancssor nem indul el, hogy abból létrehozhassak egy usert
- ha csökkentett módban újraindítom a gépet, akkor be tudok lépni a rendszergazda fiókkal, de egy fájlkezelőt sem tudok megnyitni hibák tömkelege nélkül
ezekből én arra következtetek, hogy az a recovery image, amiből dolgozna a Windows a helyreállításkor, sérült.nem baj, telepítsük újra!
a gépen összesen két USB, egy microUSB port meg egy microSD kártya olvasó az összes bemenet. ezek közül az USB-ről meg a SD kártyáról elvileg tud bootolni a BIOS beállításai szerint, gyakorlatilag meg b*szik rájuk.
EFI shell-t el tudok indítani, és bár az látja az USB-be bedugott meghajtókat (az SD kártyát mondjuk nem), rájuk is tudok váltani, de a fájlokat már nem tudom listázni,Cannot open current directory - Not Found
hibaüzenetet kapok. mondjuk a felsorolt összes meghajtóra ugyanezt mondja.szóval: a Windows ezen a ponton még elindul, de a login képernyőn nem jutok tovább. újratelepíteni nem tudom, mert nincs eszköz, amiről hajlandó lenne bootolni és az EFI shell sem működik rendesen.
van-e valakinek még valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz w.miki #152906 üzenetére
Ha jól emlékszem, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, a CCleaner progi tud olyant is, hogy letölti a frissebb illesztőprogramokat, illetve a hiányzókat.
Ha gondolod nézd meg, egy próbát megér ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
OldMike
őstag
Üdv!
Az asztali gépemben van egy Kingston SKC600256G SSD (240 GB) a W10 rendszerrel és számos telepített programmal, valamint egy 1 TB HDD az adatok számára. Ezek állapota jó, rendben működnek, de az adataim kezdik kinőni a HDD-t. Egy M.2 SSD-vel bővítenék az adatok számára (A-Data 512GB M.2 2280 NVMe XPG SX8200 Pro, esetleg ennek az 1000 GB változatával). Az alaplapom Gigabyte AORUS B450 Elite.
Az új SSD sebessége többszöröse (legalább 4-6-szorosa) a jelenleginek, emiatt lennének kérdéseim:
- Érdemes lenne-e a rendszert és minden programot stb. áthelyezni az új SSD-re, azaz észrevehető lenne-e a gyorsulás?
- Mivel az adattár bővítése az elsődleges cél, lehet-e a klónozás előtt az adatok számára is egy partíciót létrehozni? Itt egy olyan gondom van, hogy a jelenlegi SSD-n van egy C partíció, valamint egy kb. 5-600 GB-os ismeretlennek feltüntetett partíció, ami a W10 telepítésekor jött létre. Ez a klónozáskor hogyan jönne létre, ha az új SSD-n létrehoznék előzőleg egy (mondjuk) 200 és egy 800 GB-os partíciót?
Köszönöm a segítséget.42LM660S
-
w.miki
veterán
válasz King Unique #147013 üzenetére
Felment a 10-es a HP-re, de az eszközkezelőben van pár felkiáltójeles eszköz. KÉP
! PCI -adat
! PCI - memória vez
! SM busz
Mit tegyek?
Feltegyem a Driver Booster 11 PRO [for PC] programot?
Vagy máshogy oldjam meg?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ledgeri
nagyúr
válasz csixy #152902 üzenetére
Ja én olyanra gondoltam, hogy ha adott felhasználón belül elő tudod hozni akkor talán pinnelhető, de megoldás már érkezett!
-
pilipi
aktív tag
-
csixy
addikt
válasz ledgeri #152900 üzenetére
Másik fiókban jól működik, de onnan nem lehet átparancsolni a rendszergazda fiókba. Már gondoltam arra is, hogy csinálok egy új rendszergazda fiókot és ha abban minden jó, akkor mentek adatokat a régi rendszergazda fiókból és törlöm, marad belőle egy emlékmú mappa a vinyón oszt annyi. A régi windowsokon az eredeti rendszergazda megszüntetésével elvesztek bizonyos root jogok is. Remélem, hogy ez ma már a múlté, ugye?
#152901 niklebi: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Készül a Secret Level második szezonja
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Mobil flották
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest