Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Urak, valami ötlet esetleg arra, hogyan deríthetem ki, mitől fagy a win 10 amikor bármilyen file-ra vagy ikonra jobb egér klikket nyomok? Safe módban jó. Létezik esetleg valami log, vagy bármi más ahol ennek utána lehetne nézni? Nagyon nagy érvágás lenne egy teljes reinstall most. Mivel Safe módban jó, egyértelműen valami driver vagy egyéb, esetleg context menu beépülő öli meg. Utóbbit mondjuk megpróbáltam Shexview-al megoldani, de hiába tiltottam le minden 3rd party beépülőt, a hiba sajnos nem szűnt meg. Autoruns-al is kiszedtem mindent ami nem volt létkérdés, de továbbra is fagy jobb egér klikkre (egyébként üres desktop területre kattintva nem fagy ki, de ikonra kattintva már igen. File Explorerben pedig kb. mindenhol fagy a right click, akár drive ikonról, akár fájlokról van szó). Plusz nem lehet nVidia drivert telepíteni, mert az is kifagy menet közben.
Esetleg létezik-e olyan megoldás, amivel vissza tudok menni 21H2-re, mert az 2 éve stabilan működött?
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- TCL LCD és LED TV-k
- Készül a Secret Level második szezonja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest