Hirdetés
-
GAMEPOD
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
• A Microsoft finomított a Windows 11 gépigényén, búcsúzik a gyűlölt PC Health Check is
• Update on Windows 11 minimum system requirementsIn support of the Windows 11 system requirements, we’ve set the bar for previewing in our Windows Insider Program to match the minimum system requirements for Windows 11, with the exception for TPM 2.0 and CPU family/model.
A PC Health Check azonban nem búcsúzik örökre: a redmondiak máris azt ígérik, hogy a Windows 11 rajtját előkészítve már az ősz során visszatérhet, addig pedig az operációs rendszer gépigényének hivatalos leírását ajánlják helyette.Vagyis egyelőre csak az Insider Preview verzióknál nem érvényes ezentúl a TPM 2.0 és CPU megszorítás, ellenben a végleges Windows 11-verzióhoz lehet majd ugyanúgy kelleni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest