Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor teljesen új, partíciónálatlan SSD-re telepíted S Windows-t magától létrehozza a három partíciót. Tehát töröltem a partíciókat manuálisan - ekkor ugye olyan állapotban kell lennie mintha új, formázatlan és perce partíciónálatlan is lenne - és manuálisan nem hoztam létre ezúttal, de ezt magától meg kellene csinálnia.
Vagy ilyenkor addig mégsem törli?Szerk:
itt látható,hogy kijelöltem, hogy az általa szabad 119.2 GB-os SSD-re telepítse. Ezúttal tényleg kimaradt az a lépés abban a tudatban, hogy létrehozza, hiszen egész SSD meghajtó a rendelkezésére állt. Régebben manuálisan is létrehoztam. Sőt olyan is volt - még korábban- , hogy töröltem a partíciókat telepítés előtt majd kiléptem a telepítőből újraindítottam és meggyőződöttem róla hogy törölve vannak a partíciók. Ha ugyanis törölve van a partíció akkor nem lehet rajta adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest