Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem vitt rá a lélek, hogy megvegyem.
"Mókás", hogy a review-ok mennyire ingáznak, de még a pozitívabbak is sorolják a hibákat, mint a nagyon lassú játékmenet, vagy a buta AI.
Egyébként erős a gyanúm, hogy a Necromunda a Mechanicus sikerét látva kapott egy második esélyt, és próbálták utólérni azt. A beszámolók alapján nem sikerült...
-
Düsseldorf
tag
már mindent kitalálnak, warhammer horror eddig is volt, most kitalálták hogy lesz Wh-crime is, most meg is jelentettek egyből 2 hangoskönyvet inditásként: https://www.blacklibrary.com/warhammer-crime
-
Düsseldorf
tag
az kevés lesz látva a kiadói terveket
ráadásul előbb-utóbb biztos visszahozzák a Guilliman után a többi primarchát is, hisz csak 2 halt meg biztodsan, és azt csak most tudtam meg, hogy Dorn egész biztos túlélte azt a csatát, ahol csak a kezét találták meg utána, és ha igy megágyaztak annak regényben leirva hogy ott nem halt meg, Vulkán ezt tudta is róla, akkor ezt nem véletlenül irták le. -
reelc
veterán
Valahogy nem találtam semmi updatet a 3, tavaly beharangozott Focus Interactiveos játékról.
Csak egy összefoglaló posztot.Ahogy elnéztem, a Gasket Games alapítói a Relictől jöttek (DoW, CoH), szóval adott az RTS.
A Saber Interactive a SnowRunnert futtatja most, ahogy elnézem többször is végeztek portolási munkát.
A Streumon Studiosnak köszönhetjük a Space Hulk: Deathwinget, meg úgy látom 9 éve volt egy E.Y.E: Divine Cybermancy nevű játékuk is.Nem Focusos:
A Frontier Developments pedig Age of Sigmar RTS-t készít.
Adeptus Titanicus: Dominus ez is lassan halad, 2 emberes cég.Ti tudtok még valamiről?
-
reelc
veterán
Ahogy akkor is írtam, lehet valami quested félbe volt hagyva.
Voltak eventek, de egyik sem ilyen sztoriszálas.
XY enemykből kellett sokat ölni, amik bizonyos ellenségek közül kerülhettek ki (lehetett tudni melyek közül, de a pályákon nem volt garantálva). Talán 15-ösével volt jutalom.Pl. a Hidden Foes: olyan pályákon ahol van titkos szoba (ahova teleporttal lehet bejutni), meg kellett ölni a bossokat. Szobánként 1 boss, és ebből 100-at. Szóval el kellett találni a pályát, és remélni, hogy éppen azon van hidden. Na én az ilyet nem fejeztem be.
2 Meme volt meg valamennyi shard a jutalom, úgy rémlik.
Remélem a szezon fantáziadúsabb lesz.
Na majd a topikjában lesz infó. -
reelc
veterán
Ha így lesz, remélem tanultak a mostani hibáiból.
Azt is remélem, hogy hamarabb lesz féláras akcióban, mint ahogy a Martyr volt.
Nekem így férne bele.Amúgy egész sokminden volt a 2.0 óta (2019.06.).
- Jövögetnek patchek.
- Volt több event (csak az utolsót csináltam meg az új cucc miatt, a többit igen hamar abbahagytam. Azt díjazom, hogy próbálkoztak, nem a minőséget.).
- A Prophecy a jövő hónapban lesz 1 éves.
- Steamen összeraktak egy pakkot: Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Complete Collection néven, amiben még a Prophecy is benne van, és volt többször 27,19€-ért, emellett az alapjátékot is tolták többször 16,99€-ért, a Prophecyt pedig 12,49€-ért. Mindez nagyon fontos az új játékosok bevonzása miatt - az eventek és a szezon meg azért, hogy tolja is az ember, vissza-vissza térjen.Várható egy Charydbis Outpost nevű DLC.
Várható "Seasonal Content".Némi késéssel, de a konzolosok is megkapják a tartalmakat.
Mindezek alapján úgy gondolom, hogy jobban járnak, ha még 1-2 évig a Martyrral foglalkoznak, esetleg Prophecy szerű kieg jöhet mellé még.
Amúgy pont az jutott pár napja az eszembe, vajon min ügyködhetnek?
Mert az eventekhez, a patchekhez, és a konzol portoláshoz nem kell teljes létszám.
A The Incredible Adventures of Van Helsing III meg kijött év elején PS4-re, ha jól tudom így már mindhárom rész kijött Boxra és PS-re is. Szóval ez is letudva. -
Düsseldorf
tag
"Valahol kár, hogy nem erőltetik az ebook-ot. De érthető mondjuk. A jó magyar ember lekapná ncore-ról, azt jóidő."
Na ez kivételesen nem a magyar ügyeskedés kategóriája, ez mindenütt igy van, ha valami kijön angolul e-book formátumban, az villámgyorsan megjelenik valami tematikus fórumon. Az e-book előtti időkbők pedig a régebbi köteteket beszkennelték és úgy érhetők el, a ma már nem kapható ősrégi kötetek is. Sőt, még az audiódrámákat is meglelni nyomtatott formában ... -
reelc
veterán
Értem.
Ezt láttad? A Mechanicus kontroller supportot kapott.
Tudom, hogy még erősen EA, de a Adeptus Titanicus: Dominus milyen?
Kapott az is frissítést. -
reelc
veterán
Tudom senkit nem vigasztal, de PC-re ez most jött (gondolom majd konzolra is): Tower of Chaos Patch Notes.
Lassan alakul az ára PC-n is, most a Magnus Ed. akcióban 23,62€, volt már ennyiért idén, van még hova csökkennie.
Most lesz 1 éves, és már 9 hónaposan 23,62 EUR volt a Magnus.
Az alapjáték meg 50 EUR alapból, a Magnus 70 EUR.
De az pozitívum, hogy nem hagyták magára. A végén még kikupálják, és olcsón vétel lesz... de ez nem vigasztalja a preordereseket. -
reelc
veterán
Köszi.
Szokott lenni náluk mondjuk Black Friday akció?
Vagy karácsonykor valami?A Ciaphas Cain 3-mal lógok még magammal, de akkor már lehet bevárom a 4-5-öt is. Remélem nem emelik tovább az árát.
(Korábban írtam, vidéki vagyok, az előrendelés nem opció, mert 1190 lenne a szállítási költség 12000Ft alatt.) -
Hintalow
senior tag
Jók a benne lévő sztorik, megvan könyv formájában.
Nem tudom hol nézted, én antikvár könyvet mindig az abebooks-ról veszek, de ott most (gondolom a járványhelyzet miatt) nagyon elszálltak a szállítási árak, 3-5 fontnyi szállításért szoktam onnan vásárolni
Most a legolcsóbb amit hirtelen találtam ott belőle 12-13 font lenne cakompakk -
Düsseldorf
tag
Elvileg nem sorozat tagja, hanem szóló regény.
Wraight is azt nyilatkozta ha jól emlékszem, és a BL honlapja sem emliti h. sorozat kezdete lenne:
https://www.blacklibrary.com/all-products/valdor-birth-of-the-imperium-ebook-2020.html -
Matej
tag
Hát ez eléggé ott van.
[Astartes 5] -
A virtualizáció korában nem hinném, hogy ez hatalmas probléma lenne, Humble BattleBrother.
Ha az otthoni gépedre Win10 Pro (vagy Edu ill. Enterprise) van telepítve, akkor pár kattintással telepítheted a Hyper-V-t ( rövid útmutató ehhez ), arra pedig felraksz egy Win7-et (egyszerűbb és kevésbé macerás, mint a WinXP), aztán élvezed a játékot.
Ha Win10Home van fent, akkor ott a VirtualBox, ehhez is számtalan segítség, bemutató található, akár magyar nyelven is.
Ha pedig Linuxos vagy, akkor ott a KVM, tökéletes megoldás mindenre (is).
@reelc: Azért egy virtuális gép létrehozása nem agysebészet.
Tudom, én is szórakozom vele.Sajnos a retro ilyen. Engem jobban zavar, ha kihoznak egy remastered játékot, aztán van benne egy bug, ami miatt egy részen nem lehet továbbjutni. A Homeworld esetében így jártam, és rohadt idegesítő...
-
reelc
veterán
Rákerestem a GOG-on, nem tudom mennyire működik valójában ez a módszer.
Az egyik hsz tartalmazta ezt a linket. -
Düsseldorf
tag
-
Düsseldorf
tag
Nekem sem a becsületbeli ügy, sem a feketeszikla erőd nem jött be. Nem fogott meg egyiknek sem a hangulata, a Feketesszikla erődnek ráadásul a története is igen gyengécske volt. A komisszárlányosnak legalább volt olyan sztorija, ami jó alap volt, de annak kibontása nem sikerült a részletek szintjén, igy az erős közepes, lett, a blackstone fortress meg kb. kegyelemkettes (azért nem elégtelen, mert legalább volt pár érdekes karakter).
Tényleg, egy grey knight progenoid mirigyéből mit tud visszafejteni Fabius Bile? Mit remél attól, milyen többletet, ami meghaladja azt, amit primarchák nála levő, klónozásukhoz elég genetikai anyagából nem ért el?
-
Frod
addikt
A Gaunt-ot azért adják ki gyűjteményesben, mert azok már rég kifogytak, és egyszerűbb/olcsóbb volt gondolom így az újranyomás.
Kétlem, hogy a piac elbírná azt, hogy kijönnek a normál regények, majd kiadják gyűjtőiben, mert értelmetlen, másrészt ha nem akarnak népharagot akkor nem lehet sokkal olcsóbb, mint a három regény külön, lásd Gaunt (10e, preorder 7,5).
És van egy gyanúm, hogy a fenti kiadásban inkább az ára a szimpatikus, nem a gyűjteményes forma. (egyébként jó vétel annyiért) -
reelc
veterán
Köszi!
Úgy látom Ciaphas Cain 3-ik kötete áprilisban jön.
Megint drágább lesz, ezúttal 200Ft-tal.
Teljes áron az első 3990 (2019-es kiadás)
a második 4490
a harmadik 4690.
Szó volt korábban róla, hogy nem teljes áron veszem, előrendeléssel sem érek semmit a postaköltség miatt... szóval csak infónak írtam, megint drágul.
Ezt emeltem ki, mert ezt tudom venni, de látom más kötetek is +200-zal jönnek kifele majd. -
Ruszki
senior tag
Hát akkor így már rendben!Itt legalább oldalszámokat is lehet látni!
@Anonymusxx
Megvan az a lényeg!
Nem fogtam még kézbe ezeket az új kiadásokat, de most így látatlanban merem azt mondani, hogy a régi Szukits kiadások jól el voltak találva.
Borító, anyagminőség, méret. -
girion
csendes tag
Én inkább arra lennék kíváncsi mikor adják ki Peter Fehervari Requiem Infernal-ját. Meg volt pendítve hogy el kezdik a fordítást. Korábban azt is mondták hogy a Tuannak van Adepta Sororitasos cím a portfólióban, de a GW-nél még nem dőlt el melyiket viszik. A Requiem soroitasos (vagy legalábbis olyasmi), viszont nem olyan rég jött ki Rachel Harrison Mark of Faith-je. Azt pedig már megerősítették hogy Harrison-nak lesz új magyar regénye. Szóval lehet hogy megint nem kapunk Fehervarit. Pedig azt mondta hogy mondják az időpontot és a helyet és jön dedikálni.
Astronomicon és a Császár: Ott van Chris Wraight Vaults of Terra sorozata. Inkvizíciós ami a Terrán játszódik a Great Rift megnyílásának idején. Az első kötet a Carrion Throne, a második a Hollow Mountain. Ahogy a cím is sugallja, az elsőben az Aranytrónus, a másodikban pedig az Astronomican berendezései körül szaladgálnak. Érdekes lehet, többek közt is azt is megmutatja miért is tűnt el aggasztóan hosszú időre az Astronomican fénye a Great Rift után.
-
Düsseldorf
tag
Igazából mindkettőhöz szükséges pszik életereje, szóval nagyot nem tévedtél - csak az Astronomicanhoz speciálisan felkészített pszik kellenek.
https://warhammer40k.fandom.com/wiki/Golden_Throne
"The Astronomican requires the sacrifice of large numbers of psykers daily for it to continue to function, and also for the Emperor to be kept alive on the Golden Throne." -
Ez volt a Fluff a 2nd edition Wh40k-ban, ezt használta fel Ian Watson az Inkvizítor c. novellában, ott ugye un. fekete hajókon szállították a birodalomban összefogdosott, komolyabb célra nem használható pszí-aktívokat a Terrára, hogy a Császárnak feláldozzák őket, ezzel táplálva az Astronomicont.
-
Hintalow
senior tag
Valamelyik könyvben témája (részben) egy Rogue trader klán öröklése körüli hercehurca, ahol a legnagyobb kincs ami miatt mindenki a meg akarja szerezni, az a kereskedelmi chartájuk, amit maga a császár írt alá a vérével, és emiatt bárhol a galaxisban feltétel nélkül kereskedhetnek, és leírják, hogy a papírt még megnézni is akkora katarzis, hogy mindenkinek megroggyan a lába, ahogy ránéz.
-
Hintalow
senior tag
Még a saját korában is számolatlan milliárdból pár átlagpolgár láthatta csak (ha átlagolunk
)
Mert ahogy fentebb írták, a számtalan lakott bolygó töredékén járt csak, és pár év után vissza is ment a földre.
Az átlag birodalmi polgár annyit tud róla, hogy ő az emberiség megmentője, istene stb. Még az sem éppen általános tudás, hogy kvázi még mindig "él" (mármint hús vér valójában), nem hogy pontosabb információk az állapotára vonatkozóan -
Ha innen nézzük, akkor elvben még ennyire sem. A Földön ugye huzamosabb ideig "dolgozott" hatalmának kiépítésén, de aztán jött a Great Crusade, és a Primarch-ok keresése, miután pedig a Great Crusade egyre jobban terjedt, logikusan a legtöbb bolygónál nem is járhatott a Császár. Miután pedig a Primarch-ok meglettek, a Császár ki is vonta magát a Great Crusade-ből, és ugye a Warpgate technológia felé fordult.
Ez alapján már az is eseményszámban mehet(ett), ha valamelyik bolygón esetleg személyesen láthatták...
-
Bevallom én már régen kiestem a modellekből (bár a polcon ott van a Space Wolf századom
), de anno voltak ügyes emberkék, akik kiöntötték ónból a modelleket, és úgy árusították. Csodálkoznék, ha a 3D nyomtatók korszakában ilyesmire ne lenne mód.
Mondjuk most ránézve az eBay-re kamilláztam rendesen, 25-50 ezer forint egy-egy ilyen modell. Szép...
-
Aláírom, hogy a Mechanicus nagyon korrekt kis játék. Csak mellette kijött tucatnyi gagyi. Talán a Battlefleet Gothic 2 megüti a középszintet, de ott is voltak bajok bőven. Sajnálom, hogy ez a helyzet, mert az IP-ben akkora potenciál van, hogy ledobná a Halo-t a Tajgetoszról, de hiába, ha játékfronton ez a helyzet...
-
-
girion
csendes tag
Az Emperors Gift tényleg nagyon jó, teljes mellszélességgel tudom ajánlani. Mellette még amit ajánlani tudok régebbiek közül, Peter Fehervari mellett, az mondjuk:
Guy Haley: Baneblade/Shadowsword
Steve Parker: Deathwatch/Shadowbreaker
ADB: Night Lords trilógia
esetleg a Priests of Mars (szigorúan az első kötet, utána zuhan a színvonal)Újabbak közül...
ADB: Spears of Emperor (jó kis utalások arra hogy az Imperium Nihilus és az Imperium Sanctus hogyan látja egymást, illetve emlékeztető hogy ne baszakodj az Inkvizícióval, soha, soha-de-soha)
Josh Reynolds: Apocalypse (remek Word Bearers karakterek és egy meglepetés az erőd mélyén)
esetleg Devastation of Baal (Blood Angels és utódrendházai vs a tyranidák)
vagy a Rites of Passage (navigátor házak közti belháború)Alpha Primusról nem árulja el a regény hogy afféle gén-kiméra (több géncsíra vonal keveréke)?
-
Düsseldorf
tag
én nem arra gondoltam, ez vajon Omegon-e, hanem hogy vajon egy nem tökéletesre sikerült primarcha klón-e Alpha Primus.
Végül is az kiderült hogy nem tökéletes, de az is, hogy teljesen egyedi, ő a legelső primaris, aki végül valami miatt nem került sorozatgyártásra. Holott annyival felettük áll, hogy az majdnem primarcha szint, ráadásul igen erős pszi. Ez mondjuk már nem Alphariusra jellemző, de lehet hogy ez a manipuláció volt sikertelen, ami miatt váltott az egyszerű primarisokra. -
Düsseldorf
tag
Nem tetszett nekem sem. Több mindenben sem, ami a legjobban zavart, hogy ahhoz képest hogy elvileg a sötét impérium szerves folytatása, főleg Guilliman, de Matthieau is nem egy kérdésben elég ellentétesen gondolkodik/viselkedik az előző részhez képest. Guilliman meg összességében elég fafejűnek lett ábrázolva, az előző részhez képest főleg. Bizonyos szempontból olyan dogmatikus hitvezérelt hülye lett, mintha ennek a kornak lenne a szülötte. Még jó hogy a kötet végén Lorgar könyvének elővételével ezt tompították.
A Great Work viszont remek lett, bár annyit ugrált a cselekmény meg az időszál, hogy alig bírtam követni épp most mely korban vagyunk, és vajon ez épp vízió vagy a realitás-e.
Cawl a primarisoknál is egy fejjel magasabb testőrénél csak szójáték vagy egy utalás hogy Alpha Primus? a bőrszín is gyanús
-
Matej
tag
Ne feledjük az egyik legjobbat.
[Lord Inquisitor]
Sanszosan soha nem lesz belőle hosszabb verzió, de remény hal meg utoljára. -
Giovan!
addikt
A Death of Hope videókkal nekem csak az a bajom, hogy nem érződik elég "súlyosnak" a space marineok mozgása, túl könnyednek hatnak pl. futás közben valamiért. Bár az utóbbi videókban mintha ezen is csiszoltak volna, minden más tekintetben pedig tényleg oda fog baszni ez is (ha befejezik egyszer)
-
Igen, normális pen & paper szerepjátékok.
Egy sorozatot gyártott a Fantasy Flight Games (FFG), erre van a Wiki.
Dark Heresy (2008): az Inkvizítorokkal lehetett játszani.
Rogue Traders (2009): A bolygóközi felfedezők és kereskedők világa.
Deathwatch (2010): Űrgárdistákra fókuszáló szerepjáték.
Black Crusade (2011): Káosz követők játéka.
Only War (2012): Imperial Guard bázisú szerepjáték.De 2017-től kezdve az FFG és a GW megszakította az együttműködést (állítólag a GW olyan feltételekkel ült le tárgyalni pénzügyek terén, ami nem volt elfogadható az FFG-nek), így ezt az irányt az FFG nem folytatja, hivatalosan már nem kaphatóak a gyártótól a szerepjátékok. ( FFG bejelentés a szakításról )
Hogy a GW-nek mik a tervei ilyen téren, azt nem tudni, pletykáltak arról, hogy lesz "saját" Wh40k szerepjáték, de azóta sem hallani róla...
-
girion
csendes tag
Széles spektrumú antológia sorozat. Van benne 40k, Age of Sigmar, még Blood Bowl is. A HH az ami tudtommal hiányzik. Vannak benne jó és rossz novellák is, kicsit zsákba macska. Annyiban jó hogy új témákkal és írókkal ismerteti meg az embert. Meg szerintem több a xeno történet.
-
girion
csendes tag
A BL oldalán mindent meg lehet venni. Igaz a Requiem Infernal kivételével mindet csak ebookban. Még talán pár újabb antológia amibe betették egyik másik sztoriját. A Thirteenth Psalm az az Infernal! második kötetében volt. Azt a többi történet miatt is érdemes lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest