Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Ki is verte a biztosítékot, nagyon sok lepontozást kapott szegény játék emiatt a nyomorult ötlet miatt. Nem is értem, hogy tudtak ilyet kitalálni. Na mind1, már kezdi összeszedni magát, 70% felett van. De állhatna sokkal jobban is, ha nem tesznek keresztbe saját maguknak, mert amúgy iszonyatosan hangulatos!
-
Peace
nagyúr
Ez inkább csak egy ilyen kényelmes magyarázat volt a HH keretein belül. Gondolom már túl sokan bombázták őket, hogy adjanak valami magyarázatot a Primarchák születésére és akkor beadták a derekukat, hogy jól van akkor, írjatok bele egy ilyet a HH-ba. Mert ugye ha önerőből hozta volna őket létre saját zsenialitásának köszönhetően, akkor miért is repültek volna szét 20 irányba a galaxisban?
-
wednesday
őstag
Oh igen, ez fontos infó.
Pontosítom az előző hszemet:
A legtöbb kampánynak van idő limite (nem az összesnek). Mert egymás elleni verseny van a többi fajjal az adott történettől függően.A "sand box" (mortal empires vagy a III-nál lesz az immortal empires) módban (ami a régi kalsszikus TW játékmenet) ott nincs.
-
Hintalow
senior tag
Ha így raknák rá akkor sehogy ez csak "jól néz ki".
A sisakok kezelése amúgy is teli van ellentmondással, ha részletesebben foglalkozik vele az író, akkor általában a felvétele külön kis szertartás, 4 szem elvvel, ahogy egymásnak ellenőrzik az enviromental seal-eket, hogy rendesen csatlakozik -e a páncél rendszereire stb.
De sokszor meg úgy kapdossák le - fel, mint a jómunkásemberek a svájcisapkát a csavargyárból kifelé jövet -
reelc
veterán
Az SM-ek érkezése előtt úgy látszott, hogy mind mással volt elfoglalva.
Váratlan új ellenfelek jöttek, és az utasító szervezett támadásra utasította őket. Az új fenyegetésre. Legalábbis én ezt láttam benne.A kis létszámra meg lehet magyarázat esetleg, hogy ez valami felderítő csapat, utóvéd vagy mellékág, ami az áradat után maradtakat intézi el, vagy előttük derít fel. A teljes kontinens átfésülése.
Gondolom a sokaság a legnagyobb ellenállás felé ment.Persze ti ismeritek jobban, csak tippelek.
-
Frod
addikt
Megmondom őszintén mindamellett, hogy örülünk Vincent, meg tényleg álmomban sem hittem volna, hogy valaha folytatást kap a széria, nekem a videóban ami nem tetszett - amellett persze, hogy csodálatos - , azok pont a tyranidák.
Sem a meghátrálós kicsik, sem pedig a nagyobb, akinek szinte már "karaktere" volt, hogy ő most mérges és 1v1 párbajozik. Én úgy képzelem a tyranidákat mint egy áradat, egy irányíthatatlan erő, ami végigsöpör mindenen. Remélem a játékra el lesznek felejtve ezek a kis nüanszok, egy bioorganikus fegyvernek ne adjunk jellemet
Egyébként ami felvillant gameplay a végén, az nekem teljesen hozta a 10 évvel ezelőttit hangulatban. -
Peace
nagyúr
Nekem nagyon adja a hangulat!!! A bázis megtartós és Tyrannofex-es küldetéseket volt alkalmam lenyomni tegnap, baromira bejön! A zenék és a hangok is korrektek! Látvány annyira nem számít, mert nem zoom-olok rá az egységekre.
És az is tetszik, hogy normálon is azért elég jól meg tudnak szedni a dögök és elhullanak az egységeim. Nem is tudom elképzelni milyen lehet legnehezebben! Amikor ránk ugrik az ellenség és van a bullet-time-os reakciólövés részünkről, az is mennyire feelinges már!
-
Peace
nagyúr
Nekem kimondottan tetszett, hosszú idő után végre egy WH40K játék, ami adta is hangulatban! Messze nem tökéletes, de élvezetes. A Space Wolf-ot vettem meg 2800-ért pár hete, de hiába lenne jó a hangulat, 1-1 pálya olyan szinten tud felhúzni, hogy az valami elképesztő. Oké, hogy early access, de rengetegen végigvitték már többször a kampányt, szóval nagyjából kész van már. DoW 3 elég siralmas lett, a kampány nem volt rossz, de 1,5 nap alatt kipörgethető és igazából nem hagyott mély nyomot bennem. Jó öreg 1998-as Chaos Gate-et sírom vissza, nálam az áll a mindenkori első helyen, elképesztően zseniális hangulata volt!!! Titkon mindig reménykedek benne, hogy kapunk egy reboot-ot belőle vagy egy folytatást, a GOG-os változat sajnos már nem támogatja a Win 10-et.
Más:
Majd 20 év várakozás után tegnap végre életemben először játszhattam magával a táblás játékkal (8. kiadás) és elképesztő élmény volt!!! Kicsit sok volt az info elsőre, de talán sikerül majd megemészteni és ülepszik majd. Az viszont tény, hogy 123 pontnyi Death Guard-al (ami ráadásul kölcsön volt) nem sokra megy az ember, szóval nem ártana valami épkézláb sereget összeharácsolni.Én igazából a könyvekkel szerettem bele az egész univerzumba és elég szép gyűjteményt sikerült felhalmozni és kiolvasni, de ez a játék régi álmom volt. Bízom benne, hogy hamarosan ismét sor kerülhet egy újabb ütközetre (meg egy újabbra és egy újabbra...
).
És most már legalább tudom, hogy a ph-n is van topic. Nem is értem eddig miért nem fordult meg a fejemben, hogy rákeressek.
-
Épp tegnap néztem. Van egy magyar review, ő az AI-ra panaszkodik és arra, hogy a történet nem nagy szám, a játék pedig unalmas lesz hamar.
Az angol nyelvűekben a fedezék rendszer rosszul kivitelezett megoldását panaszolják, valamint hogy menet közben kijött egy utánpótlás / erősítés (reinforcement) dolog a játékban, ami tönkreveri a skirmish játékokat (mivel a beérkezett karakterek / járművek egyből támadhatnak).
Ezzel együtt általában pozitívak a vélemények róla, tehát lehet, hogy én is teszek egy próbát majd vele....
-
Rexdemon
aktív tag
Remekül össze is foglaltad az elmúlt évek WH40K játékait.
A Martyrban van bizodalmam, remélem,h nem okoz (az is) csalódást; talán 2017ben meg is fog jelenni.
DoW3 is jó lesz, bár ott személyes nyomorom,h ki nem állhatom, amikor frakciók között ugrál a kampány: hadd döntsem el én, h melyikkel akarok éppen játszani. Erre tessék ....
-
sagajr78
tag
Ez a Battlefleet Gothic nevezetű űrhajós taktikai játék számítógépes átirata lesz. Van róla bővebb interjú is, meg van saját oldala is a készülő játéknak, plusz a 40K wiki-je elég sok infót ad magáról az egész alapjául szolgáló játékról.
WH40K-s játékokból meg valóban sok lett bejelentve, de ezek jelentős többsége mobilra tervezet játék lesz, illetve MOBA.
Normális játéknak majd jön a BFG és a NeoCore inkvizítoros H&S játéka. -
Fantasy világból van kismillió, felületes szemlélőnek a WH nem sokban tér el az ezeréves D&D, AD&D világoktól (Forgotten Realms, Dragonlance, Ravenloft, Greyhawk, stb.), a Tolkien-féle világtól és így tovább. Ha belemész a mélységeibe, akkor persze már más a helyzet, mert a "klasszikus" fantasy világok többségében találsz "jó" és "rossz" oldalt. A WH-ban nincs ilyen, mindenki villamos.
A maga idejében (1980-as évek közepe-vége) nagyon népszerű volt sötétsége miatt, de az RPG-t kicsit elszúrták a hatszáznegyvenhét (hasracsapás) kasztal, mert a kezdő játékos hosszú-hosszú ideig el fog veszni a kasztok közötti átjárással (én is így jártam anno, hiába volt 5 évnyi AD&D tapasztalat a hátam mögött, egyszerűen átolvasni az összes kasztot fizikai képtelenség karakteralkotáskor, amikor 5-en vagyunk egy szabálykönyvre - szóva lettem patkányfogó (Rat-catcher), mert azt hittem, az egyenes út a mágusokhoz... tévedtem...
).
A WH40k alaposan kifogta a szelet a WH vitorlájából, mert megvolt benne a WH sötétsége, ugyanakkor sci-fi, méghozzá nagyon jó sci-fi hátteret adott mellé. A WH40k elsődleges sale pointja (eladási indoka) az a nagyon szépen felépített és jól desingolt (főleg a 2nd edition óta) űrgárdista-rendek. Ha elcseszettebb desing lenne (az első és a nulladik (Rogue Trader) kiadásban az aránytalan Mk.VI. páncélokkal, és nevetséges karabélyaikkal, például), akkor valószínűleg messze nem lenne ennyire népszerű...
Hát igen, 1987-ben még voltak gondok a jó idézetek és mottók kitalálásával
Igen, Adeptus Astares, egész pontosan Crimson Fists... Elsőre ráismert bárki?
Rengeteg nyalánkság, külön felhívom a figyelmet a Field Police-ra, illetve a rendfokozati jelzésekre... -
Rexdemon
aktív tag
WH világa ua az a feeling, igazi sötét hangulatú low-fantasy, imígyen szól róla a fránya fáma ángilusuk nyelvén:
http://warhammerfb.wikia.com/wiki/Warhammer_WorldMagáról az RPG-ről: http://member.rpg.hu/cu/issue.php?id=35&p=2&f=wfrp2
Egyébként:
klassz aláírás, csatatestvér
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest