Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balger
csendes tag
-
RzRobot
tag
válasz
Serg1966 #632 üzenetére
A Stalker elég erős, de azért túl lehet élni a találkát, bár nem minden esetben! Lesd meg saját magad amint a spanommal harcolunk ellene! Ez a legújabb randevúm vele és engem is meglepett mivel új fegyverekkel támadott! Nézzétek meg mindannyian! (Bocs de a videó vége kissé elharapott, bocsi! ) [link]
-
RzRobot
tag
válasz
cinegelaci #635 üzenetére
Hogyan is lehet bekerülni a Steam-es csoportba? Steam-en nevem: robotzoli! (Ritkán vagyok fent amúgy mert nekem nem Steam-es a warframe! Januárban még nem volt Steam-es! )
-
Ronin00
csendes tag
Sziasztok! TS3 a klántagoknak: LFGC.FTP.SH. Warframe azon belül Spacejunkies szoba, aklato a szobajelszó!
-
Hajdi
senior tag
Király frissítés! El sem indul
-
Brien92
csendes tag
válasz
cinegelaci #635 üzenetére
Ez olyan mint a skype, csak kép nélkül
Direkt online játékokra csinálták, kommunikáció céljából
-
cinegelaci
csendes tag
ezzel csak annyi a baj, hogy ha páran elkezdik ezt használni, és mások nem, akkor két vagy több darabra szakíthatja a klánt.. hiszen ha valakinek van az nem biztos hogy fog játszani azzal akinek nincs... arra meg nem kényszeríthetünk senkit hogy használja, a jelenlegi növekedés mellett ráadásul fárasztó is lenne mindenkinek a szájába rágni mi ez, és hogy működik... szerintem elég annyi, ha létrehozunk egy fórum vmit, ahol tudunk pl döntéseket hozni, szavazni esetleg ott segítséget nyújtani... aki nem használja az szimplán kimarad a döntésekből, és befogja a száját miután szavaztak a többiek, de persze, ezt is simán használhatja végülis bárki... még oda a steamre is bedobhatod..
jah és most úgy beszélek hogy nem próbáltam ki a programot, szal lehet egy csomó hülyeséget összehordtam...kivéve ha ez egy chat helyettesítő dolog.. -
Serg1966
tag
Ki az a stalker és hol lehet vele találkozni?
-
balger
csendes tag
válasz
cinegelaci #623 üzenetére
TS3 teamspeak)
Itt lehet beszélni,és játszani is! Ezt mondom már hónapok óta. Csapatokat csinálni,stb...
Sokan vagyunk,kell a hang is. Főleg ha a DOJO-t is akarjuk fejleszteni! KELL EGY TS3 INGYEN szerver! -
-
DokiBaxxi
őstag
Na összefutottam a STALKER-rel
Nevezhettek gyávának de elfutottam, egyedül voltam ellene kis ZorenekkelEsélyem sem volt
-
cinegelaci
csendes tag
Sziasztok!
Mára már elég nagyra nőtt a klánunk..több mint 35-en vagyunk
Itt az idő, hogy létrehozzunk egy olyan helyet magunknak ahol meg tudjuk beszélni a játékkal kapcsolatos dolgainkat, hiszen ekkora létszámnál a játék chat elég kaotikussá vált.
Erre várnék ötleteket, a meglévő mellé.. ha valakinek van ennél jobb ötlete jelezze...Az első és ami már igazából kész állapotban is van az a már belinkelt steames csoport!
http://steamcommunity.com/groups/hungarian-tennos-warframe#
Ez tűnik a legkényelmesebbnek mindenkinek, és itt lehetőség van saját topic-ok nyitására is, a már meglévő csoporton belül!
Úgyhogy ha ez mindenkinek megfelel, arra kérnélek titeket, hogy lépjetek, be hogy a későbbiekben megvitathassuk, például a dojo építés következő lépését, vagy éppen könnyebbé tegyük a közös játék megszervezését!ÉS aki még nem lépett be, nincs klánja, vagy váltana, szívesen várjuk!
-
Chrisprice
csendes tag
válasz
Chrisprice #618 üzenetére
Illetve úgy látom új clan key-t kell építeni,a régi nem jó....Szóval majd 12 óra múlva pakolok.
-
DokiBaxxi
őstag
143-an várakozunk az alertre és nem tud betenni egy kib****** squadba
Egyébként én is fogok egy kicsit később betenni nyersanyagokat csak jelenleg kicsit szegény vagyok -
Brien92
csendes tag
Sziasztok!
Akik beléptek a meghirdetett klánba, az legyen szíves nyersanyagot, meg amit tud, betenni a dojoba, az épülő részleghez! Köszi!
(ha valaki nem tudja hogyan, kérdezze meg egyik klántársát, mindenki segítőkész)
-
balger
csendes tag
Új kártyák!
-
Serg1966
tag
válasz
Chrisprice #614 üzenetére
Köszi akkor próbálok elővenni egy másik fegyvert
-
Serg1966
tag
Sziasztok!
Napok óta 500 ponton belül vagyok a gold ranghoz,de valahogy mindig ennyi marad.Valaki tudja hogy mitől kellene nőni? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #610 üzenetére
Hát már ideje lenne
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #608 üzenetére
Mázlisták...
-
Chrisprice
csendes tag
Én tapasztalatlan voltam és vettem platinumért...pedig slotra kellett volna költeni...Amúgy nekem már 4 esett alert missionban.
-
DokiBaxxi
őstag
Egyébként ti honnan szerzitek az Orokin Catalystot?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Chrisprice #604 üzenetére
Értem. Hát szép kis fejsze
-
Chrisprice
csendes tag
válasz
DokiBaxxi #603 üzenetére
Én mindegyik típusból próbáltam többet is.És nekem jobban bejön a nagyot sebző egy kezes cuccok.Most épp a Scindo-t használom.Ez most 20(40)-as szintű.Előtte egy Dual Ethert használtam,az maxos volt catalystal,de szerintem a Scindo már most hatékonyabb mint a Dual Ether volt.Hiába volt az rohadt gyors,ez főleg mikor sokan körbevesznek,jobban darálja az ellent.
Aztán kinek mi jön be,ez csak az én véleményem. -
DokiBaxxi
őstag
Egyébként az egy kard vs. dual kard kérdés foglalkoztatni. Jobb a dual mint a szimpla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest