Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
speakertechn
csendes újonc
válasz Livius #90168 üzenetére
Látom komoly gondjaid vannak értő olvasásból. Nem is értem egyáltalán miért álltam veled szóba. Tipikus fórumokon kötekedő egyén vagy. Még hogy hencegtem, Kiakarok bújni, vicc vagyok olvasd el amit írtam, javaslom jó sokszor tedd. Talán más vélemenyed lesz. Szakmailag.... feltettem egy kérdést, ami priorítás volt számomra, te erre abszolút nem regaltál..
-
speakertechn
csendes újonc
válasz #72445440 #90161 üzenetére
Senkit nem akarok meggyozni, és nem is tartozom senkinek magyarázattal én így mértem, ennyit mutatott. Ebből a mérési módszerbol,mindenki azt a következtetést vonja le ami neki megfelel. Ha ez nem valós, akkor nem valós, engem nem érdekel. Nem is akarom h ennyi legyen. Csak mint érdekesség említettem meg tegnap, a problem mellé!! Az első számú prioritás és kérdés számomra nem ez volt. De ha olvastad volna akkor ertened, tudnad hogyan került ez szoba. Nem is értem mi a gondod. ha azt mondod hogy ez nem valós érték, én elhiszem neked
Másik, utalom ha meghazudtolnak, soha nem hazudok senkinek, az hogy tudatlanságombol fakadoan írtam egy letöltési sebbesegget mint érdekesség elnézést, nem akartam senkit félre vezetni..... Te meg "kötve hiszem h annyit mersz" .... És még én vagyok unszimpatikus... Ember írd azt hogy lehet annyit mutatott az eszköz amin mertel, de az nem lehet valós sajnos. Mindjárt máskep hangzik. Ennyi. Aztán a képel csupán annyit bizonyítottan h valóban ennyit mutat a mert érték. Semmi más bizonyítási értéke nem volt, csak a meghazudtolasom kiigazitasat szolgálta. Ami ezek szerint nem valós, és elhiszem nektek. 🙂 De azért majd megmérem ahogy írták, a sracok,h te is megnyugodj, hogy biztosan igazad van.😉 Bár igazad nem lehet, mert semmit nem állítottam, és szálltam vitába.
-
speakertechn
csendes újonc
válasz kabelmania27 #90154 üzenetére
Köszi a választ. 1db jó minőségű kettes osztó van a lakásban (upc amit használt) csillapító nincs bekotve. Esetleg szerezzek be egyet és próbáljam ki úgy?
-
speakertechn
csendes újonc
válasz Beniii06 #90151 üzenetére
Nem. Xbox beepitett sebesség merojet használom. És mivel routerembe is van sebesség mérő, ott is ezt az értéket muataja, miközben merek az xbox-bol. De webes felületről is ennyit mérek, kábeles kapcsolat esetén sőt, mertem már ezeknél az értékeknel többet is, de azt le sem merem írni, mert van aki ezt sem hiszi el. ha csak connectboxrol megy a hálózat router módban, 400at is nehezen éri el a mért eredmény szóval ez bizony ennyi, csak normális routert kell használni. Már ha van rá igénye az embernek.. Mert én például egy stabil pingnek jobban tudnék örülni, egy 200mbs sebessegel.....
-
speakertechn
csendes újonc
válasz anglergab #90145 üzenetére
Igen, volt is múlt hétig egy tc7200 csak sajnos elfáradt, tönkre ment. Aztán most regisztráltam vissza pár napja ezt a fehér csodát. Mint új modern alternatívaként megláttam ezt az "uj" sagemcom készüléket a vodafonnál... csak ugye ez meg pechemre úgy lesz ahogy írtad fentebb... volt upc terület...
-
speakertechn
csendes újonc
válasz sixpak #90138 üzenetére
így van ahogy mondod, ezt a routert is a jatékhoz vettem, mondom hátha... de ezt a sz@rt nem bírod megkerulni. A váltást már régen megtettem volna. Csak az utcánkban nincs más alternatíva sajnos. Vagy is van, de nem akarok a telekom 30/2 mbs adsl hálózatára váltani illetve digi mühold. 600 méterre meg ott az optika, de a mi társasházunkhoz mar nem huzták el a kábelt. Nem is fogják. Sopronba igen szépen felosztották egymás között a területeket
-
speakertechn
csendes újonc
válasz kabelmania27 #90130 üzenetére
-
speakertechn
csendes újonc
válasz kabelmania27 #90130 üzenetére
megnézem és megpróbálomm feltölteni ide a képeket. Nem szeretnék rá hivatkozni, ezért elnézését is kérem, de Watercolour szerint modem modban is ugyan ugy fent áll ez a hiba a cb-vel kapcsolatban. Az az nem megkerülhető modem modba való állással sem. sajnos én is ezt tapasztalom. de azért megnézem az értékeket és föltöltöm. köszi
-
speakertechn
csendes újonc
válasz anglergab #90129 üzenetére
igen az okozza, túl vagyok már mindenen ami ezt a problémát illeti. normál használattal természetesen nincs gond. értem ez alatt böngészés, videózás stb. tök stabil. csak pvp játékot ne akarj vele játszani. stabil, stabil, ping 25... aztan egyszer csak ugrik egyet 300ms, es halott vagy.... termeszetesen kabelről jatszok, pvp + wifi szoba sem jöhet, ez alap. sajat routerrel modem módba 740 mega a leltöltési sebességem, akármennyire is hihetlen 500as csomag révén ennyi jön ki belőle, szóval ezen részévell nekem sosem volt gond.
Egyébként cb pingelési gondal kapcsolatban van itt egy nagyon jó kis cikk, ami, szuperül össze foglalja h miért is hibás ez a modem. https://logout.hu/bejegyzes/watercolour/upc_connect_box_compal_ch7465lg_problemai.html -
speakertechn
csendes újonc
Üdv!
Valakinek van már itt tapasztalata a Sagemcom F3686AC v2 HGW el kapcsolatban? Igazaból arra lennék kíváncsi hogy ennek is vannak ping problémái mint a CB HGW-nek ?? Szeretném valahogy kicseréltetni a vodafonnal a CB-et egy ilyen "sagemcomra" ha ez jobb. Mert konkrétan a cb-el a hócipőm tele van. Eddig alternatívaként egy tc7200at használtam a ping miatt. De sajnos az elromlott múlt héten, így kénytelen voltam vissza tenni a CB-t de ez valami borzalmas srácok. online pvp játéra ez teljesen alkalmatlan, még modem módban is van már ilyen Modem valkinek, illetve össze hasonlítási alapja van?
-
speakertechn
csendes újonc
válasz kabelmania27 #88162 üzenetére
Köszi, akkor valószínű a modem miatt vannak ping gondok. egyébként teleste 3ds2 elosztó van 1db a kinti elosztó dobozba. Azonkívül nincs más. Feltöltési csatornak 45db értékűek, letöltési 45 alattiak. Egyébként nem cb modemet használok, mert az brutál vacak volt, így beaáldoztam némi leltöltési sebességet és regisztráltattam egy tc 7200at, de mint írtam ez is pingel, igaz csak fele akkorát de ez sem az igazi. a CB-nél egy folyamotos pingelésnél 600ms sem volt ritka itt ez most 200ms szóval nem kizárt h valami még is zavart okoz, csak ez a modem kevésbe érzékeny rá.
-
speakertechn
csendes újonc
válasz kabelmania27 #88106 üzenetére
szia! nekem csak 4db feltöltési csatornám van. modem újraindítás nem segít. okozhat ez nálam problémát? Egyébként fel, le értékek jók. 500/20megas csomagom van. Amit tapasztalok h pingembe vannak elég nagy kiugrások 200-300ms
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest