Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

válasz EXA #1736 üzenetére

Sőt olyan videót is láttam amiben háromfelé oszlott (3 különböző npc-t hez gurult) a kis gurolós smart-gránát labda :DDD lehet bug volt de az nagyon aljas :D

Amúgy nem értem mit nyivákoltok ezen a DZ logikán........ zsíros cucchoz nyilván magas kockázat társul... ha nem lenne pvp a DZ-ben akkor csak egy sima dungeon lenne magasabb lvl npc-kkel. Épp ez benne a nehezítés, hogy nem elég, hogy legyőzöd az elite npc-ket még a végén meg kell küzdened a köcsög pvp-ben is. Dehát ez pont ezért izgalmas.
    Tehát felkészülten, csapatban kell menni és kész. De ezt eddig is tudtuk. Nem is értem az utóbbi 50 kommentet......... Nyilván lesznek akik majd ott campelnek, de ha van egy jó csapatod akkor van esély. Úgy kell ezt felfogni, hogy a kivonási pontnál van a boss csak az most nem npc hanem igazi player. :) Szerintem ötletes.

Aztán simán eltudom képzelni, hogy 10 kivonásból csak 2 támadnak be mások, amúgy meg csak simán el kell bámészkodni a maradék 8 esetben míg odaér a helikopter. Nyilván ez attól függ, milyen DZ-be (más playerek mennyire támadó stílusúak) dob be.

Új hozzászólás Aktív témák