Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
!Tupac! #143989 üzenetére
OKC-t simán 'mérkőzés győztese'-re tettem, sz*pattak már meg OT-vel többször is
GSW valami 1,22 volt talánOKC a neccesebb, de szerintem érzik az elmúlt két meccs után, hogy valamit muszáj alkotni, szóval reményeim szerint most odateszik magukat a többiek is Westbrookon és KD-n kívül...a Dallas meg azért bőven egy verhető csapat.
GSW havi egy bukója már megvolt a Portland ellen (nem is értem, hogy azt így hogy), szóval szerintem menetelnek tovább, Indiana meg kezd magára találni, ellentétben az instabil és alapjáraton rossz formában lévő Knicksel szemben.Igazság szerint kicsit kínomban tettem, mert a Braga meccs szépen offolta a BL-es szelvényeket, tenni már csak max élőben tudtam volna rájuk, szóval maradt ez. Cavset is néztem, de én mar Charlotte ellen nem nagyon merek tenni, nagyon kiszámíthatatlanok, pár hete is vittek valami 10k fölötti várhatót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest