Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
Sarkadi #9136 üzenetére
Most végeztem az első végigjátszással.
Keira Metz-t életben hagytam így ott volt a Kaer Morhen csatánál. A csata után Keira és Lambert összejöttek és mentek a saját útjukra.Sajnos Vesemir meghalt. Radovidot nagy örömmel behúztuk a csőbe és kinyírtam aztán nem sokra rá Dijkstrát is kinyírtam azok után hogy többször is szarban hagyott még a társulatot is jól átcseszte , örültem hogy én ölhettem meg.Mindenkivel össze szűrtem a levet de amikor választás elé érkeztem Yennel tartottam és elfogadtam a közös jövőről az ajánlatát. Skelligén Cerys vette át az uralkodást és a sok harc helyett inkább a saját területei felvirágoztatására fordította a figyelmét mintsem a portyára aminek örült a nép. Eredin legyőzése után Ciri megmentette a világukat a Fehér fagytól de mint kiderült az életébe került. Emhyrel közöltem Ciri halálhírét és elküldött a francba , soha többet ne kerüljek a szeme elé. Cirivel találkoztam egy fogadóban (hála istennek életben van ) Átadtam, az első witcher kardját aztán a továbbiakban witcherként élt , legalább akkora hírnevet szerzett mint Geralt. Geralt egy ideig tanította Cirit aztán az ígéretének eleget téve csatlakozott Yenhez és boldogan éltek.
Emhyr átvette az uralkodást mindenhol mivel Radovid (meghalt) az összes ellene össze esküvőt és árulót fellógatta aztán kis idő elteltével a Gerilla harcokat is rövidre zárta így tudott máshova is figyelni+béke honolt.
LvL 34 vagyok 1251xpvel. Az összes Mellék küldetést/Witcher megbízást/Kincskeresést + az összes ? + feltehetőleg az összes sárga ! is mivel többször is körbejártam a mapokat megcsináltam. A HS kiegészítőnek még csak most fogok nekiállni. Ti hányas szinttel végeztetek ? Milyennek számít ez a 34 és fél ?
Lecraftoltam az összes Witcher szettet és letesztelgettem őket.Tömören szerintem a farkas ami az arany középút. A másik három szett mixelt változata. Máskülönben sokkal jobban néz ki , felraktam hozzá egy skint amitől brutálisan jól megy Geralthoz. Lőttem pár képet.Ha valakit érdekel link. Ti melyik szettet használjátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- PlayStation 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest