Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
vannak tulajdonságok, egy perkkel, de vannak több szintű perkek is. varázslónál asszem pont 1 perkes sztorik vannak.
bound weapont is meg kell tanulni, venni könyvet mágustól és elolvasni azokat. a bound az, hogy odacsinál egy fegyvert, ami csapkodja az ellent, messze tőled.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz bartucc #7398 üzenetére
Értem, köszönöm, de a harcos skillekhez stamina kell, meg health ... de én inkább varázsló típusú karaktert szeretnék, ahhoz meg sok manna kell, nem ?
Tényleg , "a skill tree - n " , minden tulajdonságra csak 1 perket lehet tenni ?
Vagy magasabb szinten lehet többet is, mint a Diablo - ban ?A bound weapon - ra is tettem perket, de nem találom sehol a magic oldalon ... az mire jó ?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Az se rossz dolog, de még mindig többre mész szerintem ha a harcos skill-eket erősíted. Van mindegyik varázslatnak oktatója, minden szinten, de a legjobbak Winterhold-ban vannak, északon, a Mágusképzőben
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
sith7
félisten
A conjut mivel lehet a legjobban tápolni ?
Ha mindenkit akit megölök feltámasztom , az jó ?
Tanulni valahol nem lehet ?Most 43 -as, és 70 - es kell, hogy 2 summon lényem, / hullám lehessen egyszerre
-
bartucc
addikt
válasz Mackósajt #7394 üzenetére
Érdekes lenne, már a játékban lévő potionokkal is túl erősre lehet tuningolni a karaktert, és a péncélt, nem hogy még a potion-enchant-potion játékkal. Ha ez is lenne, akkor meg főleg
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Mackósajt
senior tag
válasz Skyhunter #7356 üzenetére
Ez nem bug. A másik oldalról is így van, az összes legátus a táborokban hallhatatlan. Már kiirtottam pár birodalmi tábort, de a legátusok mindenütt esszenciális karakterek. Ezeket csak küldetés közben lehet megölni, és ha épp nincs rájuk küldetés, akkor hallhatatlanok, és kész. Pont azért van így, hogy ámokfutás közben ne lehessen megölni valakit, akihez küldetés kapcsolódik.
Megj.: kár hogy nem tudok átmenni hozzád, már halott lennél.
-
törölt tag
arra is van egy "trükk", Windhelmben van egy hajléktalan csaj (Silda the Unseen), aki pickpocketet tanít. kérsz tőle egy tanulást, meglopod, kérsz tőle tanítást, megint meglopod. de ez is feltápolás... így akár aranyat is 90%, hogy tudsz lopni (mert az általában kevesebb).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bartucc #7388 üzenetére
igen, nincs fortify enchant enchant lehetőség. csak fortify alchemy enchant, potionöknél meg csak foritify enchant potion van.
(#7383) Atke: már lopni se izgalmas, mert kicsit rádolgozva 90% sokszor az esély a lopásra. igaz, 1500 feletti aranyt még nem tudok lopni. tán szpojlerecske: néztem a perkek között, az mekkora már, hogy rajta lévő felszerelést is lehet lopni. az milyen, áll az őr mint szamár a hegyen, odamegyek mögé, és lelopom róla még az alsógatyáját is és nem tűnik fel neki, hogy valaki levetkőztette
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz #19617792 #7384 üzenetére
Igen, ez engem is érdekelne, de ha jól gondolom, nincs forfity enchant felszerelés, eddig sehol se láttam, és megjártam már jópár barlangot, ebből gondolom hogy nincs. Skyrim wiki-n pedig csak holnap tudom megnézni, a mai blokkolt tiltakozásuk miatt.
-
mpierre
veterán
Nem, csak DB küldik egy bizonyos pontján (végén? még nem tudom...) kapod meg.
sith7: Szerintem max egyet lehet. Ez nem olyan, mint a diablo II-ben a nekromanta, hogy majd egy sereggel is tudott vonulni.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Atke
senior tag
válasz #19617792 #7380 üzenetére
Igen, az elmélet meg van, de NEM TUDOK még enchatingos cuccot csinálni! villámot,tüzet jeget, minden lósz@rt hozzátudok adni a cuccokhoz,de nem volt még olyan cuccom ami mondjuk "10%better enchanting" mert ha lett volna ilyen cuccom akkor disenchantoltam volna és TÁDÁÁ már ismerném az enchantingot. de se cuccot se tekercset nem láttam még sehol.
Úgy lehet durva cuccot készíteni hogy szlopálod csinálsz kesztyű+sapka+ruha+stb amihez hozzáadod a fortify enchantingot.... utána felveszed ezt a cuccot és megint enchantingolsz egy jobb "kollekciót" .... és így tovább és így tovább.
Az erősebb potionokat is így lehet csinálni... Youtube-on van egy ilyen videó -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat a 2. kérdésre, az elsőre esetleg valaki ?
Vagy itt nincsenek mágusok ? Csak nyilazó elfek, meg verekedő barbárok ?Ha a Summon - on csak 1 pont van, az mit jelent ? 1 lényt tudok megidézni, és 1 élőhalottat, vagy csak az egyikből 1 - et ?
-
törölt tag
körmönfont a játék, fortify enchantot nem lehet rá enchantolni, ahogy fortify alchemy potit se lehet készíteni. hát, ha ki akarod gyúrni a páncélod maximumra, akkor egy körfolyamatot kell csinálni, fort alchemy szett, azzal enchant poti, azt szlopálva ismét fortify alchemy szett és így tovább. majd végül enchant potit, vagy smithing poti, vagy bármilyen.
(#7378) Qru: de szarul nézel ki... iszol te rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
válasz WonderCSabo #7358 üzenetére
Megkerested Shadowmere-t, és most nyomatod vele ?
(a kérdés ez lett volna)http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Atke
senior tag
válasz bartucc #7370 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Tegnap pont olyan helyen voltam ahol lógtak százával... :S
A térképen bal középen járhattam talán a Red eagle sword quest környékén lehettem....
De több bányában is láttam már...EarL 007 Az tudom, csak azt hogy tudjam használni is. pl csináljak egy sapkát ami +20%al jobban enchantingol (fortify enchanting) még nem fortifyoltam
[ Szerkesztve ]
-
pcMANiac
aktív tag
Van. Mzulf labirintusban, vagyis mikor kijutsz a szabadba onnan. Tele van minden bányászható lélekkő lelőhelyekkel, világító gombákkal. Mágusos küldik barlangjaiban is szokott lenni. Van egy olyan küldi, amiben el kell hozni egy Hagraven boszi fejét, na ott is volt tonna számra.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
törölt tag
glowing mushroomot barlangokban tudsz találni, főleg olyanokban, amik nyirkosak, pókok vannak benne, vagy charrusok. én legalábbis ilyen helyeken láttam. meg persze házakon belül, szépen jól ellopni azokat, ha van.
(#7372) stevve: az még hagyján, de némelyik tisztára francia akcentusa van. wtf?
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Mindkettő itt van leírva előttem egy papírra
Enchant:
- Blue Butterfly Wings
- Hagraven Claw
- Snowberries
- Spiriggan SapBlacksmith
- Blisterwort
- Glowing Mushroom
- Sabre Cat Tooth
- Spriggan SapEsetleges helyesírási hibák előfordulhatnak. Glowing Mushroom kivételével mind gyakori összetevő, utóbbit viszont még én se tudom hol keressem.
pcMANiac: Glowing Mushroom lelőhelyre van valami tipped?
[ Szerkesztve ]
-
pcMANiac
aktív tag
Black smith - Blisterwort, Glowing Mushroom, Sabre Cat Tooth, Spriggan Sap
Enchanting potion: Blue Butterfly Wings, Hagraven Claw, Snowberries, Spriggan SapTanulni meg úgy tudsz, ha szétszeded a mágikus fegyvereket, tárgyakat.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
törölt tag
ja, meg azzal, hogy olyan szagod van, mint az ázott kutyának.
(#7367) Atke: úgy tudsz enchantot tanulni, hogy egy már meglévő enchantolt cuccot disenchantolsz. lehet az bármi. ilyenkor az eredeti cucc eltűnik. enchant poti (4-ből 3 anyag is elég, bármelyik), smithing poti (szintén 4-ből 3).
[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
kéne nekem két recept, (a wikit valamiért nem tudom megnyitni)
-enchant potion
-blacksmith potion
És a másik nagy kérdés, hogy tudom megtanulni az enchanting-ot? (hogy cuccokba és fegyverekbe,betudjam tenni) -
Zolás
addikt
Mióta farkas is vagyok, azóta mindig azzal jönnek, hogy az ott szőr, ami a füledből nő?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mpierre
veterán
Whiterunban Kynareth templomába térj be és a bejárattal szemben ott az oltár. Simogasd meg egy keveset és máris minden rendben lesz.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
sith7
félisten
Nemrég kezdtem el a játékot, jelenleg 11 -es vagyok, és lenne 2 kérdésem:
Ha a Summon - on csak 1 pont van, az mit jelent ? 1 lényt tudok megidézni, és 1 élőhalottat, vagy csak az egyikből 1 - et ?
A mannát jelölő szám jelenleg piros, és a "tulajdonságaim" között van egy olyan , hogy 25 pontot levon a mannából , de nem találom mi van nálam ami levonja ezt a 25 pontot ...
-
válasz WonderCSabo #7358 üzenetére
Valamit félreértesz, ugyanis a Google meg a Facebook pont ellene van a SOPA-nak. De ez nagyon off ebben a topikban, szerintem nem itt kéne folytatni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Skyhunter
őstag
Beléptem az Imperialba.....lehetne a Stromcloak-os táborokat tisztogatni,de......ez vmi bug (?), hogy a táborban mindenkit le tudok csapni, de a "nevesített" vezéreket nem. Csapkodom, elfogy az élete, leguggol, pihen, aztán 100% élettel újra harcol.....már vagy 4 táborban jártam így......
-
icons
addikt
Wiki sem megy, csodálkozom, hogy a Google például még működik És YT is megy... nem tudom, YTvel mi lesz, ha ezt elfogadják, mert oda azért nem kis mennyiségben kerül fel kétes tartalom (amiket persze hamar törölnek is), illetve a keresőóriásnak is át kell gondolnia majd az algoritmust (például ha rákeresel bármire, amiben benne van a piracy, cheat, crack, akkor ahelyett, hogy megjeleníti a találatokat, kiküld hozzád egy csapat kommandóst)
De legalább azt lehet látni, hogy nem a multik irányítanak mindent (félsiker, mert most pont jól jönne ). Nem mintha azt mondanám, hogy senkinek nem áll érdekében a SOPA elfogadása, de legalábbis én nem ástam bele magamat annyira témába, hogy tudjam kinek állna érdekében
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Spoiler
Nekem ahogy megöltem a sárkányt, odajött, és követőm lett. De azóta is a házban ücsörög, jobban szeretek egyedül járkálni, és főleg harcolni, többet kell rá figyelni, hogy ne haljon meg, mint amit segít, legalábbis az elején ez volt a tapasztalat.Más: tegnap este megcsináltam végre a full daedric felszerelésem, most hogy elértem a 100-as enchantot. 521-es az armor ratingom, és 320-at sebez a kétkezes kardom. Semmi cheat, csak egy 25%-os enchant potival készítettem 4 28%-os smithing erősítő darabot, megittam előtte egy 50%-os smithing potit, és kész is. Ha viszont a heavy amorra még pakolok perkeket, 959-es az amor rating Ahogy kész lett a szett, felraktam a nehézséget masterre, így is elvagyok vele, egy bandit chef 150-es íjjal már kihívás, legalábbis lehet futni, és életet tölteni, de egyébként nem sok minden tud ártani már nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz pcMANiac #7349 üzenetére
Első karakteremmel rögtön odajött, mikor kiléptem a palotából, vagy mielőtt kiléptem, most pontosan nem emlékszem.
Viszont már van házam is Whiterunban, és mégsincs ott. Már körbejártam a palotát is. Egyszerüen nincs sehol. Amíg nem lettem máshol is jarl, és nem lett egy segéd a házamba fel se tűnt, mert amugy se vittem volna magammal.
SPOILER
A Whiteruni palotában már megvolt az őrségváltás mivel a felkelőkhöz csatlakoztam. Lehet hogy ezért sincs ott. Viszont legközelebb a birodalmat fogom támogatni, nem volt szimpatikus ez a húzás. Csíptem az öreg fickót, sajnáltam elzavarni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
pcMANiac
aktív tag
"Mikor megölöm az első sárkányt, elvileg megkapom vele Lydiát"
Ezt meg honnan veszed? Nem kapod meg, fel kell bérelni. Lydia nem egy jutalom, hanem egy felbérelhető követő. Dragonsreach-ban a palotában ücsörög a nagy asztalnál, vagy ott járkál a palotában alapesetben.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz mfranky #7342 üzenetére
Mikor megölöm az első sárkányt, elvileg megkapom vele Lydiát, de már lvl28 vagyok, és még egyszer se láttam
Van már házam, és mindenhol megkaptam a housecarl dijat, ahol thane lettem, csal lydia nincs meg. Mondjuk nem is hiányzik, így jobban tudok lopakodni, nem rohan rá mindenkire előttem.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mukorka
addikt
válasz maszi99 #7341 üzenetére
Bf3-at játszom sokat miközben textúrázom ezeket... Modokat meg itt már korábban leszólta minden idejáró okos és tapasztalt nép így fölösleges ezzel vacakolni
(#7342) mfranky: Ha csak elveszett akkor whiterun-ban a lakásodban fogod megtalálni de általában várni kell pár napot és akkor kiírja hogy a követőd megunta a várakozást és hazament. Ha nincs ott napokon belül akkor sajnos egy másik világban várja már visszatértedet
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Ezt a Lydiát én is elvesztettem valahol, hogy tudom megkeresni, vagy előhívni? Xbox360-on játszom, konzolparancs nincsen... vagy nem hiszem, h lenne... vagy hogy tudom előhozni...?? Nem nyírták ki, csak elveszett valahol....
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
mpierre
veterán
SPOILER:
Vagyon ez a Alain Dufont nevezetű fószer, akit ki kell nyiffantani. Na most körbejárta valaki a rezidenciáját Raldbthar-t? Nagyon komoly hely. Most értem le a pincébe, ahol lakik pár falmer.
Alain kolléga baltájával mit csináljak? Egy lukas garast nem ér, de nem kéne azt visszavinni Muiri-nak, hogy rend legyen a Shatter-Shields klánon belül?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
maszi99
őstag
válasz WonderCSabo #7337 üzenetére
Az új társ ?, kedvet kaptál
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
icons
addikt
válasz WonderCSabo #7335 üzenetére
Engem is érdekelne, ilyet hogy lehet csinálni Gondolom valami rongybaba modell van valami 3Ds progiban, és ott lehet szépen mozgatni (tehát pl egérrel felhúzod a karját, nyomsz egy mozgáshoz hozzáad-ot, stb stb)
Ez az eddigi legjobb Skyrimes videó, amit láttam (érdekes lenne összepakolni ezt pl az óriásnyulassal, meg ahol a rákok beszélnek és rózsaszínek, és így tovább, tehát az összes vicces modot összepakolni ) -
granini
őstag
Valamelyik szakértő kolléga árulja el hogy mégis hogyafusrodahba tud vki ilyen videót készíteni?!?! Besírtam rajta, teljesen beteg..
De gondolom hogy nem úgy készült hogy bemész Whiterunba, és potom 10-20 aranyért ezt előadják neked a tagok zenére Ezt vmi videó editor, vagy factory default baromkodás..? mégis hoccsiánta..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mpierre
veterán
-
maszi99
őstag
,
már csak azt bírtam volna, ha attól a sárga löttytől (potion), rohannia kellett volna sloziraszabod : éppen erre a gagyi témára akartam kilukadni, vagy ha rosszabb eset, akkor az alut kilopják a nyakadból a .....................
(inkább nem folytatom, mert megint szankcionálnak)[ Szerkesztve ]
-
Valdez
őstag
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7327 üzenetére
Járt hozzá nyaklánc is? Kár, hogy később vettem meg, nekem egy olyan kéne Valahol lehet ilyet szrezni?
-
FehérHolló
veterán
-
Dani82
senior tag
sziasztok
valaki irna kicsit errol a jatekrol hogy milyen? sose jatszottam elder of scroll reszekkel se igaz rpgvel. sokat kell olvasni es ebben is a sztori a lenyeg? koszi
-
maszi99
őstag
Azért ez nem teljesen igaz
Steam adatlapnál a játékaid listájánál kell megnézni (kis ikonok jelölik miket ér el az ember a játékban).
Tudod a valós játékmenet közepette nehéz észrevenni a sarokban feljövő pici ikont, ami a sikeres rang eléréséhez tartozik (a játék steames adatlapján ott a lista)http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Valahol meg tudom nézni milyen titulusokat értem el? Thane ésatöbbi...
Kösz!
-
Kidus
őstag
válasz maszi99 #7299 üzenetére
En meg annak orulnek, ha lehetne pakolni ra dolgokat, hogy ne kelljen allandoan visszamaszkalni eladogatni a dolgokat meg ladikaba dobalozni, nem is ertem, miert nem tudtak megoldani, Oblivionban legalabb agyon lehetett csapni Shadowmere-t es ugy csalni, itt mar azt sem
pcMANiac: Az meg a masik..
Meg jo lett volna, ha nem szalad el az osszes a vilag vegere az elso csatanal, aztan meg lehetett keresgelni.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
pcMANiac
aktív tag
Kár, hogy a segítőmnek nem tudok lovat venni. Én végigvágtázom a térképen, ő meg fut amíg bír és fél óra múlva ér utól, mire már az aktuális útba eső bandát felszámoltam.
-
maszi99
őstag
-
mpierre
veterán
válasz maszi99 #7299 üzenetére
SZPOJLER:
Egyszer a főszál alatt. Amúgy meg ledob magáról, ha lopakodva ráugrasz.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz FehérHolló #7311 üzenetére
Nincs vele gond, tetszik, bár sokkal hamarabb rá fogok unni, mint az Oblivionra. Csupán egy észrevétel volt, hogy ha végiggondolom, sokszor a játéknak nincs köze a realításhoz annyira, mint azt vártam, de ennyi baj legyen, játék közben nem tűnik fel.
-
bartucc
addikt
válasz John Fowler #7308 üzenetére
Egyrészt, másrészt ott van az, hogy az fejlődik, amit nem is használsz, de mégis erős vagy a perkek miatt.
-
Xerxész
őstag
válasz WonderCSabo #7305 üzenetére
Jó az a SkyBoost, csak még mindig nem tökéletes az összhangja a SkyUI moddal.
Nálam a hiba úgy jelentkezik, hogy a kiválasztott tétel, aminek oldalt kéne kicsiben megjelennie, majdnem a képernyő közepén van a háttérben. Igazából nem komoly probléma, csak kicsit zavaró. SKSE-vel jó volt, a SkyBoost bezavarja. -
John Fowler
tag
válasz John Fowler #7302 üzenetére
Eszembe jutott, hogy az milyen már, hogy ebben a játékban megcsinálhatod, hogy mondjuk minden zárat feltörsz, emiatt lépsz egy pár szintet, a kapott perkeket meg elköltöd mondjuk nagyobb egykezes sebzésre és armorra, hogy brutál harcos légy -és az emiatt nullára hanyagolt mage skilljeiddel egyébként simán lehetsz arch-mage.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
bartucc
addikt
válasz WonderCSabo #7305 üzenetére
Hát egy 10%-os gyorsulást ez is hozzott, érezhető az eddig akadósabb helyeken.
-
-
pcMANiac
aktív tag
Hát nem tudom... Én ahányszor egy barlang előtt leparkoltam, soha nem volt ott addigra, míg kijöttem. Párszor még keresgéltem, aztán elegem lett. Gyalog megyek.
-
John Fowler
tag
válasz Xerxész #7214 üzenetére
Hmm, érdekes amit írsz.
Én úgy tapasztaltam, hogy magasab szinten (bár relatív, hogy mi számít magasnak, én olyan 30, de mindenképpen 40 fellett nevezném annak) azért már nem egy perc, mire szintet ugrik az ember.
A baj -alacsonyabb szinten is- abból van, hogy némelyik skillt "muszály" valamennyire húzni -ha nem is rögtön 100-ig- és mivel Skyrimban az eddigi TES-ekkel ellentétben nincs major-minor-misc skill, se class-rendszer, gyakorlatilag minden egyes skill-növekedés hozzájárul a szintlépéshez.Túlságosan is leegyszerűsítették a fejlődést és az így üt vissza.
Ha legalább minden class nélkül legalább csak annyit tettek volna, hogy a 3 orientáció közül választhatsz (warrior, mage, stealth) és csak az ahhoz tartozó skillek járulnának hozzá a szintlépéshez, már az is sokat lassítana. Továbbá még valamennyire logikus is lenne, hiszen egy varázsló, aki kényserűségből megtanult pár bőrszerkót javítani, vagy sokat szaladgál, esetleg sokat alkudozik, ettől még nem lesz jobb varázsló.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
icons
addikt
válasz pcMANiac #7295 üzenetére
Nekem is az első lovam van még meg, és 35ös szint körül járok. Az enyém annyira nyuszi, hogy szembeszáll a sárkánnyal, de amint az visszanéz rá, rögtön elrohan Így nehéz megtalálni, de legalább él. És az sem hátrány
Egyébként csak akkor barangolnak, ha ellenség van.
a, verzió: megtámadja az ellenséget, mert gyenge
b, verzió: elfut, mert erős ellenséggel van dolgabartucc: Elvileg a Sempron-ok csökkentett utasításkészlettel rendelkeznek, kisebb gyorsítótárral, stbstb. De a tied ha jól láttam elvileg ugyanazt tudja, mint az Athlon X2-esek. Amin én csodálkozom, de wiki ezt mondja Egyébként 1 magos és feloldottál benne még 1et?
maszi99: csak optimista vagyok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farming Simulator 25
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Escape from Tarkov
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest