-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Wiki sem megy, csodálkozom, hogy a Google például még működik És YT is megy... nem tudom, YTvel mi lesz, ha ezt elfogadják, mert oda azért nem kis mennyiségben kerül fel kétes tartalom (amiket persze hamar törölnek is), illetve a keresőóriásnak is át kell gondolnia majd az algoritmust (például ha rákeresel bármire, amiben benne van a piracy, cheat, crack, akkor ahelyett, hogy megjeleníti a találatokat, kiküld hozzád egy csapat kommandóst)
De legalább azt lehet látni, hogy nem a multik irányítanak mindent (félsiker, mert most pont jól jönne ). Nem mintha azt mondanám, hogy senkinek nem áll érdekében a SOPA elfogadása, de legalábbis én nem ástam bele magamat annyira témába, hogy tudjam kinek állna érdekében
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest