Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz WonderCSabo #7797 üzenetére
biztos hogy nem
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
izomhod
őstag
sziasztok!
mennyi idő a single-t végigtolni kb?
köszi
-
mpierre
veterán
-
Valdez
őstag
Riftenben miután megvettem a házat van egy olyan küldi hogy menjek vissza a rifteni jarl-hoz beszélni vele. De nem lehet vele semmi újat megbeszélni, nem történik semmi. Ez normális?
-
Zolás
addikt
Köszi, mindjárt kipróbálom
Sikerült, de igy se lettem Bloodkin. Na majd egyszer[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Youri
veterán
RTX ON
-
WonderCSabo
félisten
Azt nem tudjátok, hogy az 1.4 patch végleges változata mikor fog megjelenni? Egy kommentben jan. 31-et olvastam, de máshol erről semmit.
-
nagyúr
A könyv, amit keresel: The Last Scabbard of Akrash, a kódja: 0001AFCF.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zolás
addikt
Ez már csak ilyen, ha kell adok kölcsön a 120000 pénzemből
Lassan az ebony cuccokat is otthagyom, mert minek.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Ilyen bugjaim vannak nekem is.
Van egy olyan küldi, aminél a markarthi kovács orknak kell egy könyvet elvinni. Csakhogy a könyvet valahol a játék során már megszereztem, és jól el is adtam. Ezt érzékeli a játék, és egy palota pincéjébe mutat, a föld alá. A könyvnek nem találtam kódot se, így nem tudom odaadni magamnak, és a questnek se találtam meg a kódját, így azt sem tudom befejezni. Viszont ahhoz hogy bloodkin legyek, kéne a küldi. legalábbis wikin ezt írják ehhez a küldihez.
Ja és a kedvencem, hogy a térképen mutatja a küldi helyét, de ahogy visszaváltok normál nézetre, csak pár küldit mutat felül. Pl van egy küldi egy városba, úgy kell megkeresnem melyik ház az, hogy nem mutat rá semmi, csak a térképen látom.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
nagyúr
Egyre bugosabb a játék így 40. szint körül.
Az első tünet az volt, hogy nem tűnik el a Misc. küldi-csoportból az Investigate Bard College. Beavattak, megvolt az égetés, stb., aztán visszaszereztem Pantea furulyáját, elvittem neki, nagyon örült, kaptam érte pénzt, meg vmi mást is, de a furulya nem tűnt el az inventory-mból, és el sem tudom dobni, mert quest item-ként van jelen. Pantea-hoz hiába megyek vissza, erről már nem lehet vele beszélni. Az Investigate Bard College meg nem tűnik el a Misc-ből. Ha aktívvá teszem a questet, a nyíl Viarmo-ra mutat, de ő vele sem lehet beszélni semmi érdekesről, ugyanaz a két téma van csak.
Aztán a Companions-t végigvittem én vagy a Harbinger, és rendszeresen járok vissza küldikért. Most épp a Totems of Hircine küldit csinálnám Aela-val, aminek során el kellene mennünk az egyik romba (ami ugye random), csakhogy amint belépnék az adott toronyba, a játék kidob az asztalra. Próbáltam más bejáraton menni, újraindítani a játékot a Steam-et, visszatölteni régebbi mentést, és onnan menni újra, de semmi. Amint belépnék, kirak a desk-re, szal nem tudom megcsinálni a küldit, plusz le sem tudom tenni a küldit, legalábbis Aela azóta folyamatosan veme jön mindenhova, és semmiről sem lehet vele dumcsizni.
A következő bug tegnap fogadott, amikor Whiterun-ban csináltam a Missing in action küldit, de erre megtaláltam a leírást, igaz, csak XBox-ra írják ezt a bugot.
■(Xbox) If the entire keep is cleared before the quest is started, and you are using Aela the Huntress as your companion, then using the side exit once Thorald is free causes the quest to hang. The quest marker is moved, as described above, to a rock north of the keep. If you proceed to the marker, Thorald comes running from the north and repeats his plea to get away from the keep quickly. Even bringing Thorald before his brother in Whiterun via fast travel will not fix this problem. Using the front door of the keep has problems that can be resolved: The marker is in the same location north of the keep. Proceed to just south of the quest marker between the keep and the rock. Eventually Thorald will come running from the keep to resolve the quest normally. Persze legyünk őszinték, ez egy ritka együttállás.Ezen kívül van még egy probléma, igaz, az nem különösebben érdekes, de volt egy Misc quest, amit megcsináltam, és vissza kellene mennem a megbízóhoz (persze gőzöm sincs már, hogy ki, mikor, hol bízott meg és mivel, csak a Misc-ben ott van, hogy menjek a jutalomért XY-hoz), de nem lehet rákattintani. Ehh.
Persze megértem a bugokat is, ennyi szálat, eseményt, szereplőt rendezni az időben, ok-okozati összefüggésekben, figyelembe véve, hogy ahány játékos, annyi sorrend és idősík, szal azért ahhoz képest elég kevés a bug.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
A Jarl-nak kell teljesíteni pár küldetést, és a városi polgároknak is 5-öt, és akkor felajánlják, hogy megveheted az eladó manort. 25k a pecó és 10k a fullos berendezés. A ribanc ajándék, de nem vetkőzik.
-
mikew
csendes tag
válasz Kareszovics #7762 üzenetére
Ahhoz mit kell megcsinálni, hogy ott is vehessek házat?
Jelenleg nem nagyon akarodzik visszamenni, mert egy gyilok miatt 2000 a fejpénz rám
1x már voltam Shadowgreen Cavern-ben, most a Jarl alispánja vár, mert megint van valami. Esetleg utána felajánlják? -
törölt tag
-
törölt tag
LoL a Throw voice shout nagyon üt 2 csávó beszélget,aztán az egyikre rányomom a Throw Voice shoutot,"Hey Idiot!" és erre elkezdenek verekedni elszórakoztam ezzel egy ideig. (főleg amikor A jarl-t idegeltem fel annyira,hogy nekiment az egyik solitudi őrnek )
-
WonderCSabo
félisten
válasz RetepNyaraB #7776 üzenetére
Ezzel a pakkal az a baj, hogy 5 kieget raknak fel egy funkcionalitásra, persze ezek felülírják egymást, semmi értelme nincs.
-
opti06
aktív tag
válasz RetepNyaraB #7776 üzenetére
párat már raktam fel, csak nincs kedvem böngészni nézegetni annyit az oldalon
most is csak 60-65% körül pörgeti ki képet fullgrafon játék, sztem nem nagyon lenne fps vesztés, na de kikéne próbálni
-
RetepNyaraB
veterán
khm ettől a paksi erőmű is kiakad szerintem
De érdemben persze nem tudok hozzászólni; van 10, max. 15 mod, ami jelentős dizájnjavulást hoz, azokat meg fel lehet tenni kézzel is
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
opti06
aktív tag
valaki tudna valami hasonló pakkot? (nem megy az oldal)
nincs kedvem egyesével rakosgatni, pakkoknak örülnék -
Zolás
addikt
válasz RetepNyaraB #7772 üzenetére
Rákattintasz, és resurrect, vagy resurrect 1.
Ha nem éled fel, akkor próbálj más szögből rákattintani, van hogy nem jól érzékeli a testet, és a talajra-székre-akármire kattintasz.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
RetepNyaraB
veterán
Lydia veletlen kinyiffant.
Mi is a konzolparancs (illetve van-e ilyen) amellyel feltamaszthatom?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
Jónak néz ki, sok bugot tüntet el, ha hihetünk Betshesdának.
Az FPS javulás is enyhe szemöldökfelhúzásra ad okot; hiszem, ha látomDe kivárom, amíg a tizeniksz darab modom is műxik vele...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
mpierre
veterán
Azért mondják, mert keveset aludtál és xarul nézel ki...
Szerk.: Tudod: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Zolás
addikt
Köszi, meglett, és tényleg csak a házban adja be, mindenhol máshol hibát ír.
Legalább valaki őrzi a házat. Még a végén belopakodik ide valaki, és elvisz ezt-aztCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Zolás
addikt
válasz pcMANiac #7758 üzenetére
Ezt még nem, 1 perc és megnézem.
Item not found on parameter ObjectReferenceIDNem találja a játék se
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Kareszovics #7754 üzenetére
Nekem bugos lett, és elő se jött. Még magam mellé se tudom rakni konzolból. Már lvl40 vagyok, és még egyszer se láttam. Viszont a Whiteruni házamban a kisszobában az ágy meg owned. Ki érti ezt
-
pcMANiac
aktív tag
resurrect 1 és újból biodíszletként funkcionálhat
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
mikew
csendes tag
Költöztesd be az asszonyt
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7752 üzenetére
kiegészítés: célszerű a kocsmákban 500 septimért felbérelhető emberkék közül vinni valakit, ha semmiképpen sem akarunk pl Lydiát vagy Farkast stb feláldozni.
-
mpierre
veterán
Boethiah-os küldetés ragadt már be valakinek? Nem áldoztam fel még senkit. E nélkül nem is fog továbblépni? Beszéljek a valakivel, aztán semmi....
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
pcMANiac
aktív tag
Elárulja valaki, honnan lehet az 1.4 patch-ot beszerezni? Steam-en nincs, csak a vakítás megy, hogy juj de jó. Mindenhol csak cikkek, listák, de sehol egy letöltés.
(szerk: megvan, köszi)
[ Szerkesztve ]
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
mpierre
veterán
válasz NagyDavid666 #7747 üzenetére
Volt, amíg fel nem raktam a 11.12 csatalisztot. Azóta tökéletes.
-
NagyDavid666
csendes tag
Sziasztok,
srácok tapasztalt valaki valamiféle textúra-villogást/hibát az északi jeges tenger tájékán? A víz textúra az egér mozgására valahogy változik, villódzik. Máshol semmi ilyesmi nincs...
-
opti06
aktív tag
durva a full térképe a játéknak
most nyomtatom 4db A4-es lapra, bekarikázom ami megvan, csak hogy mindent felfedezzek majd idővel -
Zolás
addikt
Valaki tudja, hogyan tudok rávenni egy NPC karaktert, hogy használja azt az itemet, amit kódból adok neki? Pl másik ruhát adok neki, és elveszem a régit. Még ha ugyanazt is visszaadom neki, akkor se veszi fel.
-
törölt tag
szerintem meg manuálisan a legegyszerűbb moddolni
-
Helmoras
őstag
válasz WonderCSabo #7742 üzenetére
Értem köszi a választ.
-
Helmoras
őstag
válasz WonderCSabo #7739 üzenetére
Azt olvastam a moddolás integrálva lesz steamben, ha jól tudom többek közt ehhez kellett az 1.4 es patch, nekem speciel egyszerűbb lenne ha egy almenüben látnám a modok neveit belemenve képekkel esetleg videoval illusztrálnák a modok okozta változásokat. és ha mondjuk dobnék egy pipát a mod neve elé feltenné a játékhoz, illetve ha kivenném a pipát kivenné.
Ez a megoldás lényegesen kényelmesebb és egyszerűbb lenne mint a nexus(persze ez utóbbi se túl bonyolult)
Csupán érdekel van-e erről valami hír.
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7739 üzenetére
igen, úgy tűnik, hogy az ...
-
szabod
senior tag
Lehetséges az is akár, én felraktám egy fegyvertartóra, és megnézném pár hét útán (játékbeli). Nekem is elromlott egyszer de később megjavult. Ha nem lesz jó, akkor talán majd egy patch javítja vmikor. Egyébként ha fejleszted a conjuration képességed, akkor 75. szint után lehet vásárolni conjure dremora lord varázslatot.
-
Valdez
őstag
-
-
bitpork
nagyúr
Előfordulhat, hogy hosszabb ládában tárolás után, használatkor nem idézi meg a Dremorát. A hang effekt hallatszik , de nem történik semmi.
Az 'Elemental Potency' képesség szintén okozhatja ezt a hibát. Ha megidézés után megölöd, a lefejezés animációt látva, előfordulhat hogy a következő megidézésnél fejetlenül fog megidéződni.(xboxon és PCn is lehetséges)Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
sith7
félisten
Lefordítaná nekem ezt valaki magyarra ?
Úgy látom bug - ba futottam, hogy nem tudok idézniBugsEdit
When left in a chest (such as in a player home) for long periods of time it is possible that when you remove it from the chest and equip it, it will no longer summon a Dremora. The sound effects can be heard but no Dremora will appear.
Having the perk "Elemental Potency" may also cause the staff to malfunction.
If you kill the Dremora you summon and happen to get a death animation of cutting its head off, it will remain headless the next time it is summoned. (360. Possibly PC) -
John Fowler
tag
válasz Mackósajt #7639 üzenetére
"Ha már könyvtáros. A dögnehéz Elder Scrollt odaajándékoztam a könyvtárnak, nagyon örült neki. Én is, hogy végre megszabadultam tőle."
Kösz a tippet, engem is zavart, hogy a főszál után nálam ragadt a semmire sem használható tekercs. Viszont azt nem tudom észrevetted-e, hogy dacára annak hogy 20-as tömege van, a valóságban mégsem adja hozzá a cipelt cuccokhoz -mint kiderült egyetlen quest itemnek sem számolja az engine a tömegét, még akkor sem ha az elvileg nem 0.
Kipróbáltam, a terheltségem semmit sem változott, miután az ork könyvtáros elvette a scrollt.
Sőt visszatöltve azt is kipróbáltam, hogy minden cuccomat eldobva -már ami eldobható- a cipelt súly tényleg 0 lett.
Egyébként ezt egyszer minden high-level karinak ki kell próbálni. Én igyekszem nem sok szemetet magamnál tartani, de mégis, miután mindent eldobtam, egy akkora kupac lett körülöttem, hogy öröm volt nézni. Nem is tudom hol van az armoron ennyi zseb
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
bitpork
nagyúr
Én egy dolgot hiányolok nagyon: nem lehetek Jarl sehol, pedig nálam táposabb még Alduin sé...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Helmoras
őstag
Szevasztok!
Én is játszom a játékkal néha többet néha kevesebbet, jó lett ez az 1.4-es patch(még ha csak béta is)
Azt szeretném kérdezni mi hír a készülő moddolásról steamen keresztül? ha valaki tud valami linket ahol olvashatok erről azt nagyon megköszönném.
Üdv, és mindenkinek jó játékot!
-
sith7
félisten
válasz WonderCSabo #7727 üzenetére
Tele van ...
Villanik egyet, elnyomja a varázslatot, és nem történik semmi ...
szerk:
Nincs valami perk, aminek aktívnak kellene lenni, hogy tudjam használni ?[ Szerkesztve ]
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7727 üzenetére
Konkrétan erre gondoltam. Ezeket a küldik során lehet megtalálni, amolyan kis bónuszok. Egyébként tényleg unalmasak a mellékküldik, de SPOILER kell majd belőlük sokat csinálni (városonként ötöt), mert ezek feloldanak 1-1 városonkénti egyedi küldetést, és ha ezekkel megvagy akkor lehetsz a céh vezetője csak SPOILER VÉGE
Egyébként Delvin tiszta Jason Stratham[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Sanguine Rose gondolom kifogyott. Banish Daedra.
szabod: Ezek a radiant questek számomra uncsik, mindegyik fajtából megcsináltam egyet, azt csókolom. Delvin akcentusa priceless.
-
szabod
senior tag
válasz WonderCSabo #7722 üzenetére
Thieves guild szerintem is jó nagyon. Brynjolf és Delvin abszolút kedvencek onnan. SPOILER: kár, hogy bugos az a mellékküldi, hogy vigyünk ilyen ritka cuccokat Delvinnek. Gondolok itt a hajómakettre, dwenmer kockára stb. Az utolsó gyűjtött cuccnál (sorrendtől függtelenül) nem dobja fel a "vigyed Delvinnek" üzit, és tudtommal konzolparancs sincs rá. De mondjuk ezeknek a tárgyaknak nincsen súlya és ki is lehet doni az inventoryból. Szóval ha lesz rá patch akkor oda lehet majd vinni, nálam az utolsó darab egy széfben várja ezt SPOILER VÉGE
sith7: a banish daedra az dremorák ellen jó csak, habár nekem is azt írta, hogy túl erősek, akikkel próbáltam
a botot tölteni kell és úgy lőni, akkor fog egy dremorák megidézni, amire az előbbi varázslat elvileg jó lenne, bár erre feleleges mert szövetésgesed akit megidézel.
bár nem tudom, mi a különbség a daedra és a dremora között? az egyik az a szarvas démon, am ásik meg akik az oltárokból beszélnek gondolom, de melyik melyik?[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Van egy ilyen varázslatom, hogy "Banish Daedra", de nem tudok vele mit kezdeni .... ez mire jó , mert akárkira rá akarom tenni, azt írja, hogy túl erős lenne, vagy immunis rá
Meg van egy ilyen "botom": Sanguine Rose, ami elvileg meg tud idézni egy Dremora - t , de hiába próbálom, nem sikerül ...
Mit csinálok rosszul ?
-
WonderCSabo
félisten
Azért egy ilyen konfignál azért sztem ilyen grafika mellett nem kell hanyatt esni 60fpstől. Én még nem tudom kipróbálni az 1.4-et, majd talán holnap adatszerk vizsga után, de a feedbackből jelenleg úgy tűnik, hogy mostanra rakták úgy össze optimalizáltság szempontjából a cuccot, ahogy eleve kellett volna kiadni... Sztem ezt nagyrészt a TESVAL és a SkyBoost alkotóinak köszönhetjük. Azért vmennyire megemelem a kalapom a Beth előtt, nem sok kiadó ismeri be az ekkora hibát, és alkalmaz ilyen javításokat.
Höhö...skse el se indul...
Persze hogy nem, az még a régi binárisra alapult, várj amíg frissítik.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Whiterunban ahol eddig bement 40fps-re a lépcsőn most 55-56fps...Agyon van modolva a játékom és alig mozdul el 60fps-röl...
(#7722) WonderCSabo
Én is ezt tudom mondani,most már nagyon barátságos a gépigénye... kellett négy patch,meg pár hónap...Höhö...skse el se indul...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
WonderCSabo
félisten
SPOILERZONE:
A sztori nem volt annyira rossz, de a karakterek elég gyengusok voltak sztem is. Cicerót én úgy nyírtam ki amikor lehetett, hogy kettőt sem pislogott. És a Dawnstari sanctuary nagyon gagyin néz ki, az első viszont nem rossz. Az Oblivionban összeségében sokkal jobb volt DV szál szvsz. Thief guildet viszont most csinálom (szóval ne spoilerezzétek el nekem), de egyelőre nekem baromira bejön, sztem sokkal jobban sikerült, mint a DB quest.
SPOILERZONEENDED:
TTomax: Ja, mások is jókat tapasztaltak az 1.4 optimalizációval kapcsolatban, SkyBoostnál is jobb eredményeket mértek.
-
szabod
senior tag
válasz S e t h #7719 üzenetére
A küldik jók voltak, de maga az egész bagázs nem tetszik nekem. Nem a tevékenység, azzal nincs gondom, hanem az emberek, valahogy egyik sem hagyott mély nyomot bennem. Ciceronak a szövege néhány perc után már idegesítő, a kinyírhatalan gyerekbőrbe bújt vámpír segédmotoros kerékpárt az első találkozáskor fejbelőttem volna legszívesebben. Szóval jó hogy van ez az alternatív megoldás. Ha a többi céhnél lenne ilyen írtsuk ki küldi azokat tutira nem csinálnám meg. Ott mindegyikben van néhány ember, aki nagyon jó arc, nem ölném meg őket semmit pénzért sem.
-
TTomax
félisten
válasz WonderCSabo #7717 üzenetére
Úgy látom komolyan vették az optimalizálást.. Határozottan jobban fut!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
S e t h
nagyúr
Ige, ezen már én is gondolkodtam ,hogy csak azért csináltam meg a dark brotherhoodos küldetéseket, mert páran írták a neten, hogy annyi küldetés kapcsolódik hozzá, hogy vétek kihagyni, de egyszer majd én is nekiugrok ismét, és írmagjukat sem fogom meghagyni a gyilkos fattyaknak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
szabod
senior tag
válasz S e t h #7716 üzenetére
Ettől az volt a poénabb mikor a full daedric szettembe mentem be, és mikor készen lett a kaja, mondta a szakácsnő, hogy menjek vele én is, de legalább egy kuktaspkát vegyek fel. Hát kicsit sem volt röhejes, ahogy kinéztem
A mostani végigjátszásomban kihagyom a DB-s küldiket, vagyis inkább a negyedik alternatívát választom majd abban az elhagyatott házban. -
WonderCSabo
félisten
-
S e t h
nagyúr
Elképesztő ez a játék.
SPOILER
Bérgyilkosos küldetésben el kell tüntetni a célszemélyt, hogy meg ne találják, de előtte ruháit el kell venni, mert az ő nevében kell elkövetni a következő küldetést.
Igen ám, de elfelejtettem felvenni a meggyilkolt szakács ruháját és amikor mentem bejelentkezni mint a híres szakács, akkor azzal fogadtak, hogy nem ismertek fel a ruházatom miatt.
Erre visszatöltöttem a korábbi autosavet, kiváncsi voltam mi van akkor, ha felveszem a szakács gönceit.Akkor meg azt mondta a katona, hogy fel kellett volna ismerjen már alapból a ruházat miatt.Másik esetben egy fogadó egy szobájában orvgyilkoltam meg valakit, utána kíváncsiságból kihúztam az emberek közé a fogadóba a tetemet, felraktam a pultra.
A pultos csak annyit mondott, ez meghalt.
Valaki meg megjegyezte a kocsmában, - egyébként mindig ezt hajtogatja- ,hogy nem biztonságos már ez a város.
Ekkor már nyerítettem.De a legnagyobb poén az előbbihez tartozik, mentem mint a híres szakács, beöltözve, készülve a következő gyilkosságra, és a konyhában a szakácsnő el volt halva, hogy itt a birodalom legjobb szakácsa és közben kérdezgeti miket rakjon a császár elé kerülő kajába, hogy még jobb legyen.Csendben is lehet maradni, akkor azt mondja ,hogy áháá, szóval teszteljük őt.De ha akarjuk mondhatunk baromságokat is, rakjon bele óriás ujjat, vámpírhamvat és fémpénzt.A szakácsnő meg van illetődve, de nem mer vitatkozni velem, a leghíresebb szakáccsal.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mackósajt
senior tag
válasz pcMANiac #7701 üzenetére
176 óra játékidő alatt, az 57. szintet elérve sehogy sem sikerült vámpírrá válnom. Alaptétel, hogy meggyógyítod magad, ha beteg vagy.
Az emberevés meg nálam is kicsapja a biztosítékot, azt a kultuszt kiirtom, ha tudom. Boetia is kicsapta a biztosítékot, főleg, mert hiába irtottam ki az összes kultistát a szentélyénél, csak azért is megkaptam a küldetését. Nem tudom ezek után hogyan tudnám úgy elküldeni a démont a fenébe, hogy felfogja a gügyéje.
-
Youri
veterán
látom ez a kannibalizmus téma sokaknál kiverte a biztosítékot
RTX ON
-
Valdez
őstag
-
Ilsyde
őstag
válasz WonderCSabo #7709 üzenetére
Csak a diseasekre gondoltam, amik maradandoak (-25 hp/stamina stb.) amig ki nem gyogyitod magad. Mondjuk onnantol mar sokat nem szamit mikor 500-as statokkal rohangalsz de a vampirizmusra erdemes neha ranezni. Vagy aktivalni az utadba kerulo oltarokat es akkor biztosan nem lehet gond.
-
dilipok
veterán
jah, en is talalkoztam egy olyannal. Nem is tudtam mit csinal, csak szepen meggyogyitott (az orkon volt egy bone break fever nevezetu debuff, de en nem emlekszem, hogy valahonnan elkaptam volna. Ez kezdo debuff, es csak en nem olvastam eleg figyelmesen, vagy esetleg szamitsak ra, hogy maskor is elojon?)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Ilsyde
őstag
válasz WonderCSabo #7700 üzenetére
Ha utkozben talalkozol Vigilant of Stendarral akkor azok is kigyogyitanak barmibol. Poen, meg neha jol is jon
-
mpierre
veterán
Vagy vérfarkas leszel, bár akkor a kannibalizmus is megoldva.
Zolás: Esélytelen. A vérfarkasok és a vámpírok nem bírják egymást. Más a "betegség" és a "gyógyítása" is.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Erről jutott eszembe, minap megnéztem, már vagy 16 cure potionom van, nehogy vámpír legyek, aztán eszembe jutott, hogy vérfarkasként marha nehéz lesz elkapnom
Mindegy cipelem magammal mindet, hátha egyszer átütik a vérfarkas véremet a vámpírékCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
pcMANiac
aktív tag
Igen, ha észreveszed. Nekem is írogatott anno ilyeneket, de mivel "kopasz" voltam az Elder játékokat illetően, figyeltem én mindenre, csak arra nem. Ez mással is előfordulhat és fordult is, ahogy olvasom a fórumot. Már csak akkor vettem komolyan, mikor nappal nem töltődött vissza az életem, akkor néztem utána, mi is van velem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- TEXAS INSTRUMENTS TIL308 7 SZEGMENSES KIJELZŐ 11 DB TIL 308 EGYBEN
- Lenovo IdeaPad1 Notebook jótállással
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- ASUS Vivobook E510 Notebook GYÁRI GARANCIA 2026.03.16.-IG!
- STRONG SRT40FC4003 LED 101 cm Tv, jótállással.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest