Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #30909 üzenetére
Én próbálgattam a buildeket és a köztes PFE builddel (3 armor + 3 DPS) szépen működik.
A héten már szabin vagyok, mondom belogolok egy kicsit, és próbálgatás után egy random csapattal 34 perc volt, ketten skilleztek. Mindig azonnal csináltuk a feladatokat, jó pár vawe kimaradt így, a végén a boss-t lealfáztuk és tényleg nagyon hamar meglett.
Kíváncsi lennék ha a jól megszokott csapattal tolnánk, akkor mennyi idő lenne.
Az electricitynél írták, hogy igazából pár variáns van, és hogy ha megvan az első amivel az éppen adott küldetésnél kezdődik, akkor utána a többi már fix. Gondolom hamarosan fenn lesznek ezek az infók is majd valahol.
A Szólóban az a nehéz, hogy ugye mindenki is téged lő, vagy kivárósan csinálja az ember, vagy full aromos buildben feladatok először, majd a maradék vawe-et letolja az ember.
Ja és ahogy írták nem végtelen spawn, csak nem sok értelme van kivárni a spawnok végét, mert rohadt sok idő (szólóban tegnap próbálgattam).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel