Hirdetés
Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Szoszo94 #1123 üzenetére
A játék márciusban kapott egy nagyobb frissítést, így a street race, és a hypercar autók új fizikát kaptak, lehet, hogy ez jobban be fog jönni, mint az előző, de a Horizon-tól még mindig nagyon messze áll.
Nekem az NFS Heat 1 hónapot se élt, vettem 1 hónapnyi Origin Access Premiert megjelenséskor, végigjátszottam, és kb. ennyi volt a játék, nincs benne a mai napig mit csinálni végigjátszás után. (Azon kívül, hogy megszerezd az ultimate+ alkatrészeket.)
Nem tudom, én kipróbáltam nemrég újra a TC1-et, hogy olyan jó-e, mint amire emlékszem, és ennél még a TC2 fizikája is jobb, pedig az se egy csúcskategória.
-
Nyethuszar
tag
válasz
Szoszo94 #632 üzenetére
Nálam sajnos profiler is bekavar meg mint írtam az MSI AB és RT is.
Amikor játszottunk a fagyás persze hibaüzenet nélkül jött, volt hogy 10percenként. De volt,hogy több napig semmi.. Volt amikor 4x zsinórba,beléptél kocsinak adtál gázt és PAFF az asztalra kivágott..
Egy i5 4690+R9280x ,W10 Pro64 van és nem ssd-n van a játék mert azon nincsen felesleges hely. Éppen elég a FH3 azonA W10 amúgy SSD-ről fut itt is. Igen, a ritka szerencsések közé tartozol
Ja DJ-nek is valami AMD kártyája van.
"Érdekes" módon akinél csak gond van, az szinte ahogy olvastam több helyen is mind AMD kártyás.. -
DjDanee87
addikt
válasz
Szoszo94 #593 üzenetére
Igen razor is megírta ezt a tippet, de 40 óra játék után egyedül egy discipline volt ahol tudtam nagyobb autót venni: A Regera valami 15 szintet adott, ahhoz képest amim volt.
A baj az egésszel az, hogy tényleg van 1-2 kategória ahol hatalmas eltérés van az ingyenes season pass jármű és a megvásárolható legjobb közt. A lejátszott soksok verseny arra volt jó, hogy oda elérjék vele ahol már 1 óra után lehettem volna ha vettem volna akkor jobb autót. De nem foglalkoztam vele akkor, csak játszottam sorra a versenyeket. Kicsit szar érzés így utána rájönni, hogy ha úgy toltam volna le a versenyeket már több kategória majdnem maxos lenne mostanra. Így meg kezdem megunni ezt a pár versenyt és még sehol sem vagyok a "végétől" - szerintem elég rossz design a fejlesztők részéről.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest