Hirdetés
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Nyethuszar #706 üzenetére
Ok, meg is van az alapmodell. Köszi!
-
Allien
veterán
válasz
Nyethuszar #677 üzenetére
Ezt a helit hogyan lehet megszerezni?
-
válasz
Nyethuszar #698 üzenetére
Jah, valami olyan volt. Én meg jól be..tam
-
válasz
Nyethuszar #698 üzenetére
Ha találsz a 4-re hasonló vásárlási lehetőséget,légyszi szólj!!!
A 3 19000-be került és ez az alap verzió. 2 héttel később leárazták.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Nyethuszar #683 üzenetére
Én voltam olyan hülye, hogy a GOLD verziót vettem meg előrendelésben, de hála isten szingapúrban, mert sokkal jobb áron volt.
Nekem is a nagy bajom, hogy rohadt unalmas minden versenyt újra és újra játszani. Ha a Horizonhoz hasonló verseny szisztéma szerint mennének itt is a csapatások, akkor nagyon jó lenne, de ez az örökös farmolás unalmassá teszi. Kicsit a telefonokra legyártott NFS No Limits jut eszembe a játékról, csak az nem kerül pénzbe...Valahol bánom, hogy nem a Horizon 4-be fektettem a The Crew 2 árát...
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #689 üzenetére
De abba sajnos nem lehet csak a vak világba autokazni. Meg én imádom hogy vannak bene motorok hajók nekem az nagyon adja
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #683 üzenetére
Akkor csak meglesz valahogy, nekem tetszik meg hát ps re nem sok hasonló autós játék van 😁
-
válasz
Nyethuszar #686 üzenetére
Igen,én is sokallom érte a kezdőpénzt,de majd később biztosan megveszem.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #679 üzenetére
Hogy lehet teljesen kituningolni az autót? Hard fokozaton kell farmolni a versenyt?
-
válasz
Nyethuszar #679 üzenetére
Mentem 2 versenyt,de sajnos nem tudom ugyanazokat végigcsinálni megint. Nem érdekel az arany alkatrész sem. A légpárnás sz.r meg a legkevésbé sem tud érdekelni. Jelenleg nálam kifújt a játék.
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #646 üzenetére
Ami a legjobban bosszant, hogy a bejelentett weekly eventekből nem lett semmi.
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #644 üzenetére
12k az elég jó ár volt érte.
Mind1 igazából. Majd visszatérek ha történik érdemi változás. Addig van egy csomó más játék amit végig kellene vinnem. Nem unatkozom.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Nyethuszar #634 üzenetére
Az egynél pont fordítva volt, nvidia-s haverok szívtak folyamatosan a kifagyásokkal, én meg játszottam vígan. Úgy néz ki, most az ubi kompenzál és megfordította ezt a dolgot
-
Szoszo94
őstag
válasz
Nyethuszar #631 üzenetére
Nálam profiler nem kavar be (DFGT), fagyások nincsenek, w10 64bit. Proci nem mai darab (2500k@4,3GHz), kártya egy RX480, rendszer SSD-n, játék HDD-n. Ahogy olvasom a fórumot, egyre szerencsésebbnek érzem magam
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #578 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #576 üzenetére
A KTM jelenleg a Huracán szintjét tudja hozni, ami éppen a csúcs street autó.
The Crew 2 - LV280 KTM X-Bow Street Race Car Test (July Season Pass Car Drop)
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #573 üzenetére
és aki a deluxot vette az is kap kocsit?
-
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar #567 üzenetére
Háth azt nem sikerült javítaniuk,hogy ne legyen az egész pálya havas..
De azt igen,hogy 4-8 FPS minusz legyen időnként az eddigiekhez képest..
De legalább a loot-ra amiket írtak az jó.
De a repülővel ha lezuhanok freemódban,ugyan úgy nehezen rak vissza majd kivág a sokadiknál ..
Gratula ubifos -
raz0r911
tag
válasz
Nyethuszar #551 üzenetére
De elvileg azt is megveheti mindenki. Nem azt hangoztatták, hogy itt mindenki megkap mindent ?
-
válasz
Nyethuszar #536 üzenetére
Köszönöm! Ezt teljesen felesleges dolognak tartom.
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #531 üzenetére
Én személy szerint versenyeket várok. Már csak a Hard van hátra. Bár abból is van már ami készen van. Nem volt túl acélos a felhozatal. Skillek is kész vannak már.
-
Mike Farrel
tag
válasz
Nyethuszar #523 üzenetére
Örülök neki nagyon, amúgy most, hogy a Battle Eye exéjét rendszergazdaként futtatom, este ment 2,5 órát egyhuzamban, utána még 11-kor leültem picit játszani, hajnali 1-ig hibamentesen ment az egész és kontrollerrel játszottam végig.
Viszont a játék egész jó, ahhoz képest, hogy először nem akartam megvenni, mert mondom ebben semmi új nincs meg a bétában az irányítás is katasztrófa volt számomra (igaz billel próbáltam). Aztán már nagyon unatkoztam hát mondom megveszem. Eléggé beszippantott a cucc és tetszik is, egyedül a powerboatos versenyek nem jönnek be, meg szenvedek is velük (az elsőt is kb 6x csináltam újra mire sikerült nyerni), úgyhogy aki azt kitalálta azt elküldeném a sunyiba...
-
raz0r911
tag
válasz
Nyethuszar #509 üzenetére
Nekem ezt csak a 90 es szintnél csinálta, a 110 eset be tudtam szedni.
-
raz0r911
tag
válasz
Nyethuszar #505 üzenetére
Gőzmozdonnyal
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #501 üzenetére
akkor jó sok autóm lesz
-
Simi37
őstag
válasz
Nyethuszar #489 üzenetére
Aláírásban itt van, de kikerestelek a hozzászólásaid egyikéből
-
Simi37
őstag
válasz
Nyethuszar #486 üzenetére
Jól van na
Én most arra gondoltam, hogy konkrétan haveri körből senki nem vette meg.
-
Anulu79
addikt
válasz
Nyethuszar #478 üzenetére
Minden online játékot szétcsesznek a csalók szerintem. Bár én nem értem, hogy mi ebben a jó. Hisz ez is csak egy játék amit nem kell komolyan venni.
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #469 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Nem találkoztam még olyannal akinek lett volna. Vagy csak nem látszott
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #467 üzenetére
3 napig semmi kidobálás ma fél óra alatt 3x.
-
Simi37
őstag
válasz
Nyethuszar #461 üzenetére
Mondok cifrábbat. Win7 alatt nem számít, hogy fut-e AB + rivatuner kidob. Win10en nem számít, hogy fut-e AB + rivatuner, mert nem dob ki. Kicsit kényelmetlen csak azért átbootolni win10re, hogy játsszak de ez van.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nyethuszar #461 üzenetére
Ugyan nekem nV kártyám van és még nem vettem meg, de elképzelhető hogy az MSI AB OSD része kavar be.
Nekem is volt már ilyen más címnél. Egyébként zárt alfánál, bétánál és nyílt bétánál nekem nem volt az AB-vel gondom.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Nyethuszar #457 üzenetére
Nvidia kártyám van,stabilan fut a játék.
(#459) Simi37:
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Nyethuszar #455 üzenetére
Szívesen segítettem,és örülök,hogy neked is megvan az a papír,így te is hozzáférhetsz azokhoz a gépekhez
( Nálam win10 alatt nem dobál ki a játék. ....szerencsére .) ) -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Nyethuszar #453 üzenetére
Nem a dobozban volt a kupon,hanem a játék mellé kaptam,pontosabban a blokkal együtt.
Digitális Tartalom van ráírva. Be kellett lépnem a www.thecrewgame.com oldalára az uplay loginommal,majd ott beváltani a Digitális Tartalom kódomat.Ekkor jött az értesítés emailben,és mellékeltek az üzenetben egy uplay kódot,amivel aktíválhattam a Motor Packot -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Nyethuszar #450 üzenetére
Hali! Én megjelenés előtt rendeltem meg a játék dobozos verzióját,és mikor átvettem a játékot,a doboz mellé kaptam egy ajándék kupont és egy kulcstartót is. A lényeg az,hogy az a kupon tartalmazott egy Motor Pack kódot,és ezt a kódot aktiválva hozzáfértem a mocihoz és a Mercihez is a HOME-ban.
-
Joccc07
addikt
válasz
Nyethuszar #439 üzenetére
Nekem is kilépett. Mondjuk csak egyszer. 1050ti legfrissebb driver.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Nyethuszar #434 üzenetére
XBOX One X se tökéletes, nálam 1x lépett ki a Home Menübe.
Néha pici laggok előrodulnak, de szerintem 1-2 frissítés korrigálják. -
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar #434 üzenetére
Így is produkálta ugyan azt..
Nyomok rá uplayben egy fájlok ellenőrzése cuccot.. Ha az se segít akkor nincs ötletem :S -
orc88
őstag
válasz
Nyethuszar #366 üzenetére
FAQ
When can I play the Beta?
The Crew 2 – Open Beta will be available between Thursday, June 21st at 4am EST unil Monday, June 25th at 9am UTC. -
Mike Farrel
tag
válasz
Nyethuszar #351 üzenetére
Én nem tudom mi a fene baja van pedig most újítottam benne a dolgokat... Erre a zárt béta nem indult el, de az volt a vicces, hogy xboxon se ment. Ott is töltő képernyőig elment és visszadobott a menübe.Úgyhogy wtf... Ha ez is olyan lesz elfelejtjük ezt a dolgot. Akkor marad három másik cím ami elég lesz idénre.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Nyethuszar #350 üzenetére
én még annó amikor ez bejött, reddit-en találtam egy brazil srácot aki vásárolgatott a brazil kártyájával, cserébe némi pár százalékot számolt fel, sok-sok játékot vetettem vele
most viszont nem volt kedvem bonyolítani, itt hwaprón egy sráctól megvettem a nvidia-s kulcsát, 9 pénzt megért
(ha esetleg még találnátok kulcsot, arra figyeljetek, hogy kell egy gép amibe van 1080.. csak úgy engedi aktiválni) -
válasz
Nyethuszar #350 üzenetére
Én is onnan vettem az 1-et. SP-vel együtt olcsóbb volt, mint itthon a sima.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Nyethuszar #347 üzenetére
Valamint nem ritka, hogy dobozosan olcsóbb, mint digitális vásárláskor. Legalábbis NFS pár része, meg a Crew (immár) 1. is ezért van meg dobozosan nekem
-
regener
veterán
válasz
Nyethuszar #345 üzenetére
A BF1-et rendeltem onnan ajándék pendrivval anno, az egy dolog hogy a pendriveot többet használtam végül mint a játékot, de az összeszerelése olyan volt hogy lejött a borítás róla, szóval nagy minőséget ne várj
-
válasz
Nyethuszar #342 üzenetére
Én előrendeltem az alapot U pont kedvezménnyel. €48 volt így. Ennyit megért.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #342 üzenetére
Popularig lesz content lock, egy szinttel fentebb tudunk menni. "Ebben már a Touring Car, Drift, Motocross, Jetsprint is elérhető lesz." Ennyivel lesz több tartalom.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nyethuszar #294 üzenetére
tegnap nekem is havas volt utána átmentem a nyugati partra ott már nyár volt
-
orc88
őstag
válasz
Nyethuszar #269 üzenetére
Tényleg nem sok, viszont a nehézség állításnak örülök, az előző részben nem nagyon lehetett állítani az AI nehézségén, itt viszont tényleg kihívás némelyik hard event. El lehet velük szórakozni mire mind pipa
-
válasz
Nyethuszar #233 üzenetére
Igen,az a nevem. Ha összefutunk,mehetünk pár kört.
-
Nyethuszar
tag
válasz
Nyethuszar #240 üzenetére
hopsz.. lejárt a szerkesztési idő...
de közben le is töltődött.. Már csak az kellene,hogy lehessen indítani
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Nyethuszar #233 üzenetére
Még ráérsz. Úgyis csak csütörtökön indul.
-
válasz
Nyethuszar #205 üzenetére
Én sosem tudtam az első részt kormánnyal játszani. Mindig volt egy kis késésem és ez megölte az egészet. Csak ennél az egy autós játéknál tapasztaltam ezt.
-
válasz
Nyethuszar #203 üzenetére
Jobb kormánnyal mint az első?
-
válasz
Nyethuszar #201 üzenetére
Köszi a választ. Nem lenne rossz a jövő havi start előtt még kipróbálni egyszer.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #195 üzenetére
De az tud AVX-et, amikkel nem indul, azok meg nem, ez az egyetlen logikus magyarázat. A G4560 2017-es proci, AVX nélkül.
-
orc88
őstag
válasz
Nyethuszar #191 üzenetére
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nyethuszar #187 üzenetére
-
csab991
senior tag
válasz
Nyethuszar #179 üzenetére
Ha tovább kattintasz a teljes leaderboard-ra akkor már a helyes időt fogja mutatni.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest