Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
-
Vangelis
félisten
Én most beszéltem a 1412-vel. Én is gondolkdom, hogy lemondom a picsába... jobbat ajánlott a UPC.
6000ft lesz a kötbérem.
De érdekes mert legutóbb telefonon is lehetett kérni a leszerelést de most már csak írásban engedik....
Mondtam, hogy legutóbb nem kellett leírnom.
Azt mondta a hölgy, hogy Ő nem is lát arra utaló jelet, hogy én egyszer már le akartam szereltetni....Létezik, hogy eltünik a rendszerből?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kenwood
veterán
válasz villamos #44028 üzenetére
Sztem ez nem egy olyan dolog,ami egy utanaolvasasnal feltetlen kiderul.
Ki is probaltam egy baratomnal,de neki csak 1 tvje van,igy nem jott ki.
Fel sem merult bennem,hogy korlatozzak a hdt.
A hd es az sd stream kozott lehet olyan 1 mega a kulonbseg,es optikan jon a 30-as net,ami akar 100 is lehetne.
Nem tudom megerteni,miert szivatnak ilyennel ...Nem vagyok hajlando hibauzeneteket olvasgatni,meg az egyik szobaban csak SD adast nezni.
Igy is lemondtam a 3. teverol a vendegszobaban.Van a hazban Upc is.megkeresem oket.
A listara a teljes csomagnak a csomagnak 11k 120as nettel (nekem eleg 30 mega boven)
Ha ok is adnak egy 6-7ks ajanlatot es nincs korlatozva a hd ilyen modon,akkor oda.
Ha nem,vissza a digihez. ( a discovery es egyeb ismterj csatornak hianya miatt nem szivesen)Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MODERÁTOR
-
villamos
őstag
Tökjó, nekünk analógról kellett átszokni, öt tévéből kettő ugrott egyből ...
Azt nem értem, hogy ha volt eleve egy szolgáltatása, amivel meg volt elégedve, akkor minek váltott "erre a mocsokra" , és ha már vált, akkor nem néz utána, hogy mégis mire számítson, mi hogy működik?
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz kenwood #44010 üzenetére
A hd és sd csatornák külön vannak, ki lehet venni a másik boxon a hd -kat a csatornalistából, és akkor csak neked lesz. Főleg ha a másik tv mondjuk valami régi crt...
Igaz nekünk van egy régi daewoo tévénk, amióta egyre több a 16:9 csatorna, azóta szét vannak húzva, hiába állítod 4:3 -ra a képarányt, a kép fele hiányzik, viszont ha átállítod a képarányt 720p -re, akkor szépen látható az egész kép, alul-fölül csíkkal...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Vangelis
félisten
válasz Intruder2k5 #44022 üzenetére
goooogle a barátjuk
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
ANDROID???
addikt
-
MODERÁTOR
Márpedig ez sokszor így van... Én múltkor Erste-nél lepődtem meg, volt kérdésem, erre hallom a telefonban, hogy neten keresgél, meg a kollégájától érdeklődik, hogy merre találja a weblapon! Ekkor rá is kérdeztem, hogy ugye nem mondja komolyan, hogy a weblapról akarja felolvasni a dolgokat, hiszen azt én is látom, de ott nincs fent a kérdéses infó! Mint kiderült nem is volt, de ez már részletkérdés, az ügyfélszolgálat sok helyen ennyit tud!
-
wmati
addikt
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok, lányok!
Egyébként, hogy van a szabály?Akkor kötelesek átvenni t-pontban is az eszközöket, vagy tényleg csak postán?
-
wmati
addikt
válasz kenwood #44010 üzenetére
Nincs ilyen beállítás, ja és csak sípol a boxod hogy nincs több stream mert azt egyet már használja valaki a nálad lévő box meg nem tud mit tenni.
Azt hiszem 8 munka de nem biztos, de ha nem akkor a már felhasznált hűségkedvezményt kell kötbérként vissza fizetned ami esetedben nem lehet olyan sok.
Ez van maximum 2 sd és egy hd stream jár egy elő fizetőnek.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
iptv-vel kapcsolatban 1-2 kerdes :
- van-e olyan beallitas a boxon,hogy nem elerheto hd stream eseten (a masik szobaban hdt neznek,az enyemet letiltja a telekom szanalmas) rogton, hibauzenet nelkul sd streamre valtson?
tegnap este a csatorna kivalasztasa olyan volt,mint egy aknamezon setalni,ha veletlenul hd csatorna jott a sorban,az rogton plusz 2 gombnyomas.szetbaszott az ideg.- szerdan tortent a bekotes 2 ev husegre.
van-e lehetoseg x napon belul elallni a "vasarlastol"?
ha igen x mennyivel egyenlo ? ha nem,milyen koltsegekkel jar a felmondas ?digikabelrol valtottunk erre a mocsokra.
a discovery es nehany ismeretterjeszto csatorna miatt jo lenne,de maga a technologia annyira korulmenyes a dvb-c hez kepest,h az egesz csalad idegbeteg tole.
eddig en nyugtattam oket,de amikor tudatosult bennem,h a masik szobatol fugg,h en mit nezek,nalam is betelt a pohar.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Szokenesz
senior tag
Nekem az internet, telefon hűségét módosították maguktól 2014.08.18-ról 2014.10.08-ra, ami egy hibabejelentés alkalmával derült ki és egyúttal "meg is fenyegettek", hogy az októbertől aláírt hűségeseknek kötelező távszámlára váltaniuk, különben elveszik a speciális kedvezményeket. A speciális áraim (Net+TV+Tel 2450+2600+200Ft) nem szeretném emiatt elveszíteni, mert ők elcseszik a dolgokat.
Ezt a helyi Telekom üzletben meg is reklamáltam, amire azt a választ kaptam, hogy a laptop rendelés feltétele a hűség és amiatt módosították, ez rendben is lenne, ha nem 08.18-án írtam volna alá a hűséget és rendeltem volna a laptopot, amit kiszállítottak szeptember elején. Akkor hogy jön a hűség októberre?
mtkapcsolatra van értelme írni vagy hogy lehetne ezt rendbe tenni? -
titán
-
havri1
félisten
válasz Gubek-Einste #44006 üzenetére
Semmit... Alig vártam már, hogy leteljen, vinném őket át a upc - hez.
Most 5k körül van a számla, és alig használják. Csak telefon előfizetés, hoppá dijcsomag + hivoszam kijelzes. (3500 körül van a havidíja, és 1e körül a hívás)
Tartok tőle, hogy telefonon keresték meg őket, de mivel nagyapám fekszik, nagymamám meg alig beszamithato, így simán el tudom képzelni, visszaeltek a helyzettel.
Írtam egy levelet a t-nek, kértem, derítsék ki, ki és milyen feltételekkel hosszabbított.[ Szerkesztve ]
havri
-
titán
-
havri1
félisten
Azt ki lehet valahogy deríteni, hogy ki hosszabbított hűséget egy telefon előfizetésre idén áprilisban?
Le akartam mondani tegnap, és van hűség 2015.04-ig.
Nagyszülők tuti nem, így sakk matt..havri
-
ANDROID???
addikt
Ja az alján pirelli A4201 (remélem ez a típusa).
-
ANDROID???
addikt
Van valakinek tapasztalata ezzel? [link]
-
adika4444
addikt
válasz dchard #43994 üzenetére
Sziasztok!
Nem azért szóltam hozzá, hogy hozzászóljak, hanem azért, mert én így tudtam. Mindenhol azt olvasom, hogy a britge mód tiltva van, de ilyet, hogy buherálással meg lehet oldani, nem láttam. Én felvetettem még tán 2-3 hete, hogy mi lenne akkor, ha egy britge módba tett HGW Backup-ját állítanánk vissza egy Telekomosra, de ez a téma azóta elült... Lényeg, nem akartam baromságot közölni, én tényleg így tudtam...
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest