Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
sziasztok!
Nekem már majdnem minden világos, egy valamit kivéve.
Ha NetMánia L-ről felváltok XL vagy XXL-re, akkor a 15 Mbps up-t megkapom coax hálón?üdv, adika4444
-
bul07
nagyúr
válasz #78121280 #45295 üzenetére
Akkor az ÁSZF vagy a weblap a hatájos
ÁSZF-nek kellene, nem?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
Na most nem azért, de itt a 90/91 lapon más szerepel:
Tehát 07.01 től érvényes aszfben az l csomag 30/5 a kínált sávszél.
Hol van a 07.28-tól érvényes aszf?[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #45285 üzenetére
Na akkor délután hívom őkket megint
Megkérhetnélek hogy linkeled az adott paszust hogy tudjak rá hivatkzni mert akkor egyből egy évett tettetek is rá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
válasz havri1 #45287 üzenetére
Nekem mondjuk külön számot adtak őt kell keresnem bármi van és nekem ezt mondta. De majd még később rákérdezek. Mundjuk hűségem 2016 márciusban jár le addig még bármi lehet. Ha nagyon szarakodnak átmegyek az extrenethez bekötettek egy csupasz adls-t 12 hónapra előre kicsengetve és így jártak. A vezetékes telefon helyett meg beteszek egy régi mobilt
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz djculture #45285 üzenetére
Össze vissza beszélnek.
Mind a 2 ügyintéző, akivel beszéltem, a belső levelet olvasta fel, amiben az szerepel, hogy technikailag semmi se változik, csak a garantált sebessegeket fixaltak.
De arra a keresemre, hogy egybefuggoen mondja el nekem a következőt :Kijelentem, hogy hűség hosszabbítás után is változatlan áron, változatlan azaz 30/5 mbit sebességgel tudom használni az internetet... Nem tudta vállalni.
havri
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Ha jól olvastam itt többen azt írtátok hogy hűsség hosszabításnál marad a régi sávszélesség
Felhívtam őket én is és nekem azt mondta az ügyintéző hogy hűsségidő hosszabításnál beraknak majd a jelenlegi csomagjukba tehát a 30/1-be
Hát ez f@sza
Ha tényleg így lesz én biztos hogy visszalépek a 20/1 csomagba , miért fizesek nekik többet szinte ugyanazért a szolgáltatásért
Az elköszönés ellőt még odattetem azért hogy lehet kereshetek másik szolgáltattót
De hogy képzelik ezt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wmati
addikt
válasz Sofian #45278 üzenetére
Szakembereknek akik a csomagokat kezelik, elő fizetők egy részének lesz csak jó a többi masszívan szívni fog.
(#45279) kabelmania27 Akartam is mondani hogy a kisebb csomagokat is nézd meg S,M és gondlom nem kell le írni hogy máshol mit kapsz a Telekom S,m csomag áráért.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha ár szempontjából nézzük akkor igen, mert konkurenciásterületen hiénába kevező lesz a két gyors csomag, de ha csak feltöltés szempontjából nézzük akkor koaxos terület jól jár mert kap +5Mb feltöltést az egy más kérdés hogy kisebb csomagban lévőknek többet kell érte fizetni.
Statisztikának[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #45276 üzenetére
Helyesbítek optika koax vagy réz területen ahol nincs más.
(#45275) Sofian Gondolom egységesítésre hajtanak minden ugyan olyan legyen minden hol minél kevesebb csomaggal stb.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Sofian #45275 üzenetére
Lehet ügyviteli rendszer miatt, de kicsit érthetetlen eddig is külön volt, ahogy nézem az a lényeg hogy ha lehet az ügyfél válassza az 50 és a 120-as csomagot, már ha tudja,mint mindig most is ADSL-területen járnak legrosszabbul ahol nincs más lehetőség, 120-as optikások rosszabbul járnak, de két felső kábelmodemes csomaggal rendelkezők és akik váltanak felfelé azok jól járnak.
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #45273 üzenetére
Ki lehetne adni csak optika csomagot, de ez gondlom fájna a T-nek.
-
törölt tag
xDSL területen ugye eleve, a többin pedig megfontolandó
(#45267) GoodSpeed : Egyébként arra gondoltam már, hogy T-nek írni tájékoztatás kérés ügyében a mobilnettel kapcsolatban, de amilyen pechem van, írásban is ugyanaz az ügyintéző fog válaszolni, akit egymás után kétszer kifogtam
Valahogy így nézhetne ki a válasz:
Kedves XXXX
Önnel beszéltem telefonon, már két alkalommal, ahogyan szóban, úgy írásban is megtudom erősíteni az általam elmondottak a kedvezményről...
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
hát most röhögök. Ezt komolyan gondolja a T? LOL?
VDSL 5mbitről 1mbitre csökkenő feltöltés??
optinet... na ez a vicc: 50 mbitről 15mbit.
WTF???? olyan technológia amit a digi használ konkrétan, simán vinné a több száz megabitet, erre még jobban lefolytják?? ez mi a faszért jó? túl sok az előfizető?
felháborító.
-
törölt tag
Most még igen szerintem, de akiknek 2015 vége fele jár le, azoknak szerintem esélyes, hogy az új interaktív csomagot kell választaniuk. Mondjuk nálam a szereléssel sok gondjuk nem lesz, mert mind a három szobába eljut a HGW-ről az Internet CAT5e LAN kábelen a másik két routerbe. Egyetlen, majd egy nagyobb tükör felszerelését fogom kérni, egyszeri felárért.
-
törölt tag
válasz havri1 #45266 üzenetére
"Persze egy dolog ismét elkerülte a figyelmem: Remélem nem az új csomaggal állítják helyre a hűséget!!!! Tehát marad 2015.03.xx ig az 5mbites upload."
Most visszahívhatod őket ezt tisztázni, de amit mond az adott ügyintéző az csak egy dolog, mert amikor engem rábeszéltek a Paletta L 100-ra - nem is sejtettem, hogy komolyan érintené bármilyen formában a mobilinternetemet -, de azért rákérdeztem az ügyintézőnél, azonnal rávágta, hogy nem, a kedvezmény marad 40%! Ugye ez elvileg rögzített beszélgetés.
Eleve a második ügyintézőt, aki aktiválta azért kellett bevonnom, mert 1 nap után sem jött meg az SMS, hogy váltottak Paletta L-re, lehet ha az eredeti ügyintézőnél marad a dolog, vagy nem váltja át Paletta L-re, mert például mulaszt valamilyen okból, vagy nem veszi le a kedvezményt.
Aztán aki beaktiválta, az meg levette 25%-ra - ő volt a második személy -, utána egy harmadik meg biztosított róla, hogy ez eleve így volt szabályszerű, azaz kenhetem a hajamra a rögzített beszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz #41133696 #45265 üzenetére
Felhívtam őket ismét.
Konkrétan azt kérdeztem, hogy mi lesz hűség lejárata után.- Hosszíbtani kell, és változatlan marad minden. Hangsúlyozta, hogy nem változik semmi, a feltöltési sebesség garantáltja 1 mbit, ennél jóval gyorsabban fog menni.
Aha , persze..
Most kértem egy kivizsgálást, hoyg hogyan lehet az, hogy 2013 március elején vettem egy tabot 2 évre, akkor a hűségem miért 2014.10:12. Kérem az eredeti 2 éves hűség helyreállítását.
Persze egy dolog ismét elkerülte a figyelmem: Remélem nem az új csomaggal állítják helyre a hűséget!!!! Tehát marad 2015.03.xx ig az 5mbites upload.havri
-
törölt tag
válasz havri1 #45255 üzenetére
Ezek szerint nem vezetékes, és nem is 30-as számról hívtad. Így azért tényleg drága mulatság várakozni ügyintézőre. Egyébként - ezt múltkor írni akartam a létszámleépítés kapcsán -, korábban bevezették, egy törvény módosítás után, hogy 5 percen belül ügyintézőhöz kell kerülnie a hívóhoz, na most az elbocsátási hullám érdekesen érintheti ezt a részt is, kivéve ha az csak a szerelőkre meg egyéb alkalmazottakra vonatkozik, de a ügyfélszolgálatosokra nem.
-
adika4444
addikt
válasz poli27 #45228 üzenetére
Sziasztok!
Ezen kevés előfizető, de nyerni fog!
Aki most felvált coax-xal 50-re v 120-ra, az a 10 és 5 Mbps helyett 15-t kap felfelé!
Viszont optikán az eddigi 50 helyett a 15 Mbps kicsit szerintem nevetséges...
(#45230) Athos.187: Nem vagy vele egyedül. Én is otthagynám ezt a ganét...
(#45233) GoodSpeed: Nekem valami nem teljesen világos. Most NetMánia L-t használok. A hűségem 2015 augusztusig tart. Ha akkor nem váltok, akor lenteb fog esni a netem 30/1 Mbps-re? Vagy hosszabbíthatok erre?
És ha én most felváltok 50/15-re, akkor az vajon járni fog valamivel? Például kimaradás? Coax-ról van szó...
Az 50 Mbps azért tetszik, mert 15 Mbps feltöltés, nem kevés...
(#45235) M_AND_Ms: Igen, de az Tv volt, ez pedig net, úgyhogy szerintem nagyobb lesz a felháborodás.
(#45243) heim51: És akkor gondolom drága is lenne, meg meg is figyelnék a forgalmat.
(#45244) GoodSpeed: Szerintem nem fognak kivonulni...üdv, adika4444
-
havri1
félisten
Dejó, ráadásul még a tegnapi 1412 hívása is 1 rugómba került.
Hihetetlen, hogy minden kék szám hívása mobilról 40 ft/perc .havri
-
havri1
félisten
válasz n@p@lm #45252 üzenetére
Ez is egy jó kérdés, igen.
Nem kötelezhetnek rá szerintem, hogy köss egy drágább csomagot..
Azért az interaktív 1k val tuti drágább.
Nézegettem, hoyg ha lejár a netre a hűségem, mit csináljak.
Telefon, sat családi HD marad, és lehet lesz egy UPC 30/3 net..még az is gyorsabb..igaz így drágább lesz.
3500 körülre ugrik a családi+hd sat, és a net meg önmagában a upc-nál 4650.
Nem szeretném a sat-ot leváltani, mert csomagban a upc-nál 8k körül lenne a 60/6+ tv, viszont csak 4 hd csatorna van, magyar 1-2 duna meg még valam. Se tv2, se rtlklub. Ezeket nézi a család főleg..(sajnos).
Még nem tudom mi lesz..lehet beadom a derekam, és 8k upc, és lemondom a T-t.
Marha russzul esik ez a csökkentés (5mbit-->1mbit)[ Szerkesztve ]
havri
-
n@p@lm
őstag
most akinek sat tv családija van és lejár a hűség (2014.08.15) akkor már nem tud ugyanerre a csomagra hosszabbítani?
-
wmati
addikt
Ezek a hibák mit jelentenek ? Egy kettőről van fogalmam hogy kb mi de nem ismerem mindegyiket melyiket mér.
Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.2;CM-MAC=..
TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC= ;CMTS-MAC=0
Honoring MDD; IP provisioning mode = IPv4
DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC...
SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q.
-
havri1
félisten
Ha lejár a hűségidő a netre, akkor listaárasra ugrik át, amennyiben nem hosszabbítok?
Hogy lehet az, hogy 2013 februárjában vettem egy tabot 2 év hűséggel...és mégis a netre 2014 10.12 lejár a hűségem?havri
-
heim51
csendes tag
Szerintem a kivonulást lehetne idézőjelbe tenni. Gyanítom itt arról van szó, hogy közölték velük hogy vagy így lesz, vagy kaptok még 5 különadót. Mivel, jönnek az uniós előírások, így ahhoz jön pénz is, majd a "Mi" saját alvállalkozóink fogják csinálni a hálózatépítést. Majd győzelmi zászlóként elmondjuk hogy igaz a támogatás mellé még 10x annyi hitelt vettünk fel, de digitális magyarországot építettünk... Persze aztán 100 forintért átvándorol valami baráti kézbe. (Ti ezt ennyire elképzelhetetlennek tartjátok?)
-
heim51
csendes tag
válasz #41133696 #45233 üzenetére
Szerintem alapból kifelejtettél egy lehetőséget.
1, a telekomot (DT) eszméletlenül nem érdekli az ügyfél, konkrétan egy dolog érdekli a profit, semmi más sem nem jóindulat, sem pedig ügyfélközpontúság.
2, ne legyen igazam de valami kb hasonló forgatókönyvet tudok elképzelni:
telekom elküldi az embereket, sajnos nem a mangmentből, az osztályvezető helyettesének a helyettesét fogja hanem a melóst, amiből lassan már alig van, alvállalkozók alvállalkozója stb.
majd ezzel felvezeti azt hogy kifacsarjuk még a maradék kis pénzt a már sokszorosan megtérült üzletből, de mivel fejleszteni kéne és az már kiadás lenne, ezért szép lassan kivonulnak, és ne legyen igazam de valamiért pont az állam fogja megvenni. Ne felejtsük el a Telekom (DT) a befektetett pénzének a sokszorosát visszakapta már, + az eladási ár is igen magas lesz. (nem gond kifizetjük).
Az állam hálózatot cserél , majd valamelyik cégnek eladja féláron (persze olyannak aki a nagy kövér vezetői segghez , nyelvel közel van).
Utána pedig lesz egy jó szolgáltató, magánkézbe, amit mi fizettünk ki... (gyanítom senkinek nem ismeretlen ez a forgatókönyv) -
bubba1981
újonc
Sat tvm van mert itt csak azt tudják biztosítani. Elvileg interaktív sat tv lessz előbb vagy utóbb mihelyt kicserélik a boxot.Ezután kutakodok hogy mit adnak. Idáig nem sok sikerrel😟 a Deutsche telekomét hamarabb megtaláltam mint a sajátomét. A német box az nem semmi kütyü és ott a honlapján van is bemutató
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #45237 üzenetére
Javítva: Nem Bank ő, én meg NEM a devizában eladósodott ügyfele voltam...
Szerk: Persze azt értem, hogy a Discovery-nek meg stb $-ban fizet, de átmeneti ingadozást ne hárítson át, pláne nem véglegesen. Meg indoknak nyomja azt, hogy nőtt az infláció vagy tudom is én...
A T-sem emelt ilyen ürüggyel, pedig azóta is gyenge a Ft a $-ral, az €-val, és a Fonttal szemben is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krystal_s #45232 üzenetére
Emiatt ne szomorkodj, semmi nem garantálja, hogy nem fog lecsökkeni, aztán én is majd kénytelen leszek beletörődni. Már így is esett majdnem 0.7 Mbps-ot úgy, hogy nálam UPS-en van, tehát még az sincs, mint ahogy sokan csinálják, hogy sűrűn lenne áramtalanítva.
Szerk:
(#45235) M_AND_Ms: Arra emlékszem Még én is örömködtem, hogy milyen jó, hogy nem náluk vagyok már... Meg volt valami film csatornás balhéjuk is, aztán benyomták a saját adójukat, azt is lenyelték az emberek... én meg akkor váltottam róla, amikor 200 Ft emelést vezetett be a havidíjban, azzal a dumával, hogy a Ft gyengült a $-hoz képest. A magyarázó szöveget nem vette be a gyomrom. Hol érdekel engem, hogy ráadásul nem is amerikai cég, a Ft gyengülésével vesztett a poriftjából?! Nem Bank ő én meg a devizában eladósodott ügyfele voltam.
Más szolgáltatóról nem is tudok, csak a Digi-ről amelyik ilyesmi indokkal emelt.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz #41133696 #45233 üzenetére
Azt azért megjegyzem, hogy annak idején, amikor a Digi kihajította az összes Discovery csatornát mindenki tömeges eltávozást és a Digi végét vizionálta. Aztán a dolgok mentek tovább és nem dőlt össze a világ, sőt a digis előfizetők rájöttek, nem hiányzik nekik egyik discos csatorna se.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
törölt tag
válasz adika4444 #45227 üzenetére
Ez most egy próba. Valamiért a T meglépte, mint az 1700 fős kirúgást is, a lényeg nem is ez... vagyis ez is, mert ok okozati összefüggés van, de most más vonulatát szeretném röviden leírni.
Ha engedik, hogy ez így maradjon akkor cudar világ lesz. Most én négy felet látok, akin alakulhat a jövő:
- A T
- Az előfizetők
- A felügyelő szervek
- A többi szolgáltatóArra korábban is utaltam, hogy a többi szolgáltató most erősen figyeli az eseményeket, hiszen Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója lépte ezt meg és nem egy kis pici cég. Lesz olyan, amelyik profitál az elvándorlókból, és olyan is, amelyik szintén bevezeti ha lehetséges lesz. Az extra szívatás az persze az a verzió lesz, ha x szolgáltató átcsábít majd embereket magához, majd később szintén szankciókat vezet be.
Az ÁSZF változásról:
Azt nem tehették meg, hogy a meglévő ügyfelekre is vonatkozzon, mert az tömeges szerződésbontásra adhatott volna okot. Azt sem játszhatták el, hogy az újakra és azon meglévő ügyfelekre, akiknek nincs más választásuk - tehát sarokba vannak szorítva -, mert ott már a felügyelő szerv közbelépett volna. Így maradt ez a verzió, hogy csak az újakra. Szerintem úgy ítélték meg, hogy a piacon már régebb óta nagy változás nincs a különböző szolgáltató táborok között fel van osztva a piac. Vannak akik szinte évente váltanak szolgáltatót - velük úgysincs mit kezdeni, és nyilván ők nem fognak a T-hez sem visszamenni, sem új ügyfélként megjelenni -, mások egyéb okból vándorolnak ide-oda - például mint az én városomban, hogy jött a másik nagy és 3x gyorsabb Internetet kínál - , de a felhasználók jelentős része vagy hűséges, vagy nincs más választása, vagy úgy gondolják, hogy a többi szolgáltatónál sincs garancia arra, hogy nem vezet be hasonló szigorításokat. Egy technológiára való áttérés jó esetben egyszeri, de sok nyűggel jár.Szóval van egy pár %-os vándorlás, de ez állandóan, és mindenhol így van. Így meg akiket egyébként is köt a hűség nekik nincs sem okuk sem kötbér mentesen lehetőségük sem szerződést bontani.
6-12 hónapon belül szerintem eldől a dolog, de abból adódóan, hogy 1700 embert elküldtek, valószínűleg biztosra mennek.
-
Krystal_s
addikt
válasz #41133696 #45152 üzenetére
Jó neked. Mindig kicsit szomorú leszek, amikor berakod a képet, hogy nálad a 20 is 21-el megy.
Bárcsak egyszer én is megérném, hogy valami egy kicsivel jobb lenne és nem rosszabb...
Reggel írták, hogy kivizsgálták és a rendszerben találtak valami hibát, amit javítanak, aztán a köv. sms-ben meg már azt írták, hogy nem találtak hibát és maradt minden. Kezdem feladni, egy idő után nagyon megviseli az embert. Megtehetném, hogy minden éjjel, minden nap felhívom őket, de ez teljesen kikészíti már az idegeimet. Ismerősöm sincs, aki ott dolgozik, pedig csak úgy lehetne intézkedni. Szerintem a női hangot sem veszik úgy komolyan, mert apu erélyesebb tud lenni és az hatásos szokott lenni, de Ő eléggé elfoglalt és nem is nagyon ért ilyen dolgokhoz. -
TiMoN
senior tag
válasz poli27 #45223 üzenetére
Azt mondta az ügyintéző csajszi, hogy platformfüggetlen lett a csomagkínálat.
Mondom az árát is átszabhatták volna, mert mondjuk drágábban kapom mint más!
Erre sajnos nem tudott mit mondani. (költözzek el)Annyit még hozzátett, hogy az internet kínálatban nagy változás már nem lesz.
-TiMoN-
-
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Olvasom itt a napi termést...
Hát, mit is mondjak... Egy tuti...
Ahogy elérhető lesz nálam a Digi, akkor váltok, ez a kedves T pedig húzzon a francba! Ja és akkor azt nem is említem, hogy a kedvenc szolgáltatóm volt, mert soha nem volt problémám vele, de mostanság ugyan csak tele van velük a hócipőm Milyen már az, hogy a 30 megás netnek kevesebb, mint a 10%-a a garantált?
Sztem rögvest lépjünk mobilnetes életre, ahol a garantált 0 Mbps, és akkor nyugodtan mondhatná a Telekom: A garantált sebesség megvan!üdv, adika4444
-
poli27
veterán
Azért vicce, hogy optikára sem tudnak kiadni normálisabb csomagokat,jól látom hogy a 120/50 ből 120/15 lett optikán? Szégyen ez a T sztem komolyan Miért kell minden fajta szolgáltatást egységesíteni holott nem lehet,így voltak az iptv vel is ezért nem volt hd sokáig csak 5-6db viccesek....
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
T-home-nak a Sat-tv-je milyen felbontásban sugároz?
Igaz, hogy nem 1080-as hanem kisebb és pl a Tarr szolgáltatóé viszont eléri az 1080-at?F.K.T.
-
Athos.187
csendes tag
Kezd egy kicsit a tököm tele lenni az egész szolgáltatóval. Horror pénzeket kérnek el a szolgáltatásért, más szolgáltatónál fele ennyi pénzért klasszisokkal jobb szolgáltatást kapok minden szempontból. Tényleg nagyon sok ideje vagyok ügyfelük, de kezd egy kicsit elegem lenni az egészből, az átláthatatlan számláikról meg inkább nem is beszélek , ja és természetesen pont akkor nem tudok bejelentkezni se a T-Home se a T-Mobile oldalán, amikor a legnagyobb szükségem lenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
TiMoN
senior tag
Leváltottam 120/10 ről 50/15 csomagra, de még nincs beállítva az új feltöltés.
Gondolom ez idő kérdése mire mindenhol beállítják, vagy majd külön kérni kell?-TiMoN-
-
wmati
addikt
válasz alexander12 #45213 üzenetére
Pasz nálunk ezt mondták a szerelők rá, mondjuk leg nagyobb előnye a feketének hogy nagyobb a hdd -je.
(#45214) Athos.187 Nálunk ezt jelentette ne tudom most milyen rend szerint de ha meg nézem a számlát akkor fizetési fel szólítás felírat is van rajta. De 1412 számlázás és be hajtási osztály minden el mondanak esetleg valamit jóvá írnak nem ritka.
[ Szerkesztve ]
-
-
wmati
addikt
válasz alexander12 #45203 üzenetére
Elméletileg az új feketék gyorsabbak, csatorna váltás stb, nálunk szerelők annyit mondtak csak ezüst színű boxra hogy egy csatorna váltás annyi idő amíg el szívok egy cigit és meg kávézok.... Jó kis reklámot adnak szegény doboznak.
-
Athos.187
csendes tag
Sajnos mostanában anyagi problémáim voltak, és nem tudtam időben fizetni a számláimat. Most nézem épp a legutóbbi számlámat, és nem hittem a szememnek. Idejét sem tudom már, hogy mióta vagyok a T-nél előfizető, soha nem voltak elmaradásaim a számlákkal, sajnos mostanában előfordult. Találtam egy ilyet a számlán: Korlátozásból visszakapcsolás 5250 Ft, valamint Fizetési felszólítás eljárási díj: 3 x 750 Ft. Ez a kicsivel több mint 5000 ft komoly?????? Az is érdekelne, hogy ez a fizetési felszólítás eljárási díj mire vonatkozik? Mi ez a 750 Ft? Miből tevődik össze? Se emailt, se levelet, se sms-t, sem hívást nem kaptam tőlük, hogy elmaradásom lenne.
-
Athos.187
csendes tag
Sziasztok!
2-3 hónapja Paletta L 200 csomagra váltottunk. A problémám az lenne, hogy a számlázás nem egészen világos számomra. A Paletta L 200 havi díja 15200 Ft, ami elviekben tartalmazza az internetet, telefont, tv-t, és mobilt, viszont váltás óta ugyanúgy kapom a számlákat a T-Mobiletól. Nem egészen értem, hogy hogy van ez!? Kifizetek egyszer 15200 Ft körül, és még levesznek havonta átlag 8000 Ft körüli mobilszámlákkal.
-
Sofian
őstag
válasz szili.tamas1 #45192 üzenetére
Tőlem aztán nem. (coax)
-
heim51
csendes tag
Régóta olvasom a topicot, és tegnap valami meglepőt tapasztaltam, speedport hgw, belépni nem lehetett, a netem 30/5 vdsl.
mondom nosza speedtest:
[link]
aztán fél visszaállt a mostani értékre:
[link]Megjegyzem pozitív csalódás volt t-home, a megrendelést követően 2 azaz 2 óra alatt létesült. Igaz a sat tv-vel gondok vannak voltak, 1 hónap alatt 3 box csere volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest