Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elment ez a vasárnap is. Reggel mise után kiszaladtam véleményezni egy kocsibeállót amit oda készítenek ahol a faházikót és a tetőtoldást készítettem. Ezt azért nem én csináltam mert már leelőlegezte egy asztalosnál de az én munkámat látva kétségei támadtak hogy az asztalos megfelelően készíti e el neki. Vannak gondok, nem kicsik hanem nagyok. Nem is értem az asztalosok miért érzik azt hogy értenek az ácsmunkához mikor teljesen más keresztmetszetű anyagokkal dolgoznak és azokat az erőhatásokat egyáltalán nem kell figyelembe venniük amiket nekünk a fejünkbe vertek. Itt simán szarufának pallót tettek amit mi semmilyen körülmény között nem tehetnénk meg mert gyenge. Sok sok hiba volt amit mind elmondtam és majd a tulaj eldönti mit fog tenni.
    Onnan elmentem apámhoz és ott találkoztunk édesemékkel . Kicsit beszélgettünk és mentünk vásárolni. Egész normálisan viselkedtek a lányok az ósünben. Ez nem azt jelenti hogy pár felesleges dolgot nem kellett pluszban venni amivel leszedáltuk Sárit, de megúsztuk a hisztit.
    Délután megnéztem a kaotikus futamot és szinte este is volt már.
    Ma reggel 7-re megyünk egy 600m2 gipszkartonozást megnézni. Szerintem onnan hazafelé bemegyünk kicsit a pavilont lambériázni hogy azzal is haladjunk mert lassan birtokba vennék a fogyatékkal élők.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák