Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Egész jól aludtam. Ma van a 2 éves házassági évfordulónk szerelmemmel. Ebből semmi extra nem következik mert nem vagyunk az az ünneplős fajták. Reggel átölelt és mondta hogy boldog évfordulót amit persze én elfelejtettem. Kérdeztem teszünk e valami ünnepit de nemleges válasz volt. Mivel lassan 8 éve együtt élünk ezért 2 éve ez csak egy papír volt nem a közös életünk kezdete. Ettől függetlenül imádom őt minden nap!
    A tegnapi napunk nagyjából úgy zajlott le mint terveztem. Elsétáltam Katicával az oviba és utána elmentünk a tópartra. Amíg Boldival tornázott Kriszta néni addig Adri és én vigyáztunk Sárira kint a parton. Hattyút etettünk és a játszótéren játszottak. Mivel torna után azonnal a táplálkozási terapeutához volt hivatalos a kis kukacos 2 órán keresztül kellett felügyelnem a kis elszabadult hajóágyunkat. Nagy nehezen de sikerült, bár a végén már nehezen lehetett bírni vele. Tornán megdicsérték milyen ügyes, a táplálkozási tanácsadáson pedig felmérték mi a helyzet vele. Fizikálisan rendben van a "rendszer", tehát tud nyelni-rágni-nyelve jól üzemel. Arra a megállapításra jutottak hogy egyszerűen nem tartja fontosnak az evést. Lelki traumákat is vizsgálni fognak hátha ez áll a háttérben neki. Most összeül egy kupaktanács ami áll a gyógytornászból a Neurológusból a táplálkozási terapeutából és egy pszichológusból. Ők átnézik minden betegségét Boldinak és kitalálnak rá valamit amivel be tudják indítani az evési mechanizmusát.
    Hazafelé Cromaxból felvettük a fékbetéteket és délután táltosom fékszervizelése következett. Kedvenc esztergályosom azonnalra fogadott és egy óra múlva mehettem is a felszabályozott fékdobokért. A fékpofák cseréjénél a ford mérnökeinek istenéhez kellett egy fohászt elmondanom mert az a 3 rugó csak nem akart egyszerre beakadni. Azért sikerült megoldanom és most jobb mint valaha a fékhatás. A bal oldali pofán nyomokban volt már csak jelen a ferrodo és ahol megvolt még ott is tized miniméter vastagságúra kopott. Már csak a váznyúlvány kihegesztése vár rá műszakizás előtt.
    Ma délelőtt ugyanoda a tópartra megyünk orthopedushoz Boldizsár lábacskájával. Délután megjön a Stihlembe a dugattyú és azt fogom szerelni. Esetleg hegesztetem a váznyúlványt.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák