-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz paolinho #69369 üzenetére
Nekem ugyan másik sagem van, de annak van egy olyan érdekes tulajdonsága, hogy nem lehet a csatlakoztatott eszközöknek bármilyen ip-t lefoglalni, csak azt, amit éppen kiosztott neki a router. Lehet rosszul értem a problémád, de próbáld ki, hogy a nast tedd át dhcp-be, és ami kioszt neki a sagem, azt foglald le.
-
addikt
válasz paolinho #69369 üzenetére
"a Chrome-ból lépek be a DSM-be, akkor annak ellenére azt írja ki az IP cím elé, hogy Nem biztonságos, hogy érvényes Synology DDNS Certificate-tel rendelkezik az eszköz?"
Mert a certificate a hostname-re szól, nem az ip címre. Ha tud a rooter NAT loopbacket akkor elvileg az alternatív névre (https://valaki.synology.me:5001) is a belső ip címet fogja a saját hálózatodból feloldani (nekem így működik).
5001-es port legyen nyitva a routeren, ne legyél CGNAT mögött.De ezek már hálózatos topicba tartoznak inkább.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- ID-Cooling RGB Auraflow 120mm olcsó vízhűtés
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkalmi áron Hp Omen i7-13700HX 24 szál/32GBRAM/1TBSSD/Geforce RTX4070/2560x1440 QHD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest