Új hozzászólás Aktív témák
-
Okés jogos, láttam egyszer egy streamből részletet Ninja Gaidenből, azon csak nindzsáka voltak, de most a trailereket megnézve látom már, hogy vannak benne más teremtmények is.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
mcwolf79
veterán
Ha a Black-ből indulok ki nem lesz baj.
Csak ne az legyen mint ezzel, hogy a Game Pass -es verzióból kifelejtik a DLSS-t (Steam verzióban benne van), anélkül ugyanis elég tràgyàn fut 4K-ban . Jelen állás szerint ha valaki normális minőségben akár vele játszani az fizet érte , a budget verzióhoz (GP) nem jár ilyen fìcsőr. Remélem hamarosan bele patch-elik, mert letöltöttem a viràgboltòl a normális verziót , és hát ég és föld. Azért jobb DLSS + FG-nel játszani 100-110 fps-sel, mint ezek nélkül 50-60-nal.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Hát nekem ez túl japán, az előző részek földhöz ragadtabbak voltak.
Egyébként a Koei Tecmo vajon felnő végre a feladathoz, hogy normálisan konfigurálható PC portot készítsen vagy csináltasson olyannal, aki ért is hozzá?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Montanaxy
aktív tag
Ebből engem jobban izgat a 2d-s széria. Szerencsére az is jön új. Sárgakazis nintendon sokat toltam a ninja gaident.
-
kicsako
őstag
NINDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Gyerekként szarrá játszottuk tesómmal a régi részeket, várós
Új hozzászólás Aktív témák
gp Alig tíz évvel a legutolsó rész után végre jön a folytatás.
- Hálózati / IP kamera
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Lenovo LOQ Gamer Notebook 2év garanciával, új állapotban,140ezerrel olcsóbban.
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 16 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest