Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #219415 üzenetére
Mi több ők maguk akarják legyártani/oroszlánrészt kivenni a gyártásból.
És közben búgócsigaként rekednek meg egyfajta növekedési tehetetlenségben.
Nem tudnak elég órát gyártani ahhoz, hogy -> keressenek elég pénzt -> amiből felvesznek embereket -> akik még több órát tudnak összerakni/marketingelni/eladni/papírmunkázni/dobozolni/postazni/fejleszteni, -> amiből még több pénzt keresnek -> és még több lehetőségük lesz az alaposabb munkára.
Engem a nyolcas Miyota bosszant nagyon, némelyikben volt 9-es, de a verdikt az lett, hogy a vásárlók többségének elég annyi, hogy kvarc, vagy automata, a részletek nem érdeklik, akkor meg minek bele a 3x annyiba kerülő werk.
Amit értek, de a geekek így kiestek. A Military ebből a szempontból közel áll a szívemhez....Néha nagyon bíztató amit csinálnak, néha elkeserítő. És tipikus fonoman tapogatózós tervezés, kb mint az alulszámolása a Breitling SOH'57 szivárványnak --->>Eddig két olyan protót is láttam náluk, ami nagyon-nagyon jó lett volna, ha gyártásba kerül.
Ehhez képest, az egyik ha fent is van most az oldalon, -szerintem az nem az -, akkor nagyon rossz a kép róla, a másikról pedig semmi hír, pedig tavaly februárban fotóztam náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest