- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni?!
Van egy Police Twingear órám. Szeretném megtudni, ha most elszeretném adni, akkor mennyit kérhetnék érte? Az üveg két helyen karcos (nem vészes), a szíj nem rég lett cserélve, doboz, papírok, számla megvan.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
partymaci
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam én egy Orient autómatát, semmi komoly csak egy Crystal 21 köves óra, viszont nem tudom beállítani a nap-dátum kijelzőt, most délelőtt fél12 kor vált ami gondolom éjfél akarna lenni, de hogy állítom át?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
WiZARD
addikt
thx, annyira nem új, használtan vettem (bár újszerű, és állítólag csak párszor volt rajta).
az a baj, hogy óraforgatón talán többet is összeszed, mint napi 1 perc. (szóval letéve, hordva hiába jobb, ha 2-3 napra lerakom, és utána máris állítgathatom)
na majd elkezdem excelbe írni, hogy mikor, hol mennyit szed össze[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz darvak #24387 üzenetére
tudom, találkoztam párral sajnos.
bár a seikot is usa-ból vettem meg volt 1 másik is aki küldte volna, csak nem volt hajlandó alacsonyabb értéket ráírni, én meg nem akartam 240$ után vámot/áfát fizetni...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
seiko
senior tag
válasz WiZARD #24385 üzenetére
Figyeld az eltérést, és kb. egy hónapnyi hordás után vidd el beszabályoztatni.
Otthon is lehet vele próbálkozni, csak nagyon vigyázni kell, nehogy a tőkét piszkáld arrébb, mert akkor nagyobb lesz a baj, mint a haszon!
Nézd azt is, hogy éjjelre lerakva a különböző pozíciókban mit produkál (hátlap lent, számlap lent, korona lent, korona fent, állítva 12 fent, állítva 12 lent).
De a 60 másodperc egy új órától valóban sok.
Nem is biztos, hogy szabályozni kell, lehet hogy csak lemágnesezni. -
WiZARD
addikt
napi 10-15 mp bőven elég nekem, sőt még napi 20at is el tudnék fogadni, csak ez a napi 60 ami zavar
bár azzal még nem kísérleteztem, hogy éjjel hogyan rakjam le.
(az biztos, hogy az óraforgatón siet a legtöbbet)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
darvak
senior tag
válasz blt.62 #24379 üzenetére
Ugyanaz igaz rá, mint a PAR-ra. Nem ettől függ a jelvétel, hanem, h mennyire leárnyékolt a hely, ahol tartózkodsz, (pl. épületben, hegy mögött), vagy van-e valamilyen elektromos zajforrás a környeztedben, mint pl. távvezeték, mobiltelefon, reptér, stb..
Na meg persze,h milyen messze vagy az adótól (sugárzási sáv szélén).Berlint és Párizst jelent.
-
pohár
félisten
na, kinek kell Bell óra akciósan 1,5 millióért?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
WiZARD
addikt
válasz Tothgera30 #24376 üzenetére
thx.
keresgéltem, és láttam hogy ez kiemelkedően sokat siet.
lehet nem nekem kéne próbálkoznom, hanem hantoshoz be kéne vinnem és ott hagyni pár napra...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Megjött a Stargate-hez végre a Bonetto Cinturini szíj is (a gyári nagyon béna merev gumi, de a műanyaghoz közelebb van), bár külsőre a gyári 1 fokkal jobban tetszik, de ez jóval kényelmesebb. na meg a pillangózár is megjött, nem szeretem a tüskecsatot...
7S36 werket vajon mennyire pontosra lehet beszabályoztatni? közel napi 1 percet siet, ami azért sok, nagyon gondolkozom azon, hogy elvigyem óráshoz...
vagy ez ilyen, és szokjam meg?
(esetleg teljesen kezdőként van esélyem nekem otthon próbálgatni állítani? ehhez nyilván kéne egy nyitót vennem, aztán ha jó, akkor valahova elvinném nyomáspróbára...)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
nostromo73
tag
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #24367 üzenetére
Szerintem ezeknek a gomboknak is hengeres az a része ami átmegy az óratokon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
oettinger01
őstag
válasz nostromo73 #24366 üzenetére
Az orex az official agent itthon.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
csabulaxi
senior tag
Nekem ezek a szögletes nyomógombok nem tetszenek, valahogy nem hiszem el, hogy tökéletesen meg lehet oldani a tömítést. Csak is a kör alakú gombokban hiszek.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
nostromo73
tag
válasz oettinger01 #24364 üzenetére
Itthon van most képviselete vagy szervize a Junghans márkának régebben mintha a Ferenc Krt. környékén lett volna, de ott most, nincs semmi.
-
nostromo73
tag
válasz oettinger01 #24364 üzenetére
Bocsánat, az egész órára értettem azt hogy újabb.
Egyébként meg ( vérig ) sértődtem
-
oettinger01
őstag
válasz nostromo73 #24363 üzenetére
de gagyi, mert egy eta 7750 van benne
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #24361 üzenetére
-
blt.62
őstag
"Az óra ha a PAR városkódot választod ki, akkor a németországi és az angliai adókat figyeli. Gyakorlatilag viszont Kelet-Magyarországon csak a németet veszi."
Ha valaki Szeged környékén lakik,akkor van jelentősége,hogy hogyan legyen beállítva az óra,hogy könnyebben tudja venni a rádió jelet?
MegtorloXp
-
csabulaxi
senior tag
válasz tupacamaru #24357 üzenetére
Az lesz az.
Köszönöm.Nagyon dögös és ahogy kutatok látom, hogy jó régi típus ez, több mint 10 éves, majd 15.
Találtam férfi? (38 mm) változatot is, ott a szíj nem bejövős."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tupacamaru
veterán
válasz csabulaxi #24354 üzenetére
Talán ez??[link] Bakker mehetett volna egybe is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
csabulaxi
senior tag
-
TimeCenter
tag
válasz Mika1227 #24337 üzenetére
Automatikusan hajnalban veszi a jelet ( 00:00, 01:00, 02:00, 03:00, 04:00 és 05:00 órakor ).
A jelvétel manuálisan bármikor kérhető.
A városkód megadása után az óra automatikusan az ottani jeleket figyeli.
Ez az óra ha a PAR városkódot választod ki, akkor a németországi és az angliai adókat figyeli. Gyakorlatilag viszont Kelet-Magyarországon csak a németet veszi.
-
Mika1227
őstag
A rádiójel vezérelte óráknál automata a idő állítása? Vagy be lehet állítani manuálisan is, hogy milyen időközönként frissítse az időt? Erről a tipusról lenne szó!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bandus
veterán
válasz oettinger01 #24334 üzenetére
Es kb mennyit tudtok engedni a listaarbol?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz oettinger01 #24311 üzenetére
egy ilyenre tudnál mondani árat? [link]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Misi1979
őstag
Márka- és védjegyoltalom a kulcsszó, nézz utána. Ha egy óra külső jegyeiben alkalmas arra, hogy összetévesszék oltalom alá eső, védett márkájú órával, ott bizony hamisításról van szó. Tehát Rolex-felirat nélkül is hamis lenne egy ilyen óra.
Ha az egyes golfra ferrari kasztnit akasztanék, azt nem replikának hívnám, hanem röhejnek.
Ajánlott olvasmány Mariner kollégától replika-ügyben.
Amúgy egyszer láttam egy képet, amin egy "eredeti" Rolex Datejust Navitimer De Ville volt.. máig bánom, hogy nem mentettem el a fotót
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Veron
addikt
válasz oettinger01 #24320 üzenetére
És ha nappal váltok 10 és 14 között dátumot, tehát tudom, hogy az óra nem akkor váltana dátumot, akkor sem szabad így csinálni?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Z0mbi
senior tag
válasz Misi1979 #24327 üzenetére
Amikor te egy ferrari muanyag 'karosszeriat' raakasztasz az egyes polodra azt minek hivod? Hamisitvany? Nem. Ez az intezmeny nem csak ilyen helyeken letezik.
Igazabol a gebasz ott van hogy a Rolex felirat rajta van. (ha nem lenne hanem mondjuk R0lex lenne akkor nem lenne hamisitvany -
Csigusz 1
aktív tag
Érdekesség!
(Megvalósult a "bőr óra szőr perc"... )[ Szerkesztve ]
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Z0mbi
senior tag
válasz Misi1979 #24303 üzenetére
igazsag szerint en nem latom a kulonbseget akozott hogy valaki megveszi ezt a szutykot vagy hogy jozsefvarosi Louis Vuitton tatyival szaladgalna, vagy az ebay rol vasarolt 5 fontos tommy hilfiger polokba jarna... azzal a kulonbseggel hogy itt legalabb a kollega odabigyeszti hogy replika. Egyebkent undorito
-
Attila!
tag
Nagyszerű!! Köszi a segítségeket!
-
oettinger01
őstag
válasz Attila! #24316 üzenetére
Dátumkijelzős órán soha ne állíts dátumot akkor amikor az óra mutató 10 és 2 óra között áll. Tekerd előre, hogy ezen az intervallumon kívülre essen. Mivel nem mindíg biztos az ember benne, hogy mikor vált dátumot az óra a beállításnál célszerű egy nappal korábbra állítani a dátumot és onnan a korona teljes kihúzásával tekerni előre a mutatókat a pontos napra és időre.
Ezzel kiküszöbölhetsz egy esetleges dátumváltótárcsakerék törést.A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
-
Attila!
tag
Az milyen ,hogy éjjel 1kor beállítottam az óra dátumát 9.ére
most 12.45kor meg azt írta ki,hogy 10.e van. Ezmi ? -
nostromo73
tag
válasz #76385920 #24307 üzenetére
A katalógust küldték, azzal nincs is semmi baj.
Hanem érdeklődtem, hogy a világhalón olvasva az óra fórumokat:
Többen is arról panaszkodtak hogy az Fx illetve Pacific modelleknél előfordultak korona törési problémák és az ügyfél szolgálatukat sem dicsérték, érdeklődtem hogy a mostani Pacific modelleknél kiküszöbölték e a problémát, és hogyan lehet a garanciát érvényesíteni külföldről.Persze lehet hogy én vagyok a hülye, és ilyen kérdést nem is illik feltenni egy gyártónak,ellen példa a Longines vagy a Sinn, Stowa ügyfél szolgálata azok példa értékűek.
-
Misi1979
őstag
Hülye kérdés, de mint pár "nagyobb" márka hivatalos forgalmazója, az Orex nem tudna tenni a sok vateragagyi ellen?
-
nostromo73
tag
"Az OREX-nél dolgozom. Amiben csak tudok szívesen segítek. Szervízmunkákra jelentős kedvezményt tudok adni, "
Szia
Ha nem lenne gond küldhetnél egy privát elérhetőséget.
Egy kollégámnak lenne egy ( Victorinox Swiss Army Dive Master 500 Mecha órája ETA-2892 kaliber szerelve ) ami negált neki és szeretné megjavítani... -
oettinger01
őstag
válasz jookomak #24309 üzenetére
Az OREX-nél dolgozom. Amiben csak tudok szívesen segítek. Szervízmunkákra jelentős kedvezményt tudok adni, az értékesítési vonalon is tudok kedvezményt de ez óra és típusfüggő, csodákra azért nem kell számítani
Annyi van még, hogy ha valaki regisztrál bármelyik OREX üzletben törzsvásárlónak ami nem jár vásárlási kötelezettséggel! Az kap egy 2000ft-os vásárlási utalványt amit 1 éven belül levásárolhat, illetve résztvesz a törzsvásárlói napokon amikor 10% kedvezményt kap mindenből, kivéve a már eleve akciós modelleket, befektetési aranyat és a felvásárolt árukat.A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
jookomak
őstag
válasz oettinger01 #24308 üzenetére
Hol is dolgozol te? És mennyi kedvezményt adsz a fórumtagoknak?
-
oettinger01
őstag
válasz Misi1979 #24303 üzenetére
Én mindíg kiröhögöm az ilyen műmájereket. Rengeteg órát hoznak be hozzánk is átvizsgálásra, aminek 80%-a hamis természetesen.
Akinek nincs pénze drága órára vegye meg azt ami belefér a büdzsébe, azzal nem lesz kevesebb, ellenben azzal az égéssel amikor egy hozzáértő megállapítja arról ami a kezén van, hogy egy szar replika.A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
törölt tag
válasz nostromo73 #24285 üzenetére
A Tutima is küldi, ne aggódj. Nagyon szép a katalógusuk.
-
blt.62
őstag
Nem tiltott a hamisítványokat ilyen nyíltan árulni? Ilyen sok ember lenne aki szeretne többnek látszani és többet mutatni? Fura.
MegtorloXp
-
Misi1979
őstag
válasz oettinger01 #24302 üzenetére
Márpedig az értékelései és az eladó termékei, termékfigyelői alapján viszik a kínai szutykait.
-
Misi1979
őstag
Csodálatos luxus Rolex, lehet tolongani érte..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest