Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csabám #24404 üzenetére
Ha jobban megnézed, két féle verzióban is van, tehát fém, és gyári gumi-szilikon szíjjal. De ez a legkevesebb, és is tetettem az én órámra is egy bőr szíjat. Én nem venném meg azt az órát, inkább egy strapabíró mindenest vegyél, mint egy divatórát. Mivel elég sok pénzt kiadsz érte, nem egy-két évre veszed (gondolom), és ha esetleg eladásra kerülne a sor, mindig lenne rá vevő (mondjuk én is rárepülnék most egy használt Black Monster-re), de te tudod.
-
válasz
csabám #24402 üzenetére
Sajnos ahogy a kolléga írta, maximum 30-40k-t kapnál érte. De azt is csak jobb esetben. Én szívem szerint annyiért egy alig használt búvárórát újítanék be, mondjuk egy Seiko Monster-t. Ez a Bering se lenne nagy durranás, ha el akarod adni, elég szűk rá a vevő réteg. Viszont ez már sapphire üveges, és a 12639-823-as igazán tetszik, de én csak alkalmi viseletnek hordanám, akkor meg már inkább egy régebbi mechanikus Certina/Doxa/stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Netflix
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest