-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég kikértem a véleményeteket óravásárlásnál, és egy citizen echo drive 8113 lett belőle. Imádom az órát, gyönyörű, és a rádiójel vezérlést is imádom benne. Barátnőmnek is szeretnék,de értelemszerűen nőiben. 3 darab ilyet találtam citizenben,egyik sem olyan hűha, és ő is így volt ezzel. Más márkában hasonlót nem is láttam. Tudtok esetleg? (fontos lenne a rádiójel vezérlés, műholdassal az a bajom, hogy nem ér meg plusz 100 ezret, hogy jobban vegye a jelet).
Egy van,ami nagyon tetszik. Ez gyakorlatilag az én órám, más színben. Namost ez elvileg férfi óra, de elég nőies színe van, és barátnőmnek is nagyon bejött. Szerintetek ettől még érdemes megvenni neki, vagy ez női kézre túl nagy? -
aktív tag
"there are more jacks then one at the fair..."
-
csabulaxi
senior tag
válasz tuki2200 #202492 üzenetére
"nem szoktak tetszeni a Seikok"
Hát ilyet?! És miért mert, mert az van ráírva?
Egy Breitling, Hublot vagy Fortis azt mondom eléggé egysíkú (ez persze nem igaz) , de , hogy a Seikokat be lehetne skatulyázni megjelenésük alapján!?ezek tavalyi megjelenések. Ha letakarnánk a feliratot simán be lehetne rakni őket a Seiko fiókba?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
-
-
semetka
őstag
válasz redzsi #202483 üzenetére
Köszi szépen. Nincs bajom a magasságával, valóban vaskos egy kicsit de nem vészesen.
@Tsebacsi: Köszi, 42-es méret, lehet csak a vékony csuklóm miatt tűnik nagynak
@Sungoo: köszönöm
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Szilágyi84
senior tag
válasz saiyajin #202471 üzenetére
Mikor megvettem tetszett, de utána nem éreztem, hogy passzolna hozzám.
Így voltam én is párszor és eladásnál nem mindig akarták elhinni hogy hibátlan vagy eredeti akkor miért akarok megvállni mert hiába tetszik mert szép de magamon hordva nem az igazi ezért mostmár rutinosabban választok felprobálok és alszok rá párat hogy biztos kell vagy csak hirtelen szerelem.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Visszapörgettem kicsit a fórumot és eszembe jutott, hogy beszéltünk anno az ST17-es kínai órákról. Van olyan verzió, amiről leszedték a rotort, így készítve kézi húzóst belőle.
Mivel nem feltétlenül az ilyen igénybevételre tervezék, mennyire sérülékeny az ilyen szerkezet? Nagyon tetszik ez a darab, minőségre ezért az árért rendben van, de a szerkezetben nem vagyok biztos.
Bírná vajon a heti 4-5 felhúzást hosszú távon?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
saiyajin
senior tag
válasz semetka #202466 üzenetére
Annyit nem volt a kezemen, hogy kopni kezdjen. Egészen egyszerűen nem jött be az az acél-rózsaarany kombó. Mikor megvettem tetszett, de utána nem éreztem, hogy passzolna hozzám.
Egyedül a szíjon a középső szemek belső részén láttam kopást, ami tekintve, hogy tényleg alig hordtam, lehet nem is kopás volt, csak gyárilag gyengére sikerült az eldolgozás.
Kicsit hajtogasd meg a szíjat és nézd meg a középső szemek belső részét, ahol a bevonat véget ér, vagyis ahol a két bevonatos szem össze ér egymással. De mondom, ez lehetett gyárilag is olyan, mert szinte karcmentesen váltam meg tőle."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
squir
aktív tag
válasz gipsztigris #202451 üzenetére
Homokfújt acél. Pl a Glycine, Hamilton, Fortis, stb szokta használni a matt, katonai (jellegű) óráinál. Ilyen nekem a Fortis Official Cosmonauts is😉
-
nagyúr
Kinek volt Dievas órája??
Megtaláltam egy másik manufakturát, aki velük is kapcsolatban van - így tudnak 6steel kezelt acélos tokos órát adni igen jó áron! TU-160 BJ]
A fémkezeléses részt a blog oldalon lehet megtalálni.Itt meg egy szép darab készül. Ezt a fazont a Steinhartnak tevezték, de valahogy elment az idő vele, így itt landolt a TU160 BlackJack. Jóféle kis Valjoux 7750 pörög benne.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
semetka
őstag
válasz saiyajin #202463 üzenetére
Ma megnéztem mindkettőt, arany szín mellett döntöttem de utánna mikor olvastam a pvd-ről kicsit eltántorított. Miért adtad el? Kopott nagyon? Inkább beszélj le róla nehogy megbánjam később. Ott a sima akkor
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
razzorr
őstag
Üdv topiclakók!
Hamarosan születésnapom (bárcsak több lenne egy évben,haha) és tervezem magam meglepni egy órával.
Nos, nem egy nagy összeg amit erre a projektre rá tudok mostanság fordítani, max.100k.
De ennek megfelelően nincsenek is nagy elvárásaim.
Szóval, elemes vagy fényevő szerkezet, acél szíj, vízálló,crono,ha belefér a zafír akkor bele,ha nem akkor nem.Meg 1-2 kinézetbeli kritérium,de az már senkit nem érdekel. Olyan sportosan elegáns, amit fel lehet venni akár egy lazább öltönyös eseményre (nem öltönyórát keresek),de használható és megbízható a mindennapokban. Ezért pedig nem lenne rossz, még ha nem is zafír, de bírja a strapát.
Mik azok a márkák, amiket bátran ajánlotok? Olvasgattam sokat a témáról és ha jól értelmezem,ilyen ársávban a Seiko, Festina, talán Citizen, Casio Edifiece fér bele. Ezek stílusa tetszik is. Casioból van vagy 4db órám, mind megbízható,de nem ismerem az Edifiece kollekciót,meg lehet kissé unalmas lenne megint Casio-t venni, valahogy "komolyabbat" akarok, elnézést ha ezzel valakit megsértettem. Ennyi lett volna. Ha ajánljátok mindegyik fenti márka ezen ársávját,akkor csak a kinézet fog dönteni. Köszi hogy elolvastad -
saiyajin
senior tag
válasz semetka #202462 üzenetére
Nekem volt az arany, amit először linkeltél. Nem sokat hordtam, már nincs is meg. Ha a feketét vettem volna, az lehet még most is meg lenne. De ezzel nem lebeszélni akarlak róla. Ha holnap meg tudod nézni mindkettőt, akkor úgyis ott dől el.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
semetka
őstag
-
semetka
őstag
-
nagyúr
válasz gipsztigris #202451 üzenetére
Valszeg a söréttel lőtt acélnak van ilyen kinézete.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
semetka
őstag
Holnap ha minden igaz tulajdonosa leszek ennek a Seiko órának
[link]
Alig várom már, remélem elégedett leszek vele, eddig még nem volt karórám.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gipsztigris #202453 üzenetére
+1 bent lapít a fiókban, el kéne vinni a plexi üvegét megcsináltatni, mert akkora karcok vannak rajt, hogy na. Az óra van vagy 20 éves, de imádom
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
fagyalllo
őstag
-
Deskdiver
senior tag
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tsebacsi #202425 üzenetére
...nem akarok most órát venni... - Kb. 10 órával ezelőtt még én is tettem hasonló meggondolatlan kijelentéseket. A folyamatos nézelődésből úgy is vásárlás lesz, inkább előbb, mint utóbb.
#202446 g0n21: Danielius and Matas Jakutis kreálmánya, 2014-től. Amúgy litvánok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
pulutodurumo
addikt
-
Jhonny06
veterán
válasz Deskdiver #202439 üzenetére
A külföldi órás fórumok tele vannak bejegyzésekkel, hogy hogy is néznek ki ezek a darabok élőben. Nyilvánvaló átbaszás az egész, közük sincs ahhoz a minőséghez, amit reklámoznak. Linkelt valaki az Aliexpressen egy órát, ami teljesen ugyanúgy nézett ki, csak a Filippo Loreti név nélkül, vicces.
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz Polarstar #202438 üzenetére
Szerintem igen. Semmi nyomós oka arra ,hogy az automatáit 150-180k listaáron kínálja.
Ott sem találok kapcsolatot ,hogyan inspirálhatta a cég megalapítását Elon Musk (elmondásuk szerint).
Szinte nem is hord órát és nem olasz. Összefüggések hiányában én szerintem ezt most elengedem. -
Deskdiver
senior tag
válasz Polarstar #202436 üzenetére
Abból, hogy olyan bölcseket ír az időtlen olasz dizájnról, finoman lebeszél ,hogy nem kell neked Rolex, Breitling, Omega, Tag, illetve ahogy feltárja a svájci óraipar sötét üzérkedéseit ,kirajzolódott bennem egy kép milyen lehet Filippo Loreti? Ilyennek képzeltem.
Nagy csalódás ,hogy valójában egy kb. húszas éveiben járó holland srác.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
-
Veron
addikt
Elgondolkodtam, hogy venni kellene egy olcsóbb dress watchot (de nem kifejezetten öltönyhöz kell).
Tudnátok ajánlani valamit a következő paraméterekkel:
-újonnan <50e Ft-ért
-átmérő 35-37mm
-kvarc vagy kézihúzós
-kékített mutatók előnybenkösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #202428 üzenetére
Közben megtaláltam. Majdnem vettem egyet kalandvágyból (pont ez a vintage számlapos tetszik) de kiderült ezek az órák nincsenek dobozban.
Doboz nélkül csak bebaxva egy zacsiba nem ér cca 55 eFt-ot, bár nagyon szívesen megnéztem volna élőben egy Geckota órát! Sajnálom, hogy el kellett engednem!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #202424 üzenetére
Kedves tőled, de ez csak szédelgés részemről, nem akarok most órát venni, sokkal fontosabb dolgokra kell a lóvé. Csak hát itt van ez a fórum a szép képekkel, én meg ki vagyok téve a csábításnak folyamatosan
-
Gudy
tag
Vett valaki mostanában Timecenterben órát?
Él még a "csoportkedvezmény"? -
nagyúr
Sziasztok!
Megér egy újnak mondott SKX007 80k Ft-ot?
K2-es de most látom hogy a time storenál akciós és 89k.[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Blackhole13 #202418 üzenetére
Bőrt innen. Ha nem találsz a galériában neked tetszőt, akkor olyan formájút és színűt készít, amilyet szeretnél.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Veron
addikt
válasz gonger #202414 üzenetére
phenomenato.com lesz a Te megoldásod és Wizard kolléga.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Milu_PH
csendes tag
válasz fagyalllo #202371 üzenetére
Nekem is volt már szerviz után, hogy hordási szokásom miatt mégegyszer kellett korrigálni a napi járását, szó nélkül tették.Olyan szinten megbízható a Seiko szerviz, hogyha autót szervizelnének azt is oda hordanám
/ugyanitt megjegyzem,hogy az 5 méteres autómmal mindig meg tudok állni a környéken az utcán a közelben./ -
Empsepo
senior tag
válasz gipsztigris #202410 üzenetére
Nagyon rendben van mindkettő.
Bár a női óránál kicsit nekem kevés az index, de biztos meg lehet szokni.
Amúgy nagyon jól mutatnak egymás mellett. -
Lev Abalkin
tag
válasz gipsztigris #202406 üzenetére
Esetleg gyöngyszórást (mattitást) is?
-
s4tch
veterán
Tegnap az Árkádban néztem egy Citizen Eco-Drive divert. Valami bronz pvd volt rajta, gumi szíj, 41mm átmérő. Szuper óra, sima acél tokkal nagyon tetszene. Mellé tettünk egy Hydroconquest kvarcot, a zafír kivételével semmiben nem tűnt jobbnak. A tok kidolgozása hasonló, a lünetta a Citizenen holtjáték nélkül működik, a Longines-é meg szinte lötyög. Nem látszott a 200 ezres árkülönbözet. Pedig volt pár Longines a kezemben, utóbb a VHP kvarc mocskosul tetszett, de ez a Hydroconquest csalódás volt.
-
Mercutio_
félisten
válasz gipsztigris #202380 üzenetére
Grat, és aki az óra felújítását csinálta annak is!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz gipsztigris #202401 üzenetére
Ott csak koronával együtt lehet látni a méretet.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest