Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
spirit007 #5028 üzenetére
Ne haragudj, de nem lehetsz ennyire sötét.
Alap kiindulás: kell kocsi, megbízható, és kicsi, mivel nem használom ki a nagy teret, nem szállítok vele szekrényeket. Ebből kiindulva veszek egy swiftet újonnan. Kolléga jött, hogy ennyi pénzért mért nem egy 5 éves használtat veszek, veszünk, ekkora baromságot hogy suzukit venni.
Na most, én, mertem összehasonlítani úgy hozzávetőlegesen, hogy miért nem az 5 éves használt mellett döntöttem, ami bár ugyanolyan értékű mint a swift, de a fenntartása sokkal nagyobb.
Mit nem lehet ezen megérteni?És igen, azért hasonlítottam össze, mert kolléga előjött a hasonlattal hogy milyen fasza az ugyanolyan értékű használt gép. Én erre kiszámítottam a fenntartási költségeket.
-
as_Rock
őstag
válasz
spirit007 #5028 üzenetére
Nem a topiclakók találták ki, hogy új swift áráért mindenképpen használt nagyobb batár a jó vétel, ők csak arra világítanak rá, hogy melyek azok a szempontok ami szerint választanak
Az analógiánál maradva:
Szolis, fuxos bizonygatja, hogy csak a plasztikázottmellű, cicababára érdemes költeni, te meg jelzed, hogy köszönöd szépen, de neked a természetesszépségű formás kis barnád jobban bejön
Vagy lakástémában: Egy fiatal pár minek vegyen 4 szobás kertesházat, ha se takarítóra, se kertészre, se üresen kongó szobák fűtésére nem akar költeni, a szabadidejében pedig élni akar nem füvetnyírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest