Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace owner

    addikt

    Sziasztok!
    Adott egy 97-es 1.0 Swift amivel futárkodom. Kb 4500km-el ezelött cseréltem olajat benne akkor maxon volt. Tegnap megnéztem hogy áll a szint és éppen minimumon volt már. Mennyire normális hogy ennyit megegyen? Megy bele a km bőven és kímélve sincs túlzottan illetve az előélete is kétes mert egy 60-70 körüli tanár nénitől vettem. Füstölést nem tapasztaltam.
    Nyílván ennyi pénzért nem vártam csodát és nem is 10évre tervezek ezzel az autóval csak meglepődtem hogy már ennyi idő alatt megette az olajat. Minimális szivárgás is jelen van a szelepfedél tömítésnél meg még valahol de szerintem az nem számottevő, nincs annyi friss olaj inkább olajsár.
    Mit lehet vele tenni ami nem gazdasági tk? Van otthon egy motorom amiről csak a váltót szedtük le az előző futárkocsihoz még tavaly de a váltó állapotából ítélve az is inkább vashulladék mint alkatrész :DDD
    Nívópálcán a Max-Min jelölésig hány litert számoljak? Tegnap töltöttem egy litert rá de nem néztem még az állást mert rohanás volt tovább.
    Az pedig hogy mennyi a méter benne egy örök kérdés ezeknél az autóknál de szerintem 126k-226k között valahol. Utóbbi pár évben annyit mentek vele évente mint én 2hónap alatt.
    :R :R

    Galaxy Fold 4

Új hozzászólás Aktív témák