Hirdetés
-
GAMEPOD
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is szerettem, még desktop-ként is használtam csak aztán pár játékhoz úgy kevésnek bizonyult és inkább építettem egy rendes PC-t. Így viszont hogy csak egy szerepet kell betöltenie maradni fog egy ideig.
Rengeteg játékom van amit pótolnim kéne, de majd egyszer.
#9978 30z.Samu: Nekem jó a sima LCD is, sajnos most nem engedhettem meg magamnak hogy annyit kiadjak a jobb modellért, ezért is volt fontos az hogy kicsit olcsóbban megússzam ezt az egészet ami végül sikerült is.
-
esfrost
tag
Reméljük cserélni nem cserélik, ha csak ez a gond, nehogy visszakapj egy olyan gépet, aminél meg dead pixel lesz a hiba. Sajnos sokan így jártak, akiknek cserélték a gépet. Én ugyan azt kaptam vissza, mint amit elküldtem - szériaszámot ellenőriztem -, szóval örülök és reméltem is, hogy ugyan azt fogom visszakapni.
-
-
zoltannagy
aktív tag
Nem emlékszem, hogy az LCD verziónak annó, voltak e nyűgjei. Lehet voltak csak nem hallottam róla. Bár azért én sem hiszem, hogy tömeges hiba lenne mert azrt arról nem olvasok a rediten. Persze van hibás darab mint mindenben, engem mondjuk a legjobban a beragdt pixel zavarna azt gondolom meg cserélné a Steam?
-
jcrk
tag
Én az 512-est a kijelző miatt mondtam vissza. Most is 512esem van és nem szeretnék glassy kijelzőt. Az 1tb osra meg annyit nem szántam volna rá ennyit oled, meg revízió ide vagy oda
Itt volt a fórumon ez a videó. Ez alapján is csak anti glaret vennék:
https://youtu.be/GYtRGQdhytc?si=EaFCeH_Hgk3dFGCJ -
esfrost
tag
Nekem az 1T van az etched glass-el, hibátlan. Switch OLED-ről jövök, ami glossy kijelző, szóval tudom mihez hasonlítani. Tökéletesen lehet élvezni az OLED előnyeti és a HDR-t. Nem szabad bedőlni a YT videóknak, amik lehúzzák. De persze ez csak az én személyes véleményem, és izlésem.
-
gyugyo79
addikt
Nem sajnos, csak villog a kijelző (link), ráadásul volt olyan frissítés amikor jó lett és utána egy vagy kijelző vagy dock frissítés után megint rossz.
Ugye ez nem is igazán annyira HDMI hanem DP alt
Nekem van itthon több fajta Dock (2 Steames) meg kijelző és megoldottam, hogy ott vannak ahol a Samsung de aki csak ahhoz veszi. Vannak amikor voltak megoldások pld .: Steam Deck Dock Samsung TV Troubles
De ugye a PnP -től messze van
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest