-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djculture
félisten
Afterfall Insanity Extended Edition elég jó de amilyen fs most a forint 1000 pénz egyböl.
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #50534 üzenetére
Nem mindegy google mailon kívül már mindegyik ezt csinálja ami ilyen ingyenes fiók.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maross #50263 üzenetére
Nekem tetszik, de hát ugye tps-ben nem megszokott hogy egy képernyőn meglehet tervezni melyik társ épp hova ugorjon hogy tegyen le automata géppuskát meg kit vegyen épp célba..Brothers in Arms1-2 volt ilyen emlékeim szerint de ott se így volt megvalósítva ...
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Örülök hogy nem izgat engem ez az egészt kártyázási téma, ha kártyázni akarok leülök a haverokkal ultizni...
-
djculture
félisten
válasz morvaigaben #50098 üzenetére
Nekem mikor elindítottam eleve ki volt írva hogy demo, úgy 2 hónapja változott mert előtte nem volt ott ez a felirat. Most legalább teljes game lett, el lehet vele lenni de tucat cucc ahogy írták.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Tudom ajándék lónak ne nézd a fogát de jó ez a skullgirls, ablakban indul menüben semmit nem lehet csinálni csak zenél... Utána a tulajdonságok bétánál kiválasztottam a turnament bétába bejelentkezést. Ki írta hogy sikeresen bejelentkeztél a turnament bétába, elkezdett tölteni de valami 50kb/s-el 13%-ról.. Lett vagy 5giga a könyvtár mire végzett, indítom kifagyott az elején... Ez nem béta ez alfa vagy még az se..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Joe Swanson #49999 üzenetére
A playpal akountodon volt a lóvé vagy a bankkártyán? Ha a bankkártyán akkor a bank vonta le, zárlati dij vagy bármi lehet, nekem pont ilyenkor szokták ezt levonni. De lehet hogy nem majd kiderül az biztos hogy nekem is levontak számlát ha kiküldik kiderül.
Nálam mondjuk a My recent activity-nál csak a három e heti vásárlási összeg van .[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz TazLeacher #49928 üzenetére
dead space1 meg egy másik magyar nyelvű azt hiszem a burnout..
alpihun rendszergazdaként indítás megvolt ?
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Bulet az jó lenne, mindig megakartam venni csak jött más akció...
-
-
djculture
félisten
válasz TESCO-Zsömle #43009 üzenetére
Uplayben még ott sincs tehát nem csoda ha nem lehet aktiválni
-
djculture
félisten
válasz lostprophet #43003 üzenetére
Szerintem egy embertől vettük úgyhogy neked is megfog jönni.
-
djculture
félisten
válasz lostprophet #43000 üzenetére
Meg de nem steam hanem:
Far Cry 3 Blood Dragon - Ubishop Download -
djculture
félisten
válasz #81556480 #42511 üzenetére
Na a max payne 3 dlc-i pont mondjuk semmit se érnek csak annak aki multizni szeret vele. Szerintem pont annyira nem illik abba a játékba a multi mint ahogy a Tomb Raiderbe se. Mindkettőnél belenéztem a multiba és totál káosz volt az egész rohangált össze vissza mindenki, ennyi volt a multis próbálkozásom velük.
Steam meg ilyen, én mondjuk a max payne 3-at direkt a miatt vettem meg dobozosba hogy meglegyen lemezen.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ezt végignézi valaki és tényleg vannak olyan részek benne hogy halálra röhögi magát és ez már az új verzió.
Legjobb mikor az alien elmenekül a rácson át, vagy mikor a csávót fel kell segíteni és az alien oda van programozva hogy ott teremjen a háta mögött a játékosnak
[link][ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
company of heroes a kukában is elég meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #41445 üzenetére
Én megvettem dobozosba karácsonykor 3000-ért volt a tescoba... Igaz csak rockstar rendszerébe regelhető de cserébe nem kell kínlódni a letöltés/ kiírásával.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
90% kedvezmény a(z) Death Rally játékra.kuponomat valaki ha feltudja használni akkor átadom.
(Érvényes 2012. november 30. és 2013. január 31. között) -
djculture
félisten
válasz BigBlue69 #39797 üzenetére
Nyomasd még ezt a hülyeséget párszor. Igen én meg gondolom miért adok ki pénzt, viszont ha valamiért igen az tetszik is és nem egy perces szórakozásnak tűnik. Meg nem plusz sornak hogy elmondhassam van 5000 sorom a steam-en.
Ha már jó játék én nem rajongok a tomb raiderért de ez az új grafikában és egyebekben is kiemelkedőnek tűnik, de szerintem jó játék az új hitman is. Egyik se szimpla konzolport, hanem külön csapat csiszolja pc-re.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Blaise #39779 üzenetére
Ja csúnya is unalmas is de vannak benne kiemelkedő részek.
Olyan mintha nem is egy csapat csinálta volna hanem ilyen duke nukem forever féle módszerrel készült volna, egyik csapat megcsináltra utána átvette egy másik majd egy harmadik összefércelte . Két év múlva már a kutya se fog emlékezni rá. Kb mint a kutyaszoritóban film játékverziója.
Az is hasonlóan szórakoztató volt egyik pályán máshol meg majd elaludtam rajta.
Ma már a fene se tudja hogy létezik ilyen játék is[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Hun Mallior #39454 üzenetére
Én egyet beregiztem és azóta békén hagynak, egyszer fel is telepítettem belenéztem még akkora hülyeséget felkiáltással kiléptem.
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #39372 üzenetére
Jaj hát a bekapcsoló gombok a kedvenceim, mikor hozzák a gépet hogy bekapcsolás után egyből kikapcsol
-
djculture
félisten
válasz Agyzuzo #34730 üzenetére
Tps játákokért én se vagyok odáig, de még az irányítás problémát is megbocsátottam volna a játéknak ha van valami ami kiemeli a többi gány játék közül. De nem mert nagyon unalmas, kihívás jóformán arról szól hogy megtalálja benne az utat az ember és ne járja be ugyanazt a területet tízszer.
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #34725 üzenetére
Dirt showdown-al el lehet lenni de tényleg nem egy nagy szám, arkade hülyeség de nem annyira mint az új nfs.
Sniper Elite V2-el az bajom semmi hangulata, első pályán még élvezi az ember a másodikon már ásitozik, harmadikon meg bealszik. Totál lélektelen az egész.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #34708 üzenetére
Az biztos mert ma Cyber Monday van az amcsiknál.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #57919488 #34694 üzenetére
Igen az jó volt a Fear a.i, de már manapság el is várna egy ilyet az ember.
Nincs annál rosszabb mikor az ember azon röhög hogy az ellenfelek lesnek mint egy szobor vagy épp egy adott megprogramozott cselekedetet hajtanak végre bármit csinál az ember. Az egész játék élményt kilehet ezzel nyírni. Jó zombis játékban elmegy[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz csaba951 #34690 üzenetére
Ha nem egy Bethesda termék lenne már rég 1490ft-os ezt meg vedd sorozat sztárja lehetne.
Pozitív hogy egyedi világa van meg a harcrendszere tetszik. Grafika viszont a legalja mindennek, 4-5 éves szint. Úgy volt hogy adnak ki rá patchet ami nagyobb textúrákat tartalmaz és mai modern effekteket épit a játékba de ebből nem lesz már szerintem semmi. Van benne egy mázsa hiba ami néha a játék mentet is megakasztja, ebből párat már javították. Játékban az ellenfelek mesterséges intelligenciája nulla. nem tudom hány ezer éves Thief-ben jobban lereagálták az ellenfelek a történéseket. -
djculture
félisten
Batman, pókember meg a vasember meg a többi gagyi szuper emberes karakteres játék szerencsére nekem kimarad az életemből. Néha a filmen is bealszok annyira értelmetlenek.
-
djculture
félisten
válasz Mr.Csizmás #34525 üzenetére
Lehet megveszem akkor havernál ott hánykolódik dobozos bontatlanba 500 pénzt megér akkor. Mindenki csak szidta akkoriban, mondom megkérdezlek már mi a véleményed róla
-
djculture
félisten
-
-
djculture
félisten
válasz ForRedGlory #34346 üzenetére
Megy csak ne felejtsd el letiltani a játék automatikus frissítését mert bármit alkot egyből elfog tűnni a magyarítás
-
djculture
félisten
válasz SenorGrande #34338 üzenetére
Jaaj azt kihagytam tényleg, hallottam már róla de az már számomra nagyon nagy hülyeség De úgy rémlik még plusz dlc-k is vannak hozzá
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #34334 üzenetére
Legjobb a lemez, beteszem még a legbrutálisabb méretű játéknál is 20 perc múlva játszom, 15 megás adsl-el meg estére se. Jó akinek van 2-3 nagy méretű lemeze az egyikre kirakja az összes backupot és annyi az biztos hogy jobb. Nekem mindig tele az összes mindenféle cuccal.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
Nyugi volt már olyan is hogy egykét embernek pár percig az összes játék benne volt a games llibrary listában
2009-ben vagy mikor volt, de csak pár percig. Nekem is volt kemény 5 játékom, belépek csak nézek hogy végeláthatatlan listám van Mondom mindegy telepítek egyet már akkor, el is kezdte hirtelen steam restart, visszajött normális lett minden
Steam bugyrai kifürkészhetetlenek[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Sokat nem vesztettél vele, szerencsére nem a játékból vágták ki szokásosan hanem hozzá toldták és játék idő max 2 óra de inkább egy.
Ja a we are sorry játék amivel itt viccelődtek tegnap
csaba951 UT 3 nál is így volt nem? Akinek sima volt annak is black edition van már.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #34250 üzenetére
Annyira nem néztem utána csak, azt tudom hogy tavasszal még az egyik vaterás csaló ezen bukott meg. Mindig csak kis összegekkel vert át embereket évek óta, az emberek meg hülyék voltak összefogni. Végül már nagy szinten vitte az ipart így kapott pár évet. Emlékszem a vaterás előélete is makulátlan volt, vannak érdekes csalók ott.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz cashback #34187 üzenetére
Lesz belőle fps is jövőre.
Sőt be is lehet kerülni a játékba:
Ha rajongóként be akarsz kerülni a játékba, nézd szorgosan az AMC sorozatát december 2-ig, látogass el a hivatalos oldalra és pályázz - elvégre minden héten új nyertest sorsolnak. A szerencsések arcát felhasználják, s kidolgozott háttértörténetű NPC-ként bekerülnek a The Walking Dead: Survival Instinctbe.
A játék 2013 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Free to play jók amúgy csak van pár hulladék. Legelőször a bf4free bétábanis volt olyan hogy egy szál késsel rohangáltunk a fizetősök meg dragunovval lövöldöztek. Volt esélyünk nagyon nagy
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz #57919488 #34072 üzenetére
Minden ilyen játékban elszokták rontani az erőfölényeket jó pár esetben.
Ilyen volt a battlefieldplay4free esetében is mikor mortárt lehetett venni ami megvásárlása után arról szólt a játék hogy aki megvette egy lövéssel kinyírt mindenkit a pályán.
Na ez ment pár napig amíg rá nem jöttek hogy a mortárt rosszul programozták le.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest