Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KubanitoS
veterán
válasz Hunork #32221 üzenetére
Minden nézőpont kérdése. A CDG-s Doom 3 BFG pack egyértelműen az igazi Doom fanoknak, esetleg gyűjtőknek készült. Ki a fene akarná digitális formában ezt a pakkot megvenni?
A Steames Doom 3 meg nagyon sokszor volt már fillérekért a Steamen, szóval a magasabb, vagy ugyanakkora ár szintén nem lehet mérvadó.
A magas Steames árakról meg nekem az a véleményem, hogy egyszerűen az amerikai, illetve nyugat-európai országokhoz van belőve az árszabás, de szerintem ezzel sincs gond, hiszen minden Karácsonykor, illetve nyáron hatalmas, több hétig tartó akciók vannak, akkor úgyis meg tud az ember venni mindent, ami neki számít.
A saját tapasztalatom meg az, hogy mostanában egyre kevesebb az olyan játék, amelyet megjelenéskor érdemes lenne megvenni, nekem is csak egy pár játék van, amire nagyon várok (na jó, a Diablo 3 megjelenésével gyakorlatilag most már csak a GTA 5 ilyen), viszont ezekre nem fogom sajnálni a pénzt, ha egyszer megjelenik.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Hunork #31617 üzenetére
Megnézném, ahogy egy 5-10 éves gyereket azzal a szöveggel veszel rá a nyelvtanulásra, hogy "dehát ez neked fontos, és van értelme, mert 10-15 év múlva sokkal több munkalehetőséged/magasabb fizetésed lesz ennek köszönhetően". Pont lesz*rja.
Ha viszont olyan dolgokon keresztül adagolod neki az idegen nyelvet, ami érdekli, sőt kifejezetten szereti (játékok, mesék, rajzfilmek, stb.), sokkal egyszerűbb dolgod lesz, észre se veszi de mégis tanul, és később, amikor már felfogja, hogy miért is fontos ez neki, akkor is sokkal könnyebb dolga lesz komolyan megtanulni. És hálás lesz érte
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
SenorGrande
senior tag
válasz Hunork #31609 üzenetére
Elismerem, biztos sok munkát/szabadidőt tettek bele, de sajnos attól még nem lesz jó.
Nekem nem tetszik, és leírtam a véleményem.(#31611) ollie:
Igazad van sajnos.
Ez meg már az off-ok off-ja lesz, de a nyelv(ek) nem tudásában szerintem nagyon nagy szerepe van az oktatási rendszerünknek is.
Nem igazán használtam az angolt aktívan az elmúlt tíz évben, meg is kopott rendesen. Teljesen alapszavaknak kell utána néznem. Odáig jutottam, hogy már szívesebben játszom én is honosított játékokkal.Azért van ennek egy másik oldala is, ami nem a nyelvtanulás ellen szól, de azért abszurd, hogy sok magyarországi álláshoz két vagy több(!) idegennyelvtudás kell. Már bocsánat, de ez Magyarország, és magyar vagyok! Ez megint csak a "mindenhova simulunk" hozzáállás. . .
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Hunork #31603 üzenetére
Kíváncsi voltam, gyorsan néztem videót a szinkronos Doom 3-ról. Háát, nem túl jó, és nagyon finoman fogalmaztam. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Mardel
őstag
válasz Hunork #31492 üzenetére
Ez is megvolt? [link]
Beállítások - Játék közben - Steam közösség engedélyezése... pipa ki.
Ha ez sem oldja meg, akkor állítsd angolra steam klienst.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
danih
veterán
válasz Hunork #31492 üzenetére
Nem találkoztam ezzel a hibaüzivel, de google jó szokása szerint csomó megoldási javaslattal szolgál.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Hunork #31135 üzenetére
Optimális esetben, ha szerencséd van, karácsonyra becsúszik a 75%...kérdés, hogy 2,5€-ért érdemes-e várni 3 hónapot. Már elég közel van, de 66% az már nem rossz, nálam ez a határ. 66%-os (vagy annál nagyobb) akció esetén veszek csak játékot. 75% feletti akció nagyon-nagyon ritka, és az sem ilyen összegű játékoknál szokott lenni.
-
-
Zolás
addikt
válasz Hunork #30971 üzenetére
Kijelentkezel a steamből, és akkor újra meg kell adnod a jelszót, kiveszed a pipát a jelszó automatikus megadásától, és ennyi.
Felhasználóváltás néven tudsz kijelentkezni, van hogy csak ezt a fület találom, van hogy van sima kijelentkezés is.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mardel
őstag
válasz Hunork #30849 üzenetére
Nemtudom miért a válaszra nyomtam, talán mert teljesen egymás melett van az Új és a válasz gomb.
GreenManGaming-en volt már ilyen valakivel?
"There was a problem confirming your order. Any payments you made have been refunded. If you have any questions then please contact Green Man Gaming Support."
Vettem volna egy DLC csomagot, a számlámról le is vonta az összeget, viszont ezt a szöveget adta a DLC helyett.
Lehet a -25%-os Voucher code nem jó a DLC-hez? Mondjuk este még ment a Maximum Pleasure Pack-al de ma már miért nem?
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Wolverine
félisten
válasz Hunork #30698 üzenetére
Indítsd el a Steamet. Jobbklikkelj a játékra, és a menüből válaszd ki a Tulajdonságok (Properties) menüpontot. A megnyíló ablak 3 füle a helyi fájlok (Local Files); ebben a 3. gomb a Game Cache integritásának ellenőrzése (Verify Integrity of Game Cache). Rákattintasz és az letölti a frissítéseket.
No meg célszerű a 2. Frissítések (Updates) fülön beállítani, hogy mindig automatikusan frissítsen."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BigBlue69
őstag
válasz Hunork #30698 üzenetére
Ments el a mentéseid ( ne kérdezd merre van ..) de lehet steam felhős.. uninstaláld le és rakd vissza steamről letöltve.. ha megoldható
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Wolverine
félisten
válasz Hunork #30688 üzenetére
A Steamről letöltötted a legutóbbi frissítést (vagy letöltötte-e magától a játék), vagy telepítetted DVD-ről és azzal a verzióval játszottatok azóta is?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mardel
őstag
válasz Hunork #29031 üzenetére
Meg játéknál a Steam felhőt is kikapcsolhatod a Steam közösségen kívűl.
Gondolom azért crashel mert elérsz játékban egy achievementet amit próbálna a profilodhoz adni amihez meg net kell.
A felhő szolgáltatás meg a játékmentéseidet és beállításaidat tárolja, csak ha nincs net nemtudja elküldeni.A 1316-os hibára meg itt egy javítás. [link]
-
-
phenomHUN
senior tag
válasz Hunork #18905 üzenetére
Értem, hogy az alapjáték már megvan. Úgy akartam mondani, hogy az alapjátéknak is meg kell lennie Steamen (dobozost is be tudod regelni).
MÁS:
A Batman Arkham City megvan Steamen. Az lenne a probléma, hogy kilépés után nem menti el a játékállásomat. A Windows Live -et kellene leszedni ahhoz, hogy működjön a mentésrendszer? Honnan tudnám letölteni a Batmanhez valót?[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz Hunork #15321 üzenetére
Ugyan nem tudom, hogy konkrétan segítene-e ezen a problémán, de egy próbát megér. A Steamapps mappában a játékhoz tartozó gcf/ncf fájlt mozgasd át máshova és akkor elméletileg amikor az a steam újból letölti, akkor fel kell ismernie a lehúzott játékot.
(#15323) salieven: Konkrétabb leírás a hibajelenségről? Lehet csak ez is túlterhelt nekem is csak hatodik alkalommal sikerült elkezdeni szedni.
(#15327) salieven: Itt a download résznél kattints a linkre és válaszd ki a steamet.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Hunork #15321 üzenetére
Szerintem ha nagy a játék, mint nálam a CoD MW2, akkor először a staging mappába rakja, és utána teszi át, szintenként szedi le vagy valami ilyesmi. De nálam utána meg is szünt (vagyis üres lett)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
cskamacska
addikt
válasz Hunork #10294 üzenetére
Egyébként mi ez a nagy sírás, csak nem félsz hogy Gabe bátyó éhen hal, sztímről pont a legdrágább beszerezni a CoD-okat. Mármint ahhoz képest hogy ha a boltban veszed 13000-ért, akkor még csak le sem kell töltened azt a tizenpár gigát, és mégis pont ugyan azt kapod, mint sztímen direktben több mint 18000 forintért.(ugyanis a dobozost is sztímen kell regelni)
(és innen szeretnék drakulálni azoknak akik ennek ellenére mégis sztím boltból vették meg )"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
robertkill
aktív tag
válasz Hunork #10288 üzenetére
hát sajna rajtam úrrá lett az őrület és megvettem elővételben
bár sovány vigasz de így hozzámvágták a COD4-et isamúgy a single az király... de a multi részét nagyon megkell szokni... nekem MW2-után kicsit fura... itányítás meg a fegyvetek totál másképp működnek... pár órája tolom a multit és még csak 8-as szinten vagyon alíg tudok ölni mások meg már 40 környékén tartanak...
no mind1... csak gondoltam érdemben hozzászólok...
már jó ideje Steam-ezek de ezt a topokot 5 perce találtam" ha valakinek baja van veled attól még az az ő baja "
-
KubanitoS
veterán
válasz Hunork #10283 üzenetére
Szia. Simán túlbonyolítod a dolgokat. Ez nem telepítési probléma, nem is a CDG-vel van a gond, a Steam szar.
Próbáld meg később az indítást, de érdemes lehet kipróbálni, hogy javul-e a helyzet a clientregistry.blob fájl letörlésével.
Sok sikert!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
-
válasz Hunork #10198 üzenetére
Ezen az oldalon keresztül feltelepítheted ingyen bárhová.
Vagy ATI kártya esetén (bár nem ellenőrzi a kártyát!): [link]
hopp, elkéstem
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Zamery
senior tag
válasz Hunork #10204 üzenetére
De miért nem lépsz be a te gépeden a fiad accountjával? Nem kell letöltened a játékot, csak hozzáadod a listához! Vagy ha ezt nem akarod megpróbálni, akkor valaki más gépére (akinek van ati, vagy nvidia kártyája) letöltesz egy steam-et belépsz a fiad kódjával, és hozzáadod a listához, aztán otthon letöltöd!
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
DeFranco
nagyúr
válasz Hunork #10185 üzenetére
A fiával együtt Half-Lifeozik boldog ember
Amúgy tudtommal az Episode 1 erre önmagában nem alkalmas (együtt játékra) amit keresnetek kell, az a Half-Life deathmach. Ha hülyeséget írok, a többiek megcáfolnak.Lásd: 10191: nem volt igazam
(Igaz más játék, de ha együtt, egymást támogatva akartok játszani, akkor ajánlom még erősen a Borderlands nevű játékot, az most ebben a favorit, karácsonykor fillérekért fogják osztogatni valószínűleg)
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Hunork #10185 üzenetére
a dobozos Ep1 is pont ugyanolyan Steames játék, mint a "valódi" Steames (a Valve játékok ilyen szempontból különlegesek, mindenképp Steamesek lesznek, függetlenül attól, hogy honnan szerzed be)
szóval tökmindegy.
rákattintasza giftre, megadod a fiad Steam accountját / email címét, ő kap egy linket vagy felugrik egy ablak a Steamjében, elfogadja és kész, utána töltheti le, vagy telepítheti a lemezről, ez már lényegtelen.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest