Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz csaba951 #25205 üzenetére
Érdekes, most meg magától megjavult, az account credentialsokat nem menti és nem is rendszergazda módban fut. (tehát mint régen, betudom valami steam bugnak)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Pangelus
tag
-
SenorGrande
senior tag
TF2 bundle??? Ingyenes alapjáték + Premium DLC-ért mennyit akarnak vajon kérni? Mert tudtommal mindenki Premium lesz, ha vesz valamit a shopban, és 0,39€ a legolcsóbb cucc. Vagy televágják sapkával, egyéb item-mel is a bundle-t. . .
(#25295) Pangelus:
Ezeket az Eredeti játékok - best buy topic-ba "szoktuk", de már ott is írták. Nincs - egyelőre (?) - gmg topic.(#25294) ollie:
Én is úgy tudom, hogy holnap indul. A midweek madness is rövidebb, mint szokott.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Pangelus
tag
Ingyé Nem lehet aktiválni steamen de kapunk mellé egy 20% kedvezményes kódot ha jól értem.
Le van terhelve az oldal szóval kitartás[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
danih
veterán
Frissült a Summer Sale bejegyzésem, fontosabb újdonságok: CoD Black Ops bundle, CoD MW bundle, TF2 bundle és Activision Hit Collection.
-
Źşë'
addikt
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Jakesz
addikt
Ejha, 3 napon belül 2x is nyertem a Steamgifts-en. Tegnapelőtt egy Alien Breed: Impact-et, most meg egy Modern Warfare 3 Collection 2-t
-
ruti
Közösségépítő
volt már olcsóbb, meg lesz is
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
sagem
addikt
válasz AxBattler #25276 üzenetére
Lehet, hogy rosszul rémlik, de a legutóbbi karácsonyi akcióban ez -75%-os volt, ha minden igaz..szóval van rá esély, hogy a nyári leárazás során újra ennyi lesz..vagy legkésőbb decemberben..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
VGYke
addikt
válasz BigBlue69 #25280 üzenetére
Én, igaz év végi karácsonyi leárazásnál szívtam pár játékkal. "Csak most, csak neked, csak 24 óráig" (és az idő ketyeg lefelé) bevásároltam pár játékot. Leketyegett az idő, aztán még szintén az akciós időszakban, (vagy már újévkor?) ugyan az a játék jóval olcsóbb lett...
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
félisten
Szerintetek lesz valamikor a Dungeon Defenders -66%-nál olcsóbban?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
SityiSXT
őstag
válasz csaba951 #25273 üzenetére
Esetleg ez a magyar nyelvű előzetes is segítségre lehet
-
csaba951
veterán
válasz TommyX_ #25271 üzenetére
Vásárlás előtt mindenképpen nézzétek át a játék fórumát!
Ez egy pár éve alapított svéd csapat első komoly terméke. Talán túl sokat vállaltak, túl kevés tapasztalattal... -
Wizard of Oz
aktív tag
4PM PDT helyett 10AM PDT-ig tart a Midweek Madness
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
TommyX_
őstag
Napi ajánlat -75%: Naval War: Arctic Circle
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
pecze
aktív tag
válasz tupacamaru #25269 üzenetére
nem, aki nem kapott, annak írnia kell, ha akar valamit, hivatalosan már mindenkinek meg kellett volna automatikusan kapnia, ki is tweetelték.
-
tupacamaru
veterán
válasz lordjancso #25240 üzenetére
Én is így vagyok pontosan, mondjuk én még nem írtam nekik, de gondolom előbb-utóbb csak elküldik nem?
Valaki elküldhetné a levelet amivel bombázta a support-ot, mert ha én magyarul írok nekik akkor fejreállnak.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DeFranco
nagyúr
Szájhagyomány, egy jó humorú ismerősömtől hallottam egy excel tábla működésének vázlatos bemutatása után... bővebben:tipp
-
Serpiko
addikt
válasz davidcsaba93 #25264 üzenetére
Nálam minden rendben vele mukodik rendesen a steam.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Nektek működik a steam? Nekem valamiért nem lép be. -
Kephamos
addikt
Köszönöm türelmeteket, sikerült nagynehezen életet lehelni a gőzbe.
-
Kephamos
addikt
Ilyen nincs. Újratelepült, de ugyanaz a jelenség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Kephamos #25254 üzenetére
Törölj mindent a steamapps mappa (most nem vagyok a gépnél, a bazinagy mappa, amiben a játékok vannak konkrétam) és a steam.exe kivételével.
A mimetikus polialoid újraépíti magát, és lehet leszen nagy világosság a te .blob-jaidban.
szerk: mi az, hogy nem tudod törölni? Rendszergizda jogot neki.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Nem létezik ilyen file a gépemen. Kezdek megvadulni... Valami ötlet DeFranco drogfogyasztásra bíztató ötletén kívül?
Clientregistry.blob-ot nem tudom törölni...
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz Kephamos #25250 üzenetére
Olvass vissza
Ja, nem - töröld a kérdéses fájlt aztán kész. (Persze miközben nem megy a steam, aztán indítsd el. Alternatíva: mindent törölni kivéve a steam.exe fájlt és a steamapps könyvtárat).
Azt hittem erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Nem indul a steam.
EZT a hibaüzenetet dobja. Mit tegyek? -
válasz sumi4623 #25247 üzenetére
Nem kellenek majd a kódok, csak be kell lépned megint a Steam kliensbe, és máris letöltheted a játékokat. Arra figyelj, hogy élő email címed legyen (lehetőleg ne freemail.hu) megadva, különben elvérezhetsz a belépésnél, ha be van kapcsolva a Steam guard. Amúgy letölteni sem kell a játékokat, ha a gép újrarakása előtt átmozgatod a Steam könyvtáradat egy olyan partícióra, amit nem törölsz. Ez esetben csak el kell majd indítanod a steam.exe-t a könyvtárban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sumi4623
tag
szevasztok! újra akarom rakni a gépemet, és steam-en van pár játékom, azt szeretném kérdezni hha letörlöm a gépet, akkor kellenek majd a kódok h újra tudjak játszani velük vagy az a accountomban lesznek azt onnan tudom telepíteni?
-
Delta×
senior tag
Ja az akkor zsír várom a cs:s nagyon mert zombi mod miatt veszem csak meg ><
Az a baj 1 hét mulva sok pénzem lesz xD inkább most legyen summer salse és addigra legyen végeRúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
-
Pangelus
tag
Karbantartás lesz szóval ha nem jön be ez vagy az nem meglepődni.
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Delta×
senior tag
Ez a napi akció ez már a summer sale lenne ? o.O nem értek ehez bár nekem csak a CS:s kellene meg a terrária remélem akciósak lesznek
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
pecze
aktív tag
válasz lordjancso #25240 üzenetére
Írj a support@groupees.com-ra, én kétnaponta megejtettem egy levelet, meg mentem a chatükre panaszkodni és ma reggel épp ott volt egy Jonny Cappuccino nevű egyén, aki a supporthoz tartozik és jött is a levél, benne a gift linkével.
Ahogy elnézem lehet magán chatet is nyitni, ha a leveledre nem válaszolnak, akkor ott próbálkozz, ott látod is, hogy jelen van-e.
Ja, és én is 4 dolláros voltam.
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
Én is júni 29 előtt vettem meg a bundle-t (pontosan 22-én) és 4 USD-t fizettem.
Így én is jogosult vagyok a +1 csomagra, ugye? Nem látom kikötésnek, hogy többet kellene fizetni.
Viszont én nem kaptam a második csomagot. E-mail-ben küldenék a kódot? Te hogyan kaptad meg? Lehet nekem is írni kellene a supportnak?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új sorsolások :
-
Lewzke
őstag
Vihető két Red Orchestra Ostfront 41-45 Guest Pass, ha kell valakinek jelezzen privátban.
Kösz pecze.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Postalt és Syberia-t én felhasználtam, köszönöm szépen.
Nem kell azonnal sírni mert nem volt időm abban a pillanatban megköszönni, múltkor is megköszöntem egy játéknál...
[ Szerkesztve ]
-
-
pecze
aktív tag
Hihetetlen, megkaptam a Bemine3 giftet, alig egy hetet kellett rá várni, meg 3 levélbe került, de itt van, lehet használni:
-
danih
veterán
válasz nightmare13 #25229 üzenetére
Olvasd el a szöveget is, ott a válasz.
-
danih
veterán
Frissült a bejegyzésem a Steam nyári akciójáról.
Lesz Telltale Pack Walking Dead-del és 2K Pack SpecOps-szal. Továbbá Alan Wake és Trine Bundle-ra is lehet számítani. -
DJGABI
addikt
Steam Greenlight [link] ööö.. játékok ajánlása Steamre?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
TommyX_
őstag
Napi ajánlat: -66% All Zombies Must Die!: Bundle
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
eami
Topikgazda
"Az account egy haveromé, aki tojt a steamjére és a rajta lévő játékokra, ezért nekem adta még évekkel ezelőtt. Ezt nem írtam le, mert a történet szempontjából majdnem mind1."
olyan szempontból nem mindegy hogy ha tényleg buktad volna a mail cimet, akkor nem biztos hogy a steamtől visszakaptad volna az accot, mivel nem a tied..
-
pecze
aktív tag
Csak ide ér már a Summer Sale és ilyenkor szoktak lenni kiadói packok. Ha egy ilyet megveszek az Inventorymba, akkor egyként szerepel, vagy kiszedhetem belőle, ami nekem kell, a többit meg továbbpasszolhatom?
-
-
a178
tag
Steam nyári árleszállítás, kiszivárogtak a csomagok! Mivan, Gamestaréknál is olvasnak PH! fórumot?
-
Lmh
őstag
válasz csaba951 #25207 üzenetére
Baromira jogos, én is tudom, hogy baromság amit írtam, de szétszed az ideg.
Pontosabban szétszedett.
A megoldás sokkal egyszerűbbnek bizonyult. Újra létrehoztam a korábbi yahoos email címet, szerencsére nem foglalta be azóta senki. És így már meg tudtam nézni a kódot amit kiküldtek.
Az account egy haveromé, aki tojt a steamjére és a rajta lévő játékokra, ezért nekem adta még évekkel ezelőtt. Ezt nem írtam le, mert a történet szempontjából majdnem mind1. Csak azért írom, hogy nem én vltam ilyen hülye, hogy letöröltem a steames accomhoz tartozó mail címet, meg kidobtam a dobozt....
Mindenesetre köszönöm szépen a hsz-eket!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
csaba951
veterán
válasz Con Troll #25208 üzenetére
Alapeset:
A csomagot a saját accountodra vetted. Nos, ebben az esetben neked a Library-dban összesen három sorod lesz (Jójáték 1, Jójáték 2, Jójáték 3). Természetesen mindegyikhez külön-külön lesz 1 db cdkulcsod, tehát összesen 3 db).Speciális eset 1:
A csomagot az Inventory-dba vetted meg (vagy egy e-mail címre, vagy egy másik Steam felhasználónak). Ebben az esetben a Library-dban nem jelenik meg új sor. Aki aktiválja majd a csonagot, annak az accountján jelennek meg majd azok a játékok, amik abban a pillanatban még nincsennek a Library-ében.Nagyon-nagyon ritkán előfordul olyan eset is, hogy az adott játékból egy elajándékozható plusz példányt kapsz, ez minden esetben rajta van a játék adatlapján. A te játékod nagyon nagy valószínűséggel nem ilyen.
-
Con Troll
senior tag
Lenne egy kérdésem. Vázoljuk fel azt az esetet, hogy nekem meg van a "Jójáték" 3-ik része, majd később kijön egy pack akciósan, ami tartalmazza a Jójáték 1-2-3-at egyben. Ha megveszem ezt a pakkot az első két rész miatt, akkor mi lesz? A harmadik része kétszer lesz az accountomon?
-
csaba951
veterán
2-es esetnél már olyan ideges voltál, hogy nem is érteni, hogy mi a pontos problémád.
1-es esetre megoldások:
* küld el a support-nak a legutóbbi Steam-es vásárláshoz használt bankkártyád adatait (bankkártyaszám, név a kártyán, lejárat)
* küld el a support-nak a legutóbbi Steam-es vásárláshoz használt PayPal adatait (e-mail, nonvoice number vagy transaction number)
* küld el a support-nak a legutóbbi Steam-es vásárláshoz használt bankszámla havi elszámolásának másolatát, ahol látszik az adott termék vásárlása>Leírtam a jelszavamat, talán abból látszik, hogy az enyém.
Irony on
Gabe Newell amikor bemutatta a nyilvánosságnak a SteamGuard szolgáltatást, akkor egy bekapcsolt projectoron látható Steam kliens ablakban (ahonnan az egész közönség leolvashatta a felhasználónevét) belépett az accountjára. Közben a mikrofonba bemondta a jelszavát.
Megyek és írok a Steam Support-nak, hogy nem tudok belépni az accoutomba, de tudom a felhasználónevet és jelszót. Remélem ennyiből tényleg elhiszik, hogy én vagyok Gabe Newell...
Irony off
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ez biztonsági okokból történt - a rendszer nem tudja megmondani, hogy valóban te akartál belépni egy új gépről, vagy valaki lenyúlta az accountod és ő akar belépni. Épp ezért a jelszót sem lesz elég, mert az ellopható, elég könnyen. (mellesleg ez remek példa arra, hogy miért nem szabad meghalni hagyni egy olyan emailt, amelyet valamilyen accountodnál használsz; illetve hogy ha tudod, hogy mailt váltasz, akkor miért is kell lecserélni a Steamhez hasonló szolgáltatásoknál is a címed...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csaba951
veterán
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kezd tele lenni a hócipőm a steammel. Kicseszett elcseszett egy program.
1.:Alaplapot, procit és vga-t cseréltem a gépben. Fel akarok menni játszani. Erre: new computer, hitelesítsem, elküldtek egy emailt, amivel confirmozhatom
A bibi, hogy az email cím már baromi régóta nem él és a 8 éve vásárolt doboz sincs már meg!! Igen, ennyi idő alatt elveszhet!
Ráadásul pár hónapja volt ilyen steam esemény, ami arra buzdított, h erősítsük meg az email címet, vagy változtassuk másikra. Én meg is akartam, talán meg is csináltam, de vhogy nem sikerült, már nem emléxem miért. Ugyanis egyik élő email címemen nincs helye, ha sikerült volna, akkor gondolom lenne :S
Írtam steam supportnak, remélem tudnak vmit tenni. Leírtam a jelszavamat, talán abból látszik, hogy az enyém.
De annyira idegesít ez a kicseszett túlbiztosítás. Kezdetek óta van steamem és soha nem lopták el, mert nem irogatom be az adataimat kajli oldalakra, meg nem dőlök be csicska 10 éveseknek és nem adom meg a passt senkinek.2.:Gondoltam, akkor belogolok másik, CS:S-os accomra, hogy legalább chatelni tudjak a többieknek, h miért nem vagyok napok óta. Erre nem jó a password. Jó, mondom, lehet elfelejtettem, olyan rég használtam, kérek emlékeztetőt. 5-ször kértem emlékeztetőt, mindnél azt írja ki, hogy vagy a Vertification kódot rosszul írtam be, vagy az új jelszó amit megadok, azzal van vmi baja!
Eszméletlenűl fel....idegsít!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
HS 2142
őstag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest