- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Battlefield V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- PlayStation 3
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz adamkaa777 #39072 üzenetére
jobb ha hozzászoksz
-
Winner_hun
titán
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz adamkaa777 #38847 üzenetére
Én benne vagyok, de én T vagyok. Nekem a P a gyengém. Ha mehet akkor add meg a neved-kódod és gyakoroljunk.
-
sith7
félisten
válasz adamkaa777 #38794 üzenetére
-
Klemice
senior tag
válasz adamkaa777 #38794 üzenetére
egyre szarabbak ezek a viccek
-
nepszter1
addikt
válasz adamkaa777 #38683 üzenetére
és a startgatel mit nyomatok ?
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #38661 üzenetére
Persze, csak ha félig bedarállak és én lenullázom magam, akkor fél percen belül újra maxon vagyok és lenullázlak, amiután te már nem maxolod ki magad 2 baseről ... ez allin
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #38404 üzenetére
Az eléggé gyilkos tud lenni, csak az igazán elvakultaknak ajánlott.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Montebá
tag
válasz adamkaa777 #38286 üzenetére
Ilyeneket miért mondasz? Rá vett a kíváncsiság, hogy belenézzek, és már a hasam fáj a röhögéstől
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #38268 üzenetére
Rátette a bal klikket a görgőre.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38268 üzenetére
Mondhatnám, hogy gyakorlat kérdése, de nem ^^
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38250 üzenetére
Nekem megoldotta, úgy látszik mindenkinék más. Honnan törölted? A dokumentumok/sc2/replays-ból, vagy az accountod replay mappájából?
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38248 üzenetére
Átmásolhatod máshova, és megnézed, hogy jobb-e ^^
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #38243 üzenetére
Replayeket torold/tedd at mashova.
A camera hotkeyeket en f1-f4 re tettem. -
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #38243 üzenetére
Ismert jelenség, menü lagnak is szokták nevezni. Én semmire, csak az unit hot keyeket használom.
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz adamkaa777 #38031 üzenetére
a jatek elmelet mindenkinek jol megy....de ha a palya szelen erkezik vegig a medic, akkor uralhatod az egesz palyat ugysem fogod latni...wm akkor lenne kb a jatekba illo egyseg, ha meg is semmisulne az elso robbanas utan....bar meg igy is lehet op
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #38029 üzenetére
Tényleg? Ez szembe se jutott, főleg amikor egy boost-os medivec bedroppolja a mineral line-ba.
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #37888 üzenetére
replayt soha nem adnak ki nagy versenyekről, egy-két kivételes esetben csak (legutóbb az iron squid2-ről került ki pár). mlgről eddig soha
-
Alg
veterán
válasz adamkaa777 #37884 üzenetére
Fent vannak a weboldalon
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #37853 üzenetére
Végre nem a zerget fogja szidni mindenki.
-
szilva01
őstag
válasz adamkaa777 #37835 üzenetére
Vagy a teran lett op
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #37803 üzenetére
Coló chargelot.
üdv, föccer
-
szilva01
őstag
válasz adamkaa777 #37775 üzenetére
Tudom . En zerggel tolom es ellenfel elejen bazgat teljesen osszezavarodok .
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #37777 üzenetére
Jaa, akkor nem csak SH volt ott. Így azért már némileg nehezebb a helyzet. Ha ennyire beszorít, akkor warpprism-el bemenni a bázisára, szétszedni a gazdaságát, kivinni egy probot és csinálni egy ninja expet, amit cannonokkal bevédesz. Ha nem hagyod új bázist építeni kb ki is léphet. Egyébként prox hacheryt-t épített, vagy hogyan pakolta be a sporeokat a bázisod elé?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #37772 üzenetére
Ha a swarm hostra gondolsz, akkor VR-vagy colót kell hozni. Felteszel egy observert fölé, hogy lásd, majd szépen leszedegeted őket. Nem annyira op az, csak meg kell tanulni játszai ellene.
üdv, föccer
-
szilva01
őstag
Zerg op
-
Klemice
senior tag
há' dééék!
-
whitezo88
nagyúr
válasz adamkaa777 #37683 üzenetére
zerget szerettem még wol elején. ellenfélnek. mivel alacsonyabb szinten senki se tudott vele játszani
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #37522 üzenetére
"(#37497) adamkaa777
Elvileg megvan a baj, nagy nehezen betöltött egy ai ellen viszont a játék nagyon laggolt3k ms illetve fenn mindig jelezte hogy tölt valamit, mivel én online vettem meg nem telepítettem semmit viszont 6gb-t leszedett a patch lehetséges, hogy tölt még mindig valamit ?(a netem elég szar )"ha lag van akkor a neted szar. nekem nincs lagom, más is jól játszik vele. most éppen a te szolgáltatód, és a battle.net között van valami szarság ( nekem havonta egyszer megadja magát a upc, és fél napra nem megy pl )
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #37515 üzenetére
nem a hots hibája hogy szar a neted...
-
Dzsabba
aktív tag
válasz adamkaa777 #37502 üzenetére
Nekem is hasonlót csinált a wol-ban.Az segített,hogy uninstaláltam a smart security-t és felraktam egy másik vírus keresőt és a router-ben bekapcsoltam a tűzfalat.
Azóta egyszer sem dobta ezt a képet. -
Ybron
senior tag
válasz adamkaa777 #37502 üzenetére
Nekem is csinálta már, eddig 2x, Szerintem szerver hiba.
-
oxox
addikt
válasz adamkaa777 #37494 üzenetére
gepujrainditas...ha az sem segit...uninstall..install...jobb otletem nincs...en 6 korul erek haza, beta uninstall...majd kod aktivalas, es meglatom
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #37395 üzenetére
ki van írva breaking newsba, hogy 24 órára le kapcsolták a globalplayt, a különböző launch eventek miatt, ha mindenhol megvolt, újra bekapcsolják
-
Ybron
senior tag
válasz adamkaa777 #37376 üzenetére
Köszi. Azért Grubby esl-en elég súlyos vereséget szenvedett, konkrétan egy meccset se bírt nyerni, ettől függetlenül nagyon jó játékos.
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #37372 üzenetére
koreában már holnap van, és szervert lehet váltani.
-
zuzu000
őstag
-
JSaN
addikt
válasz adamkaa777 #37127 üzenetére
A wol lesz updatelve, nem lesz kulon wol es hots indito. Csak egy lesz es azt kell inditani, utana mar menuben kel valtani melyiket akarod jatszani, valahogy ugy mint a world of warcraft. Ha folytatjak a szokasaikat akkor par nappal elote biztos elkezdodik az elotoltes. A jatek egy resze mar most is fent van portre, skin rendszer, es a teljes XP rendszer is mar fent van csak az nincs aktivalva.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
atidzsiforc
őstag
válasz adamkaa777 #37127 üzenetére
Szerintem magatol updatel majd, legalabbis erre kovetkeztetek abbol, hogy a wolom toltokepernyojen Sarah cica van Raynor bacsi helyett.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #35251 üzenetére
Elvileg ez erre van kitalálva.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #35245 üzenetére
Win7-ben a hangeszközöknél van ilyen beállítás. Vezérlőpult->hang->kommunikáció fül.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #35119 üzenetére
Mostanában a boltok megakciózták. Sima, dobozos verziót kapsz érte.
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
válasz adamkaa777 #34759 üzenetére
Igen meg kapod a diablos, wowos dolgokat, a tobbit meg majd marciusban. Sokan toljak mar most Kerrigan szarnyakkal.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #32280 üzenetére
Szó nem volt sírásról. Csak a videokat végig nézve véleményeztem a látottakat. Direkt írtam a végére, hogy szerintem miket kell még mindenképpen finomítani. Nyilvánvaló, hogy ez még nagyon messze van az RC-től.
üdv, föccer
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz adamkaa777 #32280 üzenetére
Leírtam a véleményemet, ami a három linkelt VOD-ból jött le számomra, ezt még talán szabad egy fórumban, nem...? Ha beleolvasol a videókra érkezett kommentekbe, látni fogod, hogy ez messze nem kizárólag "tipikus magyar" vélemény. Nem írtam, hogy szar lesz a HOTS, csak azt, hogy szerintem túlságosan meg fogják borítani a jelenlegi jól működő és megfelelően kicsiszolt játékmenetet.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #32259 üzenetére
3-4 körül talán végzek, akkor tolhatunk, terran vagy? Ha nem akkor ZvZ lesz Vagy team...
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #32255 üzenetére
Lol Tényleg csak a stream lett ilyen. VGA hibátlan, megprobálom a windowd full screent. Pedig ez komoly meccs volt
-
Winner_hun
titán
válasz adamkaa777 #32255 üzenetére
Nem úgy játszott, ez csak a stream-en látszik így.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #32154 üzenetére
papirsarkany # 888
-
execute93
őstag
válasz adamkaa777 #32116 üzenetére
Sok gameplayt néztem. Most az Open bétát várom. CS:S-el valami több ezer órát játszottam. 1.6 alapból sem tetszik, grafika stb.. Nekem az 1.6 nem is nagyon adja... CSS viszont annál inkább.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Formaster
addikt
válasz adamkaa777 #31797 üzenetére
Na ez naggyon komoly game volt Melyik voltál te?
-
Winner_hun
titán
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #31639 üzenetére
Alapértelmezetten Tab-bal tudsz a kijelölt egységek képességei között váltani. Ha jól emlékszem. :-/
üdv, föccer
-
Csyppa
senior tag
válasz adamkaa777 #31599 üzenetére
Valamint koreai sc2höz kell koreai társadalombiztosítási szám (kssn).
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
zuzu000
őstag
Meg amúgy is max bronz -100 helyére tudnánk besorolni magunkat
-
Formaster
addikt
Szerintem nincs, mert kitépné a haját a ping miatt Lenne rá egy söröm, hogy 200 felett van a ping, innen koreába. Onnantól a micro új értelmet kap
-
adrian360
őstag
válasz adamkaa777 #31449 üzenetére
+ Hero, Squirtle, Genius, Parting, Socke, Mana, Hasuobs, Huk, Naniwa, MC
-
föccer
nagyúr
Sc2ranks.com-on listázd ki a global 1v1 grandmastereseket. Nem mindig pontos a lista, de akit ott megtalálsz, az már nagyon gyenge játékos nem lehet.
Akik tényleg pro játékosok (tehát ebből élnek), azokat meg a különböző, nevesebb versenyeken a legjobb 8 esetleg 16 között lévőket lehet számolni.
üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
naniwa, creator, squirtle, mc
-
föccer
nagyúr
válasz adamkaa777 #31446 üzenetére
A TeamLiquid oldalán elég sok replay fent van.
Nem feltétlen van fent minden, de elég jól lehet szűrni közöttük. A top playerek pedig nem mindig adják közre a replayeiket. Van aki csak pénzért adja, van aki még úgy se nagyon.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz adamkaa777 #31446 üzenetére
Toss vagy, ugye?
White-Ra
minden másA white-ra replayek szerintem jók, az oldalon találsz vodokat is, amit ő kommentel, és elmagyarázza, mit miért csinált.
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz adamkaa777 #31413 üzenetére
biztos már csak bronzok ellen tudtal nyerni... 50%os winrate a célja a battlenetnek
Eyesis
-
execute93
őstag
válasz adamkaa777 #31413 üzenetére
Protoss vagyok, top50 mester. így megfelel?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest