-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_OldBoy_
tag
válasz DarthPeeter #23809 üzenetére
DarthPeeter, vegyel fel, szivesen jatszom gyakorlo meccseket.
whitezo88, OK igy vilagos. En mostanaban szeretek favored ellen jatszani mert nem nyomaszt hogy nyernem kell, inkabb orulok hogy tanulhatok valamit. Even matchek sokszor farasztobbak ZvZ-ben például ki szoktam próbálni azt a taktikát amivel bevertek előzőleg és megnézem hogy a nálam jobb játékos hogy védi le.
Más, szerintem tegnap végleg végeztem a random team játékkal, arra jöttem rá hogy nettó ablakon kidobott idő. Fejlődni nem nagyon tudok tőle, viszont tele van idegesítő helyzetekkel amikre rájöttem hogy semmi szükségem. Legutóbb 2z rusholt be spine+12 ling, előtte meg az egyik ellenfél laggolta végig megállás nélkül a meccset.
[ Szerkesztve ]
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
Új hozzászólás Aktív témák
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest