- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
Ez már jobbnak tűnik az első évad előzeteséhez képest. Kíváncsi leszek, mennyire lesz idő minden karakterre. Lehet hamarabb belekezdek a második évadba, mintsem nekikezdenék az elsőnek.
Ui: Ezt inkább rád bízom.
-
.LnB
titán
Nem láttam az első évadot sem. A játékok után semmi késztetést nem éreztem rá. A játékban "részese" voltam a sztorinak, "benne voltam". Minek nézzem meg?
Viszont érdekes, hogy a második évaddal le is megy a második rész sztorija. Lesz folytatás? 3. évad? Mi lesz akkor a harmadik játék sztorijával esetleg? Nem teljesen értem ezt a koncepciót.Avilág misscast-je az a csaj Ellie szerepére. Ezt sosem fogom megérteni, és sosem fogok ezen túllépni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Micsurin
nagyúr
Frissen maxolva a második részt nekem valahogy csökkent a lelkesedésem...
Pedig pont most néztük újra az első évadot.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Jöhet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Steve_Brown
senior tag
Elég gyorsan haladnak vele, más sorozatokra meg éveket kell várni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Messze még az április. Várom a sorozatot hiába játszottam végig a második részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Parkside szerszám kibeszélő
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!