Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz FefeeX #6341 üzenetére

    Persze, beletanulni mindenbe be lehet, de miért nem engedik felcserélgetni az irányítást úgy, ahogy a játékosnak elsőre logikus lenne? Még a legratyibb konzolportok is engedni szokták így vagy úgy (esetleg utánna továbbra is az eredeti gombot kérik lenyomni, és már fingod sincs mit csinált eredetileg a kijelzett gomb -> SW-TFU kombók viccesen sikerültek nálam :DDD)
    És azon vagyok kiakadva, hogy tényleg minden épp az ellenkezője annak, mint ami nekem logikus lenne (és amit a legtöbb program használ), és semmit sem enged konfigurálni.
    Ez már azt a gondolatot ébreszti fel bennem, hogy biztos szándékosan szopatják a népet. :))

    Megnézheted közelről, szép a grafika, aztán legyen elég ennyi
    Nem mondom hogy szar. De annyira azért nem is szép. Kb. annyira jön be, hogy pengeélen áll, hogy elnapolom ezt a játékot a kolis-laptopos időelbaszásra ahelyett, hogy az itthoni drága PC-t fárasztom vele. :DDD
    Az átvezetők nagyon szépek, de a legelső küldetésnél a terep engem nem győzött meg. :N
    (Persze később lehet jobb lesz, és ez direkt ilyen sivár pálya volt.)

    (#6344) Arhquis - Naaa. Azért ne magyarázd már meg, hogy ha van egy opcionális feature, amit nem kötelezően, de használatsz, az zavaró lehet. :D

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák