Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO2
aktív tag
SAPPHIRE R9 280 3GB GDDR5 Dual-X OC Boost
Ezen a videókártyán gondolkodom, de gondoltam megkérdezlek titeket. Érdemes lenne még gyűjtenem?
Ti mit vennétek? Pénzem van kétszer ilyen drágára is, de nem szeretem a rossz ár/érték arányú megoldásokat.
Márpedig egy 100-130 ezer Ft os videókártya ( pl R9 290 ) nem annyival jobb mint amennyivel drágább(Valamint AMD fan vagyok)
Valakinek valami tapasztalat?
-
-
Eyesis
őstag
Diopapa, vagy valaki aki admin, megnézhetné, hogy ez így megfelelő -e.
http://starcitizen.hu/?p=972&preview=true -
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
Azt írják az okosok, hogy valószínűtlen, hogy pénteken kijön, mert pénteken sosem ad ki patch-et a CIG.
Viszont olvastam ilyet is, júl 24. dátummal:
"Hey guys, several things about 12.5 and 1.0 today:
1) They had a "go, no go" meeting this morning, they are strongly considering releasing 12.5 tomorrow even though they don't have the rubber-banding fixed yet because of many other bug fixes.
2) There is an upcoming comlink article updating on the rubber-banding coming out (didn't say for sure but sounded like today)
3) 1.0 is NOT immediately after 12.5 - this is a major misunderstanding - they may have several other patches before 1.0
4) Even if they patch 12.5 before rubber-banding is fixed, this must be fixed before they allow more people into the DFM MP"@Volfram42: Multicrew shipek legkorábban ősszel / tél elején. Szóval nem mostanában fogsz...
Addigra fagyálló is kelleni fog a Cutlassbe'.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz
Zyrius #11888 üzenetére
Szerintem is jók lettek, még annyit kukacoskodnék, hogy én megtükrözném a másik irányba, valahogy a haladási iránnyal ellentétesen nyúlnának akkor a hosszabb nyilak. Nekem agilisabbnak tűnne. Remélem nem mondtam sületlenséget, természetesen, csak ízlésről nyilatkoztam.
KO2: Remélem és egyben egy cutlas-t is kérnék bele. Szeretnék már Szőrös hajóján trollkodni.
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Ha ma nem is kapjuk meg, valamit írni fognak róla akkor is.
Én abban bízom, hogy ma kiadják. A hétvégén nézik, hogy megszünt-e a lag,
majd hétfőn aktiválják a multit mindenkinek.Remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Mikor jön a 12.5?
-
Eyesis
őstag
Hú már nagyon sok jó logo van, szerintem szép lassan ki kéne őket gyűjteni és jól megszavaztatni
-
SkyS1gn
félisten
Kiderült hogy aki adblockot használ annak senkinek se működik szóval vagy letiltod itt vagy vagy copsz... tiszta jófejség tőlük nem?...
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #11879 üzenetére
Böngészőbeállítások visszaállítása? Bővítmények ideiglenes tiltása?
-
mcwolf79
veterán
Súgjátok már meg egyébként, hogy ebben a hangár + repkedős programrészben mi az istennyila terül el majd 13 GB területen???
Mennyi lesz akkor a végleges? -
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #11879 üzenetére
Nálam sem.
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #11876 üzenetére
Nekem ott sem jó és melóban sem. Mindkét gép W7 64 bit. Majd még megnézem a laposokon.
-
Nálam perpill most sem működik a régebbi chrome-on (35.0.1916.153) (macbook pro). Frissítettem, szintén nem jó.
Bár otthonról most hogy mondod, nem próbáltam (windowson)[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #11872 üzenetére
Thnx, akkor nem én k*rtam el valamit.
-
válasz
Diopapa #11871 üzenetére
nem, tegnap nem működött, de azelőtt gond nélkül (99%-ban chrome-ot használok)
Azért posztoltam a business hangáros linket is csak úgy, link nélkül.
Pedig érdekes, nem volt új chrome változat (legalábbis nem tettem fel), szóval a site-on változhatott valami.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Használ még itt valaki Chrome-ot? Aki igen, annak működödnek a post írásakor a funkciók? pl idézet/kép/link beszúrása?
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz
Raulblanco #11868 üzenetére
Mint ez?
http://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2014/03/ashira-3-space-whale.jpg
( A link és kép gombom nem működik, ha manuálisan írom köré az img szavakat akkor sem )
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Raulblanco #11868 üzenetére
Vagy egy ZaBálna.
-
Barabonc
csendes tag
Liberum Arbitrium = Free Will = Free Willy = Whale
Szoval legyen balna, ami a poszteren van jo is lesz, egyszinube[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #11862 üzenetére
Köszi! Most délután visszaolvastam és megpróbáltam a régi koncepciók, ötletek alapján összehozni valami elfogadhatót. Valóban nehéz(szinte lehetetlen) mindenkinek megfelelni. Tőlem lehetne a birodalmi sas is a madár de láttam, hogy már akkor is ellenállásba ütközött. Addig is olvasgatom a kapcsolódó hozzászólásokat és próbálkozom új koncepciókkal
.
-
GypsFulvus2
őstag
Én is próbálkoztam anno hasonló képekkel, a szabadság - madár képzettársítás alapján. Voltak aztán szelídebb, illetve keményebb verziók is. De mindenkinek más tettszett, megosztott volt a társaság. Voltak más figuratív próbálkozások is, pl. lángoló fáklya stb. Nekem a saját próbálkozásaimat is beleértve a te 4. képed tettszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
mcwolf79 #11857 üzenetére
Ahogy mondják, ha mostanában vetted, akkor már nem volt hozzá alfa, tehát meg kell venni a modulokat 5 dollárért (jelenleg csak az Arena Commander elérhető. Amennyiben régebben vetted, akkor az lehet a gond hogy nem vetted fel a sisakot (a kezdőpont körül van) Amúgy még csak a hangár és dfm modul van benne, tehát lehet szaladgálni a hangárban, repülni magadban vagy gépek ellen dogfight-olni. az első 200 ezer ember már multizhatna is, ha nem lenne még bugos ennyinél
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz
FRIZ 22 #11856 üzenetére
Szívesen megcsinálok mindent, amit csak tudok
. Csupán annyi lenne a kérésem, hogy legalább nagy vonalakban tudjam, mi tetszik a többségnek.
(#11857) mcwolf79
Kétféle repülési mód van jelenleg. Free flight (itt nincs harc, csak repülés) és a Dogfight (gép ellen lehet harcolni is). A multi dogfightra még kevesen kerültek be és elég bugos, a visszajelzések alapján.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Valaki világoljon már fel, hogy akkor ez a project hogy áll?
Még csak a hangár modul van kész? Repkedni még nem lehet benne?
Mert beszálltam az egyik hajóba, ott volt is 2 opció(valami drone téma meg egy másik), de elindítani nem tudtam egyiket sem.Most nézem,hogy azt külön meg kell venni 5 dodóért?
[ Szerkesztve ]
-
FRIZ 22
senior tag
Duvi, nem tudnál valami hasonlót készíteni, nem kéne 3d-s csak valami sima?
A mindenfelé futó nyilak jelképeznék a szabad akaratot, a kötöttség nélküli org-ot, a többféle irányt, lehetőséget, .........vagy a terjeszkedést, (gonosz ha-ha-ha).
Viszonylag egyszerű, jellegzetes, nem szimmetrikus forma, hajó oldalán akár messziről is észrevehető, így a felirat elolvasása nélkül is beazonosítható. (- na megint kilőtt egy Librrr)
A föld helyett lehetne más is, ...........nem sas azt neeee.
-
duvi
nagyúr
válasz
Diopapa #11853 üzenetére
A sas logóknál azért figyelni kellett a jogvédelemre is
. A free sas logók között ez tetszett a legjobban. Persze cserélhető ha nem tetszik.(pl. berakhatom a helyére GypsFulvus2 faconját is) Én csak próbálom koncepciók révén kitalálni, hogy mi tetszik a társaságnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Diopapa
addikt
Ez meg amerikai
-
duvi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #11831 üzenetére
Háromszöget kiszedtem a kérésetekre:
Ezután visszaolvastam a régi ötleteléseket és ezek alapján állítottam össze az alábbi koncepciót.
Malibutomi színvilágát használtam fel + sokaknak tetszett a sas madár szimbóluma + az org nevét is többen kérték. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #11847 üzenetére
"-Az új business hangár elég jól néz ki"
képeket pls!
A logóval kapcsolatban:
szerintem nem kellene igazodnia a logónak a SC emblémájhoz semmilyen formában.Valami egyedit kellene kitalálni amiről messziről látják mások (ha egyáltalán a hajón rajta lesz...) hogy az a liberum arbitrium (bocs ha rosszul írtam a lényeget értitek), a szó jelentésével kapcsolatban kellene valami nem túl színes logó vagy forma.
szal, mi a jelképe a szabad akaratnak?
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #11849 üzenetére
Talán 1 hónapja. Ott úgy tűnt CR-t zavarja MS gold shirt témája
-
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #11847 üzenetére
Jah, amikor először szóba került az árverezés, CR láthatóan belelkesedett..
-
-Nah, holnap Inside CIG-ben planetside cuccokat mutatnak majd.
-A Dev Dogfight-nak nincs sok értelme
-Az új business hangár elég jól néz ki
-jó fejek hogy elárverezik azt az arany inget egy rákos illető segítésére (és végre megszabadulunk tőle)
Ezen kívül ez most elég unalmas volt
közben belőttem a reverse the verse-t, fél füllel hallgatom játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Fogja valaki nézni a Reverse The Verse-t?
( Ha igen, írja már le utána a fontosabb infókat
Nem lesz időm megnézni
)
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Na hogy ne unatkozzatok legújabb ATV
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Volfram42 #11841 üzenetére
Létezik, a tardis épp nincs meg, valahol elhagytam, szóval kénytelen leszek ebben az időben valami gagyi űrhajóval megkeresni, és fel alá mászkálni addig, illetve persze megmenteni minden nap a galaxist a dalekoktól vagy a kalózoktól. A halálozás a játékban pedig még passzol is hozzá, x alkalommal meghalhatok (és regenerálódhatok, ilyenkor majd új kinézetet készítek a karakternek) mielőtt végleg meghalok... persze a többieket az orvosok mentik meg, ők nem lehetnek idő lordok
-
Diopapa
addikt
válasz
Raulblanco #11840 üzenetére
Jah. "Ne szüless franciának!" ... oh wait, az más...
-
Volfram42
senior tag
válasz
Raulblanco #11840 üzenetére
De ha ebben az univerzumban ilyen nem létezik sőt még időutazás se akkor valójában egy skizót fogsz játszani.
Érdekes koncepció.
-
Diopapa
addikt
válasz
Malibutomi #11834 üzenetére
After Effect jobb' szereti
Meg rugalmasabb bármihez is kell.
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
-
Diopapa
addikt
Nem tudom ki fogja készíteni a véglegest, de lesz belőle vektoros változat? pl Adobe Illustratoros vagy ilyesmi?
Nagyon jó lenne.
-
KO2
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #11831 üzenetére
Az szerintem is szép lenne. ( logó )
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
SkyS1gn #11823 üzenetére
Még az ősidőkben ezt szavaztuk meg. "Szabad Akarat" - tükrözvén, hogy nem egy szigorú szabályzatoktól meg kötelező raid-ekkel operáló harci szervezetről van szó, hanem egy laza szövetségről, ami nem korlátozza tagjait semmiben. A latin jelmondat meg menő.
Kb a 3000. hsz-től találhatod meg az ötleteléseket, ha érdekel. 3900-4200 hsz. között meg a régi logo ötleteket. Akkoriban úgy volt, hogy "soon" elkészül a rendes org felület az RSI oldalán , ahol rendesen lehet majd szavazni is. Na, az azóta is készül soon...
duvi: Ha a háromszöget ki tudnád szedni az utolsó, negyedik verzióból, akkor sztem az lenne az eddigi legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kipróbálva 280X-en, még ilyen optimalizálatlan állapotban is jobban szereti az SC ahogy látom.
-
PodMAN
senior tag
Vagy legyen benne "LIBA" helyett "SOON" felirat
-
Volfram42
senior tag
válasz
Raulblanco #11822 üzenetére
Ez baban hangzik +1
Szoros: mondjuk ja igy hogy hiszik el ha "csak" meg akarjuk nezni az arut.:-)[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Raulblanco #11822 üzenetére
Amúgy ez a nyakatekert kiejthetetlen név honnan jött?
-
Eyesis
őstag
legyen inkább puli a címerben
-
duvi
nagyúr
Egyszerűsítettem és felhasználtam GypsFulvus2 falconját is. Két verzió készült. Egyik a weboldalra (textúrával) és egyéb médiákra, a másik pedig a hajókra (textúra nélkül). Utóbbiakból tudunk csinálni fekete/fehér verziókat is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Volfram42
senior tag
A jelenlegi igazi népi motívum a lóhatról hátrafelé panaszkodó lovas lenne a jó.:-)
-
vaakuum
addikt
válasz
Szőrös #11814 üzenetére
jah, akkor az az irányelv...
akkor még ötletelek a logó témájában:
lánctalpas léghajó
[a szárnyas mikrobusz az űrgolyhókból]
SC hajókból egy stilizált miniflotta, pl. két frici között egy aurora (kb ez a jelenlegi két jellemző véglet)
méhkas
[hangyák]
[valami többpár-evezős hajó]
[Atom Antiból: az atom, körülötte az elektronpályákkal, mert ez bolygókra, csillagászatra is illik][ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #11815 üzenetére
nálam meg lóm totál wál 2
bár még mindig egy okádék fos így megnemmodnom hány hónappal a megjelenés után ( najó a pelfolmancia már okés )
-
-
-
Szőrös
veterán
Most akkor legyen megint szavazás hogy legyen e magyar motívum vagy ne ?
-
-
vaakuum
addikt
válasz
vaakuum #11805 üzenetére
szerk idő lejárt....
[lóról hátrafelé íjazó magyar?]
Ebben benne lenne, hogy magyar, meg hogy aki üldöz, az bele is pusztulhat, mert mindenhonnan veszélyesek vagyunk...
Esetleg szárnyas lóval. És nem túl színesben, lehet elnagyolt, sematikus, vastag vonalas körvonalrajz. -
vaakuum
addikt
Személyes véleményem, hogy feliratoknál nem javaslom a több darabra tagolt betűket és vékony, ráadásult tagolt többszörös kereteket. Tény, hogy ez nagyon művészi, meg nekem is tetszik, (és igen, én még ilyet sem tudok!
) de egy változó fényerejű környezetben (mint az űr különböző részei - bolygóval, csillaggal szemben-oldalt-közel-távol, különböző betekintési szögekből (akár fejjel lefelé is) a különféle anyagminőségű és esetleg konvex-konkáv-homorú-domború darabokból összeálló felületnél a teljesen tömör, vastag betűket semmi nem tudja űberelni olvashatóság szempontjából, hiszen az adja a legjobb összesített kontrasztot. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha a duplakereteket (amik ráadásul ismételten tagoltak is, és nehezen olvasható esetben elvonják a figyelmet, hogy az most ott felirat vagy betű eleje-vége akar-e lenni, vagy csak egy díszléc, vagy...) is szimpla vastagra cseréljük vagy totál elhagyjuk, és csak egy sima alapszínt használunk keret nélkül.
Szóval ha ez olyan logó akar lenni, amit a tagok a hajójukra festenek a játékban, akkor szerintem túlságosan tagolt, és sok benne a túlságosan vékony vonal, és a vonalak illetve betűkben lévő "szünetek". Szerintem a vastag vonalak, kevés, de határozottan nagyobb mintázat és egyértelmű szünetek többet mutatnának.Ha egy olyan általános logóról beszélünk, ami weboldalra való, meg avatárnak, stb... oda hibátlan
.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Szerintem nem kell sas a logóba. ( Bár nekem nincs vele bajom , sőt a Lómai Bilodalom (
) meg az ókori korszak nálam nagy kedvenc )
Korábban én is ezt szerettem volna DE ...de a sas mint jelkép inkább egy katonai szervezethez illik , erőt és magabiztosságot sugároz.
Mi meg nem az leszünk ugye.A duvi féle logó nem rossz így egy színben. Pár variánst ki lehetne belőle próbálni más színnel és textúrával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest