Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
válasz Nathan Boggs #40287 üzenetére
Tök jók ezek a videók, lehet érdemes lenne egy nagy videót csinálni az összes eddig megjelent ismert dologról, mondjuk 20-30 percben.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Nathan Boggs #39925 üzenetére
Hali, hogy lehet aurorat upgradelni 300i-re?
Ja, hogy 55 usd helyett "csak" 38 usd.. Akkor kihagyom
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Nektek elindul a játék?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Menthirist #29011 üzenetére
Jejj de jó is volt a sok lan nagy ritkán mi is össze szoktunk jönni 3-4-en sc2zni...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
-
Eyesis
őstag
válasz Menthirist #27637 üzenetére
Szerintem pont, hogy amíg nem jelenik meg a játék vagyunk előnyösebb helyzetben. Bőven lenne időnk lefordítani, átnézni a munkákat. Az biztos, hogy egy emberként én sem vállalnám, mert nekem is van munkám, sőt még gyerekem is
Csináltam egy ilyet:
http://doodle.com/uksba3zikcgk73qdpnxbab89/admin#tableAz biztos, hogy valahogy ki kell találnunk, hogy tudunk majd titkot tartani. Ehhez lehet kell majd valamit aláírnunk, de előbb találjuk ki, hogy akarjuk -e egyáltalán.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Drenadar #27572 üzenetére
Szia, annak idején, mikor .tnm megszerettette velem a játékot, azaz a leendő játékot, pont ennek reményében indítottam az oldalt. Azt találtuk ki, hogy menjen az oldal szépen, fordítsunk minél több anyagot le, és amikor már látszik, hogy komolyak a szándékaink, akkor felkeressük CR-éket, hogy szeretnénk magyarítani a StarCitizent.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz mrfire #26338 üzenetére
Csalódott vagyok, eléggé akadozik a játék, pedig eléggé jó az új vga (970)
A hangár az teljesen idegesítő, ahogy mozog benne az ember..
Aztán a pultnál elindítottam az Arena Commander-t, az irányitás továbbra sem állt kézre, mondjuk nem is néztem meg, hogy hogy kellene, de a játék akadozik...
A szomorúság most kezdődik. Ez bizony nem a high -on voltEyesis
-
Eyesis
őstag
MRF1RE összefoglaló videója és az új vga, na meg az 1.1.1 alpha (jelentsen ez akarámit) meghozta a kedvem az újra telepítéshez Na most fogok csak igazán sopánkodni, hogy nem tudok versenyezni mondjuk, mert csak egy alap hajóm van...
(off: gta5 preload már done, most jön a másik nagy kutya Durva, hogy már egy játék simén lehet 60-100gb )Eyesis
-
Eyesis
őstag
Remélem az nvidia 970 megfelelő marad a vágleges SChez is
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24252 üzenetére
Ha fogná magát és leszállna Magyarországon, ki se látszanánk alóla Komoly
Eyesis
-
Eyesis
őstag
köszi mindenkinek
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Kiraktam maross akcióját
http://starcitizen.hu/jo-tanacsok/
maxiriszpektEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Yllgrim #17021 üzenetére
én silver elit master CS:GO-s vagyok reszkessetek
Amúgy kiraktam a cikket róla, ez nagyon durván letaglózott engem
http://starcitizen.hu/fps-demo/Eyesis
-
Eyesis
őstag
ez az fps modul valami bitang jó lesz, fú, és még a gravitációs egységet is ki lehet kapcsolni... azta betyáros de frankó lesz ez fúúúú de várom
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #16963 üzenetére
király vagy tényleg
Van aki ezt elkezdte már: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14258-Arena-Commander-092-Released ?
Üdv,
GyulaEyesis
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #16136 üzenetére
Részemről támogatnám a profilképed Flash-re cserélését Gyors vagy nagyon! Köszi!
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Szőrös #15945 üzenetére
Most mi? Komolyan, inkább nem reagálok semmit az írásaidra, mert te mindig megsértődsz/ félre érted...
Azt írtam, hogy jogos észrevétel, megkérdeztem, hogy vállalnál e ilyen szerepet, majd azt, hogy volt e valami konkrétum, ami kapcsán ez a gondolat felmerült benned... elképesztő...Menthirist:
Ha jól tudom, Starcos-nak van egy ilyen gyűjtése, aki a GÚ-kat fordította (és remélem még fordítani is fogja) Tőle mondjuk elkérhetnénk, esetleg mehete egy közös google táblázatban, amit a starcitizen szerkesztők szerkeszthetnek is..[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Szőrös #15941 üzenetére
Jó lenne, vállalnád? Amúgy ha lenne, akkor ha épp nem ér rá x napig, akkor addig nincs semmi hír? Amúgy eddig mindenki, aki elkezdett fordítást, kikérte valaki más véleményét is a végeredményről.
Van amúgy valami konkrét észrevételed is?Menthirist: jó ötlet, ez akár még publikus oldal is lehet
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15521 üzenetére
Nincs kedved ezeket inkább a starcitizen.hu-ra kirakni? Felvennélek a szerkesztők közé.Itt meg csak be kéne linkelni.
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Szőrös #15465 üzenetére
jó nem akartam én vitázni, értem én, hogy dolgoznak, és mi dobtuk rá össze a pénzt, hogy ne ingyen dolgozzanak, és nem CR-é az összedobott pénz, hanem abból fizeti ki minden munkás munkáját, de nem is az adományozókból lett cég alapítva, ami az adományozóké, hanem CR cégének lesz egy játéka, ami az ővé. Kvázi ingyen kapott egy játékot a cég, amit utána még el is adhat, sőt akik támogatták, hogy létrejöjjön, még arról is fogják húzni a bőrt, amíg csak tehetik Tuti lesz ingame vásárlás...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15452 üzenetére
hát pedig még nem akartam vga-t cserélni, de lehet ezt nem kéne kihagyni
meddig van ez a kuponos őrület?Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15400 üzenetére
Szerintem tök király lenne, ha lenne egy "bolt", ahol kipróbálhatnánk az összes eddig elkészült hajót, legalább annyira, hogy kb. milyen vezetni, aztán ha kell megvesszük..
Valahogy nem érzem úgy, hogy 10-15 ezer magyar forintnál bármilyen játék is többet érne nekem, persze ez lehet csak az én befásult öreges hozzáállásomEyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Mivel eddig csupán 4 novella érkezett be hozzánk, gondoltuk adunk még 3 hetet azoknak, akik szerettek volna indulni, de még nem fejezték be munkájukat.
Egy írótól maximum két novellát fogadunk el.
Kérünk Titeket, hogy adjátok tovább ezt a hírt, hogy minél több novella érkezzen be hozzánk!
A novellák értékelését október 26-án (vasárnap) kezdjük meg, így legeslegkésőbb ezen a nap reggelén küldjétek el irományotokat.
Igyekszünk minél hamarabb értékelni Őket. Az eredményhirdetés november első felében várható, attól függően, hogy hányan indulnak.Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Harlekin77 #13784 üzenetére
Nekem a Grabanc a kedvencem, és a Fóti Zwikl, a Kolibri, Távoli Galaxis, Jokerface Pale Ale, na de nyitott vagyok a jó kézműves sörökre, és bátran vallom, hogy attól, hogy valami kézműves, még nem biztos, hogy jó
Eyesis
-
-
Eyesis
őstag
válasz Drenadar #13569 üzenetére
Ha .tnm kiszáll, ahhoz lenne egy két szavam, és nem a szó szoros értelmében
Nem fog kiszállni! Én sem fogok, és senkinek sem javaslom. Tök jó dolog időnként beleszagolni a fejlesztés alatt lévő játékunkba Nem szabad türelmetlenkedni, csak puffogni, ha ígérnek valamit és nem tartják beEyesis
-
-
Eyesis
őstag
Mivel ezek privát szobák jelszóval, nem értem mivel lenne több egy fizetős jajj csak a miénk ts...
persze felőlem fizessetek10% most per pill nincs 100 ember a szövetségünkben.. a 10% meg 10 kemény ember, hát ezért aztán tényleg kell egy saját szerver, szerintem egyből egy bladet kéne venni!
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Diopapa #13132 üzenetére
Amúgy szerinted mennyire valószínű, hogy mind ahányan itt a fórumon vagyunk egyszerre fogunk akarni játszani?
Próbáljuk ki milyen az élet ezzel, ez ingyen van, és ha kinőttük, majd akkor lehet menni a fizetős vonalon.
szerver: z5.hu
Star Citizen részleg minden szobájához scliberum a jelszóEzekben a szobákban más nem lesz, csak mi.
Vagy aki olvassa a fórumot hehe[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Próbálta már valaki, hogy más hajóval lehet e menni, mint amit megvett?
Eyesis
-
Eyesis
őstag
UEE Citizen Record #382464 hát nekem még erősen türelmesnek kell lennem
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Diopapa, vagy valaki aki admin, megnézhetné, hogy ez így megfelelő -e.
http://starcitizen.hu/?p=972&preview=trueEyesis
-
Eyesis
őstag
Hú már nagyon sok jó logo van, szerintem szép lassan ki kéne őket gyűjteni és jól megszavaztatni
Eyesis
-
Eyesis
őstag
legyen inkább puli a címerben
Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Szőrös #11616 üzenetére
persze, más játékkal tökéletes, 3dmark tökéletes, nincs melege, szép rend van és szellős
kipróbáltam most lowon a SC-t, és úgy nem volt semmi baja, nem akadt, nem volt textura hiba, de ugyanolyan lassan jött be a hangár, és már volt hang mikor még nagyban töltögetett... asszem el kell fogadjam, hogy ez még nagyon fejlesztés alatti
pl a Heroes of the storm, igaz az már alpha... szinte egy teljesen kész játék...TESCO-Zsömle: lehet, hogy nem kapott engedélyt, mert életveszélyes használni, ezért a katonaság nem kaphatja meg, de fekete piacon lehet szerezni
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Eyesis
őstag
egyszerűen nem birom 5 percnel tovább próbálgatni az arena commandert... allandoan beakad, alig ló a kis szar auroram, mással meg nem lehetek...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
Ó ne már Remélem mire az SC elkészül, addigra már lehet egy Oculusa mindenkinek
http://prohardver.hu/hir/oculus_vr_megakadalyozza_rift_eladas.htmlEz is elég érdekes: Az új Alien játékban csak a demoban van VR támogatás...
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
kéne már egy sörözés, hogy tudjak arcot is kötni a kötekedésekhez
Eyesis
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
A “Seventh Heaven” – Negyedik rész - Gwyn
Egyre jobb Van aki olvassa őket?Eyesis
-
Eyesis
őstag
Gwyn művének mindkét elküldött részét kiraktam Sorozat függőként tudom jól, milyen szar várni a következőre Sajnos a 4. még készül
http://starcitizen.hu/a-seventh-heaven-masodik-es-harmadik-resz/Eyesis
-
Eyesis
őstag
válasz Diopapa #10491 üzenetére
magyarra forgatva: http://starcitizen.hu/xian-scout-mar-elerheto/
Eyesis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest