Hirdetés
-
GAMEPOD
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odakint a Hulu-n belül van FX Hub oda jött ki a sorozat. (maga a Hulu U.S. only)
Sorozatjunkie szerint itthon Július 17.-én jön a 3. évad. (minden rész)
Mint korábban rövid ideig vendéglátásban dolgozó, én is nagyon adom-élem a sorozatot, elég hiteles.
-
Páncél visszaszerzése: Cobb Vanth bolyongott a sivatagban, volt nála egy értékes cucc, a jawák felvették magukhoz a járművükbe, kicsit velük utazott. A cuccért kapta meg/kérte többek között a páncélt is. (Mandalorian S2 nyitórész) Utána Din Djarin összefutott Vanthel, akinek segített legyőzni a nagy szörnyet, ezért cserébe megkapta a páncélt. Ez után miközben Boba segített Din-en (Mandalorian S2 E6) öltötte magára a Din hajójában "porosodó" páncélt, majd később mutatta is neki hogy ő a jogos tulajdonosa. -
-
Bár nem IT, de Outsourced
Egy fiatal srácot USA-ból kiküldenek Indiába, hogy felügyeljen egy call-centert ahol a létező legértelmetlenebb dolgokat értékesítik.
Jelenleg IT-ban dolgozóként (Service desk) meglepően szórakoztatott a sorozat, főleg eredeti nyelven.
Sajnos egy évad után elkaszálták. (Bár az 22 részes)
-
válasz
Rigormortiis #60196 üzenetére
"El tudnék viselni több ilyen sorozatot."
Ha esetleg csak általánosságban NBA, vagy Lakers rajongó vagy, szerencséd van, jön majd néhány Lakersről szóló sorozat:
HBO: Winning Time A 80-as évek Showtime Lakersről fog szólni (Ez idén márciusban jön)
Hulu: 9 részes dokusorozat a Lakers legutóbbi 40 évéről (Ez is elvileg idén jön)
Ezek majd valamikor jönnek:
AppleTV+: 4 részes dokusorozat Magic Johnsonról
Netflix: 10 részes comedy sorozat a középpontban a tulajdonosok és a front office, The Office módjára.
-
válasz
grizlisandor #57702 üzenetére
A Titans esetében majd a teljes évad fog felkerülni, miután lement. (jelenleg a 13 részes 3. évad a 6. részénél járunk)
Az eddigi évadoknál így volt: 1. évad finálé '18 Dec --> Netflix '19 jan,
2. évad finálé '19 nov --> Netflix '20 jan.A jelenlegi 3. évad fináléja októberben lesz, szerintem november-december előtt nem fog felkerülni.
-
Szerintem is csak beszélgetés lesz.
Én a Survivor (US) reunionból indulok ki, az mindíg a szezon záró része.
Ott már a szigetről visszatérve vannak a studióban, kihirdetik a győztest, aztán mindenki sztorizgat az adott évadban kapcsolatban.
Ahogy a Jóbarátok női szereplőit nézem, mindegyikük feküdt már kés alá.
-
Remélem nem volt még: Ruby Rose (Batwoman) otthagyta a sorozatot, a 2. évadban már nem ő lesz Batwoman.
Ebből még akár valami jó dolog is kisülhet, egy új főszereplővel.
-
válasz
mayday00 #42210 üzenetére
Batman az "új" Robinnal (Jason Todd) Gothamben melózik. Az előző Robin (Dick Grayson) pedig Detroitban, ő a sorozat főszereplője. Később belőle lesz Nightwing Tehát jelenleg a sorozat világában elvileg 2 Robin van. (1 Detroit + 1 Gotham) Aztán ha nem így van majd valamelyik Hardcore Batman/DC rajongó kijavít.
-
Orange is the New Black 6. évad
Hétvégén ledaráltam, szerintem nagyon jól sikerült.
Jó ötlet volt a "blokkosítás". Carolnál és Barbaránál konkrétan vártam mindíg mikor lesz már flashbackjük. Nálam odavágott mikor megláttam, hogy miért kerültek börtönbe... "Little Debbie Killers" Piper végre szabadult, remélem nem kerül vissza. A Wentworth már bizonyította, hogy ha van több, jól felépített erős karakter, akkor mehet a show a fő karakter háttérbe szorításával vagy akár nélküle is. Aztán lehet hogy annyira erős a szerelem, hogy megint visszakerül, csak most nem ilyen rövid időre. Jöhet a következő évad.
-
Az NBC berendelte a Brooklyn Nine-Nine 6. évadját. (13 részt)
Az egyik olyan sorozat a Gotham mellett, aminél minden rész azonos minőséget hoz.
Kiváncsi vagyok milyen lesz, most hogy átkerült NBC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy Acer E5-573G laptop (Intel i3 2x2,0GHz/8GB/256SSD/920M) ÚJ AKSI!
- PC eladó! GA-Z77-DS3H +Core I3-2120 +4GB RAM
- ASUS P8H77-M LE alaplap + i5-3470 processzor + hűtő + 8GB memória
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Eladó egy Lenovo V510 laptop (Intel i5 2x3,1GHz/12GB/256SSD)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest