Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz stellaz #76623 üzenetére

    Ahogy nézem, a Devs elérhető, megfontolom. :) (Bár gondolom feliratos, és azt nem szeretem, de ez legalább rövid. És miliő sem biztató (programozók).) A For All Mankind engem nem vonz.

    A Ted Chiang novella a csőben van, csak még nem jutottam el odáig. Így a "megmásítást" nem tudom igazából véleményezni, bár a film alapján nem látom, hogy lett volna ilyen. (Amúgy meg bizonyos értelemben alapvetés: már az ókori "jóslós" történetek is erre alapultak: hiába ismerjük a jövőt, nem lehet megmásítani.)

    Az Élet c. fílmet egyszer elkezdtem nézni, kb. a 10 centis növekedési fázisig jutottam, aztán inkább kikapcsoltam. :B (Eddigre kiderült, hogy nem sci-fi-t nézek, hanem horrort...) Az Európa-rejtélyről nem is hallottam, de az sem elérhető. Amúgy filmekből még lehetne összeszedni jobbakat, pl. District 9, vagy ha már "déjà vu", akkor a Deja vu (ami csak marginálisan sci-fi, és ősrégi, de nekem friss élmény.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák