Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
Gorgonka #48712 üzenetére
Egyetértek. Tegnap hoztuk el és raktam össze az a 65XF9005-öt, ami egy 55W755C-t vált. Mellesleg megjegyezve szerintem lehet kiárulták az egész raktárkészletet a mostani akcióval. A központi szalonban a teljes eladótér ezekkel a tévékkel volt telepakolna, megcímkézve.
Visszatérve a tévére, egészen pazar az a képminőség amit produkál. Más nem volt kéznél, úgyhogy gyorsan egy Netflix csomagváltást csináltam és próbaképp betettem az Our planet-et és hát olyan szemet gyönyörködtető volt a látvány, hogy elpakolás helyett ott ragadtunk és végig is néztük az első részt. Az a színvilág, dinamikatartomány amit produkált egészen bámulatos és azt kell mondanom nagyon jó kis tévé az a W755 de ebben a tekintetben össze sem lehet hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest