Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz gairgus #71439 üzenetére
Nem írtad a tévéd betűjelét, az fontos a Mediacard kompatibilitás megállapításához. Bár 3-4 éve az összes Samsung CI+-os.
Lehet programozni a felvételt.
Felejtsd el a WiFi-s filmlejátszást, mert a tapasztalt jelenséget nem tudod másképp megszüntetni, csak UTP kábellel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz gairgus #71442 üzenetére
A TV WiFi-je szokott a gyenge láncszemnek bizonyulni. Talán elegendő a router és a TV közé UTP kábelt csatlakoztatni. Ha jól értettem, a kettő nincs messze egymástól.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
-
gyeniko
őstag
-
Vhiktor
veterán
válasz gairgus #72395 üzenetére
Én is megnéztem a mindenki által áhitatosan imádott film módot.
Szerintem csapnivalóan rossz. Lehet magyarázni, hogy az áll a legközelebb a valósághoz, csak ezzel az a baj, hogy én a saját szemmemmel nem sárgás barnának látom a világot, sem a természetben sem benti fényviszonyok között.A film mód nekem a mozi képminőségét idézi. Most voltam moziban és olyan szar volt a kép, hogy csak na, minden barnás, semmi részlet, allig kivehető kontúrok, színek, egybeolvad minden, se sötétnél se alkonyatnál, se borunál nem látni semmit.
A TV-be épített film mód a mozik képiválágát szimulálja, ha valakinek ez tetszik. Nekem nem és rohadt messze áll a valóságtól. Saját véleményem, hogy moziban azért olyan a kép, mert csak ennyire képes a vetitő, egy normális mély színt és feketés sem tud megjeleníteni, bóvli az egész.Azért használják a film módot a klaibráláshoz, mert ott állítható az összes funkció, pl 10 pontos fehéregyensúly.
Én a normálét azért használom, mert nekem az hozza a legvalóságosabb színeket és fehéreket, úgya ahogy a valóságban én látom, és ebben a mdban is elérhető minden fun kció kivéve a 10 pontos fehéregyensúlyt, viszont 2 pontos van.Természetes nem jó, mert a sötét részeknél nagyo sok információ elvész, és ha megnézed minden kékes színezetet kap, a feketék is. Ebben a módban színte semmi nem állítható, csak a kontraszt, meg az ilyen alapok.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Elektrosokk
addikt
válasz gairgus #74509 üzenetére
szia
nekem UE40H6200AW van, azzal működik rendesen. maximum annyi hátránya van hogy bekapcsolod 20 másodperc mire feléled. de mivel mi a falra tettük a tv ez volt a legoptimálisabb megoldás.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
RudY
addikt
válasz gairgus #74509 üzenetére
Úgy látszik a UPC sem profitorientált, aztán pár év múlva jönnek a leépítésekről szóló hírek és a magyarázkodás, de ez legyen az ő bajuk. A "szolgáltatás" fogalmát a betonszürke fejekbe úgysem lehet beleverni, holott egy helyszíni próba után máris fölkerülhet a kompatibilitási listára ez a készülék is. Gondolom kicsit meglepdőnének, ha Te szabnád meg azt a feltételt, hogy vigyék ki, teszteljék, és ha megfelelő, akkor ezt választod. Egyébként szerintem is működni fog.
vadasz70 Igen, ez normális.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest