Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bghistvan
senior tag
válasz
bghistvan #158629 üzenetére
1 hónapja, hogy bejelentettem a mélyhangok hiányát (korábbi hsz-ben a részletes leírás) a múlt hó végén cserélték, a hiba orvosolva lett és újra szépen szól.
Sajnos a hátlap visszarakása nem sikerült a helyszíni kiszállás során, mire leértek az autójukhoz már hívtam is vissza őket, hogy eláll mindenhol...... persze ment a győzködés, hogy én is visszatudom pattintani 😀
Végül visszajöttek és a hátlap újra le majd vissza, ugyanolyan fos lett.
Újabb bejelentés, ahol ígéretet kaptam egy új hátlap cserére, mert szerintük, idézem :"ezek ilyenek, tv konstrukciós hiba" 😀Tegnap újra kijöttek, gyári hátlap le, új "gyári" hátlap fel........
A képeken látjátok hogyan sikerült.
Vállvonogatva ment a szöveg, hogy reklamáljam meg, szerintük ez ilyen.
(an.....k pi... ját azt!)Ügyfélszolgálatra megtörtént az újabb bejelentés ahol persze ígéretet kaptam arra, hogy haladéktalanul intézkedni fognak és felveszik a kapcsolatot a szervízzel, de a továbbiakban is ugyanezen szervíz látja el a garanciális javításokat.
Ti mit tennétek a helyemben?
QE65Q80AATXXH
Köszi
-
mpo
veterán
válasz
bghistvan #152494 üzenetére
Ilyen célra jó az is.
Ha UHD tévé, médialejátszó, meg 5.1.2 házimozi van, ott nem kockáztatom meg 5e Ft különbségért, hogy ha valami nem működik, akkor vegyek másik kábelt.
Három éve 6200 Ft volt a Hama a 4K-hoz, most ~8e Ft a 8K-hoz és Certified cable, HDMI.ORG címkével. -
rainman72
nagyúr
válasz
bghistvan #152494 üzenetére
Én mindig ilyen ezer ft-os kábeleket használok,STB-hoz tv adáshoz tökéletes.
Az erősítőre is ilyenekkel van rákötve a médiaplayer meg a beltéri illetve a tv.
A projektorom 10m-s hdmi-je is 4ezer volt.
Én eddig nem éreztem sose hiányát egy jóval drágább kábelnek.
Ugyan ez a helyzet a hangfal kábelekkel,több százezret rá lehetne dobni. -
Bernardo20
őstag
válasz
bghistvan #152470 üzenetére
Szia!
Egyenlőre jónak tűnik, sőt valahogy jobb is a hang, mint a régi Tv-vel. HBO MAX-on tesztelgettem tegnap este, nem volt csúszás.
Nálam nem tud együtt szólni, mert a soundbarom nem tudja a q harmony technológiát. De hiába van egész jó hangja a tv-nek a soundbarral nem versenyezhet, mégha egy alap modellem is van belőle(J355 -120W) - sokkal teltebb a hangzás.Egyébként a TV pazar!
-
-
Bernardo20
őstag
válasz
bghistvan #152356 üzenetére
Sokszor a hajamat tépem a sebességétől, ezért is akartam váltani.
egyébként még mindig szép a képe a j szériának, ez is VA panel, nincs vele sok baj. 6 éve teszi a dolgát. De azért sokat várok a q80-tol, főleg sebessegben, feketében, illetve a series s-nek jót fog tenni a 120hz..
-
wallace 234
őstag
válasz
bghistvan #150635 üzenetére
Lehet érdemesebb lenne, venni egy jobb minőségű hdmi kábelt.
bzs73#150636Nagyobb jobb, mert egy idő után azon fogsz agyalni, hogy a nagyobb jobb lett volna. 55qn90 egy jó tv, Dacára annak, hogy a Samsung jól meg variálta ezt a szériát. ADS panelt kapott az 55 de a jó local dimming miatt, nincs gond vele, a mini ledek jól dolgoznak. Fekete az fekete, részletek jól látszanak. Ha elfér az 55 collos akkor inkább azt vidd haza. De ha meg tudod nézni élőbe, az lenne a legjobb.
-
wallace 234
őstag
válasz
bghistvan #150626 üzenetére
Igen a szoftver frissítésröl a samsung nem nagyon ad információt. De pár oldalal visszább felett téve egy oldal, ahol meglehet nézni mit takar egy frissítés. Nálam nem okozott gondot a frissítés. Míg lehet másnak igen. Mivel nincs egyforma tv így a frissítések is okozhatnak meglepetést.
-
bghistvan
senior tag
válasz
bghistvan #150613 üzenetére
Ha valakinek érdekes lehet:
Felvettem a kapcsolatot a Samsunggalva 1808.1 firmware-el kapcsolatban,hogy milyen változásokat hozhat, miket tartalmaz ,a rövid lényeg :
" nagyon sajnálom a kellemetlenséget, Magyarország területén fejlesztéssel nem foglalkozunk, így nem áll rendelkezésre információ a frissítés tartalmát illetően"
Ezek után olvasgattam, és [az ebben a fórumban találtak alapján] úgy döntöttem, inkább hanyagolom,ezt javaslom másnak is ,, érdemes elolvasni......
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bghistvan #150606 üzenetére
Képtisztaság Auto módban az sokaknak szappanopera. Magas értékekkel megy. Én úgy gondolom hogy ez a tv plusz tudása, ami jobbá, szebbé teszi a képet még véletlenül sem állítanám alacsony egyedi értékekre. Ez alól kivétel ha olyan filmet nézek ahol az eredeti élményre vágyok, ilyenkor megy a filmmaker mód. Itt pedig alapban ki van kapcsolva a képtisztaság.
-
PuMbA
titán
válasz
bghistvan #150552 üzenetére
Torzítás csökkentés hiába van 10-en, mert az csak 30Hz-es bemenet vagy alatta működik
Az Elmosódás csökkentés beállítás működik 50Hz és a felett. Ha kicsit több részletet akarsz, akkor a Zajcsökkentést kapcsold ki, mert a TV ugye egy buta jószág és fingja sincs, hogy például a falon egy pötty az zaj vagy épp egy kis bogár és el fogja távolítani.
-
junior19
senior tag
válasz
bghistvan #150592 üzenetére
A színközt hagyd nyugodtan automata módban, ha átteszed natívban módba, akkor csak telítettebb színeket kapsz, s nem csak a zöldre lesz hatással. Egyénibe pedig csak mérővel lehet igazából korrigálni az értékeket.
Melyik képmód, színhőmérséklet opciókat használod?
Általában a film mód, meleg2 színhőmérsékletnél nem igazán szokott zöldes árnyalatú lenni, inkább pirosas, sárgás.
Ha a kontrasztod megemelted vagy "képjavítókat" használsz akkor azok képesek valamelyik színcsatornát túlvezérelni, így ilyen árnyalatot kap a kép.
[link] Játszd le ezt a mintát, ha a fehér zöldes árnyalatú, akkor a kontraszt vezérlőt csökkentheted, ha nem sok értéket kell.
[link] Itt egy másik minta, ha ezen is látod végig a zöldes árnyalatot, akkor a Fehéregyensúly 2 pontos lehetőségnél csökkentsd a Zöld erősítés értékét.
Nem lehet olyat, hogy csak az arcbőrt kalibrálni. Ha valaki például a hideg színhőmérsékletet szereti használni, az minden színben kék többletet okozz, így az arcbőr is kékes lesz. Nem lehet olyan, hogy kékes minden színárnyalat, de az arcbőr nem. -
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bghistvan #150566 üzenetére
Igen, keress rá, letöltöd számítógépre. Beállítod a könyvtárat amit megosztasz. Tv, gép azonos hálózaton van akkor látni fogja a tv a források között. Belépsz oda, és kivalasztod amit épp meg akarsz nézni és kész.
De sokan a plexet szeretik, én annyira nem a sok plusz szar miatt és mindig gyengébb valamiért a minőség.
-
wallace 234
őstag
válasz
bghistvan #150556 üzenetére
Igen ez igaz, de sokáig VA panelos tvim voltak, legtöbbje Samsung volt. Újabb tvknél, meg bőven van fényerő, ezért kérdeztem, hogy nem e sok? Szín is egy kicsit sok, de ha neked így jó akkor használd így. Nem is erőltetém a saját beállításaim, mivel nincs egyforma tv. Mindegy VA vagy Ads panel. Van bennük.
-
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bghistvan #150522 üzenetére
Sajnos nem találtam még megoldást rá. Azt tudod csinálni hogy amikor van ilyen próbálgatod a képtisztasági beállításokat. Szerintem nincs olyan beállítás amivel ok lenne. Nekem is UPC/Vodafone, m4, spíler csatornák főleg. Annyiban azért Samsung gond vagy feature
hogy más márkájú tv lg, Sony nem csinálta nálam.
-
Celtis
veterán
válasz
bghistvan #150535 üzenetére
Focimeccset érdemes felvenni, mert ott szinte mindig van mozgás, észrevehető ha van framedrop. Ez a mintavideó is így született. A felvett anyagot játszottam többször vissza, másodikra látszik, hogy ugyanott nincs semmi gond, nem a felvételben van a hiba.
Ha a felvételen fixen ott az akadás, akkor pedig a szolgáltatónál lehet reklamálni.
-
Celtis
veterán
válasz
bghistvan #150529 üzenetére
és #Marky18 ilyet láttok? Nálam pontosan 15 percenként csinálta.
Ha lehet, próbáljátok felvenni a műsort. Ha visszajátszva ugyanott akad, akkor a szolgáltató oldali gond, de ha nem... -
Celtis
veterán
válasz
bghistvan #150514 üzenetére
Kb. milyen gyakran fordul elő ez a meg-megakadás?
Évek óta mondogatom, hogy a samsung nem kezeli jól az európai 50Hz-es tv adást. És ha nálad is ez van, akkor azon semmilyen beállítás nem fog segíteni.Egyébként is vicces lenne, ha bármilyen beállítástól akadozhatna a tv adás.
-
Marky18
aktív tag
-
Sonex79
aktív tag
válasz
bghistvan #150495 üzenetére
Hdr-t nem látod úgy kiírva mint az lg-nél viszont ha a home gombbal elmész a gyorsbeallitasokhoz ott látod hogy pl. Normál mód hdr.
Nekem ilyen gondom nincs, Bluetooth fülest veszi észre, és megkérdezi hogy akarom e használni. Youtube-on meg én küldöm ki tv-re ha ott szeretném nézni.
-
wallace 234
őstag
válasz
bghistvan #150217 üzenetére
Amikor megjön a dobozt, kívülről jól nézd át! Ha lehet a futárok előtt, csinálj képet ha látsz valami problémát. Ha gond van ne vedd át! Amúgy ki csomagolásról, ill az első be kapcsolásról is lehet videót csinálni. De szerintem nem lesz gond. Készülék kijelzőn lennie kell fóliának, ha nincs akkor valószínűleg újra csomagolt, bár úgy tudom emag jelzi a dobozon. Első bekapcsoláskor, nyelv választás, ill távirányító párosítás.
-
kissdani
senior tag
válasz
bghistvan #150217 üzenetére
Ha módod van rá csinálj kicsomagolós videót. Ha bármiféle kibontásra utaló nyom van a dobozon vagy valami benyomódás át se vedd...Kibontottad pár szines teljes képernyős tesztkép sötét szobában, fekete, fehér, sárga, piros. Aztán kis bandinges video a Y.T. tele van vele. Nagyjából ennyi.
-
wallace 234
őstag
válasz
bghistvan #150158 üzenetére
Q80T a tavalyi modell az idei Q80A. És az Rtingsen az észak amerikai modell van! Míg az európai model ill Magyarországi más lesz, amerikai model Ads panelt kapott, míg itt VA panelt kapott. Ill lehet belőle Ads panel is. Attól függ, hogy miből mennyit hoznak a piacra. Model névben nem a panelt jelölik. De jó is lenne! Idén több Ads panelt kapott a Samsung, így jóval több típus kapott, Ads panelt. Mint korábban. Több gyártó panelját használja a Samsung, Ads panelt a Kínai BOE gyártja nekik.
-
shotika
őstag
válasz
bghistvan #110876 üzenetére
A dwelablack által linkelt árgrafikon kb jól mutatja, hogy 2 hónap alatt 100 ezret esett az ára. Egyébként kb másfél- 2 hónapja, amikor először találkoztam ezzel a modellel, én is leteszteltem egy egyszerű motionflow videoval és megbukott rajta. De ezt bárki megtehette volna, mielőtt kiad ennyi pénzt egy tv-re, és főleg, ha ez ennyire fontos neki. Amúgy, kategóriájában, a 6240-esnek egyáltalán nincs rossz képe, szép, élénk színei vannak, meg merem kockáztatni, hogy simán veri is a többi hasonló tv-t. Mindenesetre intő példa arra, hogy ha valahonnan előrántanak egy régebbi típusszámmal jelölt tv-t, ráadásul még az sem feltétlen egyezik, az mindig gyanús. főleg ha árban úgy pozicionálják be, mint jelen esetben.
De akkor elmondom a tapasztalataimat az idei M szériával kapcsolatban:
m5002 - 50 hz-es panel, a feketéje meggyőző, színek is. Régebbi menürendszere van, de kb egyedüliként, van benne még Sport mód. (én szerettem ezt a funkciót, a többiből sajnos már hiányzik)
m5502 - a J/K sorozattal szemben ez már 60Hz-es panelt kapott, ami tényleg jót tett neki. Hátránya a kicsit lassúcska Smart rendszer
mu6102/6202 - Már van benne bluetooth, és villámgyors a Smart, de a színei (hasonlóan a K sorozat 6000/6100-éhez) nem az igaziak. Szintén 60-as panel, teszt alatt jobban is teljesít, mint az m5502, de utóbbinak szerintem jobbak a színei. Designra megegyeznek a tavalyiakkal, de most szólok, hogy erősen budget kategória mind2.
mu6452/6502 - A 64xx-et még mindig nem kaptuk meg, PLS panel, én is kiváncsi lennék milyen színeket produkál. 65xx szerintem felejtős, ha csak nem ívelt tv a cél. 55"-ban 20-30e ft a különbséggel 7002-őt lehet kapni, az jobban megéri.
mu7002/8002/9002 - Itt jönnek be a 10 bites színpanelek, és a 100/120-as panel, AZONBAN!, 49-es méretben a 7002 és 8002 60-as panelt kapott, (a 9002-est, ebben a méretben, nem tudtam tesztelni). A 8002-es a 7002-höz képest kontrasztosabb képet ad, főleg a világos jeleneteknél látszanak jobban a részletek. Ezen kívül a 8-as már kapott egy elég jó tükröződés csökkentő bevonatot. A 9002-es csontra ugyanazt a képet adja, mint a 8002, csak ívelt.
Q sorozat - Ez a top kategória, gyönyörű színeik vannak. Teszteltem blue-ray filmmel, különféle MKV-kal, bdrippel, tesztanyagokkal - kb tényleg sikerült kihozniuk a maximumot a LEDes tv-kből. A feketéje nyílván jobb egy OLED-nek, de részletgazdagságban veri azokat, de hozzáteszem, a Qled feketéje tényleg nagyon jó. Ez már az a kategória, ahol nem lehet mellényúlni, de a csúcs a Q9-es. ZD széria ide-vagy oda, csúcs OLEDek szintén, de szerintem jelenleg a legjobb a tv.
Persze ez a széria teljesen más árkategória, itt már egy 49-es méretért is elkérnek 700ezer ft-ot. Egy q9-es meg 1.7 misi. -
dethroner
veterán
válasz
bghistvan #110876 üzenetére
Ha már így fogalmaztál, akkor te is tűrd el. Te is hiába vered magad, 60-as méretben tényleg hihetetlen volna a 100Hz
Az hogy most ennyibe kerül, akkor ennyibe kerül. Vagy van más infód, hogy korábban mennyibe került? Nem volt ez sose drágább, amikor bejött jókora késéssel, akkor is ennyi volt az ára, ezért hitte mindenki azt hogy ez a sorozat ennyiért ekkora méretben besztbúj, aztán mégsem
-
dethroner
veterán
válasz
bghistvan #110835 üzenetére
Nem új ez, tudjuk hogy a KU6000 már kapott IPS panelt, de az egy olcsó darab. De ha már a felső kategóriás 60 colosba is belerakja, akkor nincs mire számítani. Samsung szerint Qled jobb mint az Oled, és eddig a VA is jobb volt az IPS-nél, vajon mivel fogják megmagyarázni a vevőnek hogy most már az ips panellal jár a legjobban?
-
törölt tag
válasz
bghistvan #110776 üzenetére
Ok, nincs gond, de ez nagyon nem volt korrekt tőled, és mint dethroner is írta, mások is így tudták a tv tulajdonságait, és nem én találtam ki, csak olvass vissza. Nem kiragadtam, csak mutattam az ellenpéldát, hogy te is ajánlottad, ezek szerint nem is egyszer, amikor is már ismerted a tévét; vagy napok, vagy hetek, vagy hónapok, stb óta. (a háromból a nem kívánt rész törlendő, most nem keresem ki megint) Miután itt szóba került a hiányosság, én is szóltam másoknak erről, de ha tévedést látok egyéb dolgokban, akkor is szólok másoknak. Szóval még ezzel sem vádolhatsz. Amikor kérdeztelek, elégedett voltál a tévével, és ott a bizonyíték is, hogy ajánlottad magad is. Mit kell még ezen magyarázni?
Az online vétel az ajánlott a fórumon elsősorban. Akkor pedig ilyen esetben lehet élni a 14 napos elállással(de a médiában még 60 napot is adnak esetenként), ha valakinek gondja van bármivel, mint ahogy mások is tették itt nem is kevesen. Ha pedig hibás, akkor addig gariztatom, ameddig nem történik valami a Samsung részéről. Mármint én, és ez nem tanács akar lenni feléd.
Kronológiailag érdemes lenne átnézni, hogy mennyi idővel a vétel után fedeztél fel problémát, és ha mások nem mondják, vajon történt volna-e valami panaszkodás féle a részedről.dwelablack Igazad van, én is megvenném annyiért ezt a tv-t, elég ha belegondolok, mi 140k-ért vettük 40" K5500-at.
-
dethroner
veterán
válasz
bghistvan #110773 üzenetére
Ne tégy szemrehányást Pumma-nak, ha korábban itt megkérdezel erről a tévéről bárkit, mindeki azt mondta volna hogy remek vétel annyiért és hogy tuti 100Hz-es. Mivel még vagyunk annyira naivak hogy hiszünk a samu széria elnevezéseknek, úgy véltük hogy J62xx az ajánlott vétel. És lám, képes ez a tróger cég kicseszni a vásárlóval, aki megszokásból vásárol. Ezért kell neten rendelni és visszaküldeni a francba ha nem azt kapja az ember amit várt.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
bghistvan #110776 üzenetére
Egymás baszogatása helyett sztem teljesen egyértelmű, hogy a Samsung a ludas!
Minden érdemleges szakmai oldalon 100 Hz-ről írnak, a 2015-ös J62xx széria biztosan az is volt, miért kellett volna tudnia itt bárkinek is, hogy a Samsung átbassza az embereket és a 2016-os J62xx-ek (vagy legalább is egy részük) AutoMotion Plus menüjében már nincs Elmosódás csökkentés, vagyis a 100Hz-es funkicó nem elérhető akkor sem, ha fizikailag 100/120Hz-es panel van a tv-ben!
Agyrém!Honnan kellett volna sejteni ezt a g*ciséget? Ráadásul nem csak magyar jelenség, ugyebár a németek pl. a 6289 vonatkozásában tapasztaltak hasonlókat, de említhetnénk a szlovákokat, lengyeleket...
Hogy lehet az, hogy nem azonosak a paraméterek egyazon típuson belül? Miért nem kötelezik a gyártókat bizonyos technikai paraméterek egyértelmű jelzésére? Még colonként is variálnak azonos típusszámon belül... Nonszensz.Ez a vásárlók egyértelmű megtévesztése, de amíg nincs egységes tecnikai tájékoztató, addig gondolom a Samsung is csak feltenné a kezét, mondván seholsem írták, h 100Hz-es tv-ről van szó...
Ennek ellenére ha én is csak otthon veszem észre, hogy átk*rtak, biztos, h nem hagynám annyiban... -
törölt tag
válasz
bghistvan #110773 üzenetére
Tisztában voltam vele, és a tv tudja is ezt a dolgot, a német leírások is 100Hz-nek írják, csak a magyar szoftver lett elbaltázva. Ha már itt tartunk? Azt már meg se említsem, hogy itt ezt írtad a topikban: Rengeteget érdeklődtem a tv megvétele előtt itt a topikban,máshol is,és a Samsung-tól is azt az infót kaptam,hogy ez egy 100Hz-es panel. Az a rengeteg biztos nem egy személy volt. Sőt másnak is ajánlottad: Szerintem fogsz benne csalódni,de kellemesen!!! stb,stb, mert többek közt, ha visszaemlékszel, ezeket írtad te is ide másoknak, már bocs hogy visszalapoztam kicsit, és nem értem félre, de te se tedd a válaszom miatt. Az üfsz-ről írtakkal is csak segíteni akartam neked.
-
törölt tag
válasz
bghistvan #110766 üzenetére
Szerintem csak jól lerázott egy okos ügyfélszolga. Kizártnak tartom, hogy elveszne a garancia, a Samsung szerviz áldásos tevékenysége miatt. Mutassa már meg az üfsz, hogy hol van ilyen kitétel a jogszabályban.
Igen, Flashgetnek is átrakták német régióra, és nem fenyegették, sőt még tv cseréje is volt az F szériával.
(#110765) PuMbA Jó az 55" belépőmodell?Akkor milyen a 8000-es vagy a Q szériás?
-
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
válasz
bghistvan #110028 üzenetére
ezugyben irtam mar nekik korabban.
valasz a kerdesre miert nem adnak ki change lockot....annak tartalma nem publikus.
itt a hackerekre kell gondolni a fo okkent, mrrt ha leirnak mit foltoznak be, akkor nem rakna fel olyan aki kihasznalja es elbukja a samygos dolgokat. -
Gaben360
senior tag
válasz
bghistvan #110025 üzenetére
Nyugodtan mondhattad volna,hogy akármelyik régióba,mert mindenhol 100 ill 120hz a panel,csak itt nem.
Én még arra gondoltam hogy a legelső beállításnál ugye nem magyarország lett megadva régiónak,hanem egyéb ugye azé,hogy ne rendezgesse a csatornákat kénye-kedve szerint és ez befolyásolná....de lehet hülyeség,amit írok. -
-
bghistvan
senior tag
válasz
bghistvan #110023 üzenetére
"Szerintük"nincs ilyen opció.......
Azt mondták hogy ha megmondom milyen régióban találkoztam az ominózus beállítással,akkor átállítják...de nem garantálják, hogy a beállítás menü nem változik meg,és lehet hogy nem lesz magyar nyelv az átállítás után!
Megköszöntem a hívást,és bontottam a vonalat....Ami meredek, hogy az ügyfelszolgálatos azt mondta,ha egy Samsung szervízben egyáltalán elvállalják a szerviz menüben való átállítást másik régióra,most figyelj: Elvész a garancia!!!
Ezekután hogyan is engedtem volna bármilyen mókolást,vicc.
Persze az első ami elhangzott , hogy 2 frissítés elmaradt a készülék üzembehelyezése óta
Hát ennyi. -
Gaben360
senior tag
-
sandró60
addikt
válasz
bghistvan #110009 üzenetére
Lehet,hogy csak neked fogják"felbutítani"
Az előző tévém egy D5500 volt abba se volt PVR(felvétel) a szerviz menüben ott is a fórumot olvasva tudtam engedélyezni.
H-sorozatú tévénél is így jártam el.
A szerviz menüben van lehetőség a bluetooth fejhallgató használata,de ebben a H-típusban nem volt engedélyezve.Itt a fórumon olvastam az engedélyezésről és megcsináltam.
Jó tudom kockázatos a szervizmenüben"bóklászni"Nekem mindig sikerült a rejtett funkció beállítása
Tehát olvasni-olvasni -
bghistvan
senior tag
válasz
bghistvan #109998 üzenetére
GABEN360:
Szia!
Betelefonáltam a Samsunghoz,és felvázoltam a problémát, ami a 100Hz kérdését veti fel,valamint az Elmosódás csökkentés opció teljes hiányát az Auto Motion Plus-on belül,itt természetesen hivatkoztam a többi régióban eladott ugyanezen képátlóval rendelkező típusokra amikben létezik ez a beállítás.......holnap este távjavító funkció segítségével jó eséllyel a szerviz menüben aktiválni fogják az Elmosódás csökkentést (a telefonban ez hangzott el),mert a régiónkba bekerüléskor a tv-n nem történhetett meg az ,idézem: "lokalizációs beállítás".
Kíváncsi vagyok, de a telefon másik végén lévő ügyfélszolgálatos megerősített abban,hogy a készüléknek tudnia kell az Elmosódás csökkentést! -
törölt tag
válasz
bghistvan #109938 üzenetére
A Samsung infója hitelesnek tűnik, mert a J6200-at 120Hz-nek írják 600 PQI (Picture Quality Index) mellett, a J6240pedig 700 PQI, tehát még jobb is annál. Esetleg még arra gondolok, hogy valaki írta, hogy 100 Hz ide- oda, sose lesz olyan mozgásmegjelenítésük az lcd-nek, mint a plazmáknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hardcore café
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest